Technikai kérdések

Zsu77

Új tag
Goyo!Segítség!Nem enged az oldal nagyon boldognak lenni!Már próbálkoztam a grimasz bemásolással is,de amikor átküldöm,akkor nem műxik! :(
Csak ez a depis... :(

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Goyo!Segítség!Nem enged az oldal nagyon boldognak lenni!Már próbálkoztam a grimasz bemásolással is,de amikor átküldöm,akkor nem műxik! :(
Csak ez a depis... :(

Pedig az aláírásod szuper heppi :-D a szuperboldogság karakterei: kettőspont, sima kötőjel, nagy D... nincs közöttük szünet. így próbáltad már?

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
megnéztem... kis aranyosakat mutat, pedig nagy Dé-ket írtál... hmhmhmhmmm. azt gondolom sztrájkolt valamiért az a nagy Dé :-D :d:d:d

Missing security token

BLacinak blogjába választ írtam, majd javítani akartam a beíráson (címet akartam adni a beírásomnak), de ismét nem sikerült. A következő figyelmeztetés jelent meg:

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
<!-- / main error message -->

tímeácska

Őstag
Ajjaj... Már kezdenek mindenféle zavaró tüneteim lenni... Úgy mint előre-hátra dülöngélés, közben érdekes hangok hallatása... Ja, hogy miért is?! Hát azért, mert a "Friss üzenetek" feliratú gombom állandóan pirosan villog... Nem zavar, csak kezdek ideges lenni tőle... Váááá! :) De miért csinál az úgy nekem az?! Már vagy 5269-szer rákattintottam a "jelöld a fórumokat olvasottnak" feliratra, csoda, hogy még nem koptak onnan le a bötűk... :-D Most ez mindig ezt fogja nekem csinálni ez azt?! HE?! :shock:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Ajjaj... Már kezdenek mindenféle zavaró tüneteim lenni... Úgy mint előre-hátra dülöngélés, közben érdekes hangok hallatása... Ja, hogy miért is?! Hát azért, mert a "Friss üzenetek" feliratú gombom állandóan pirosan villog... Nem zavar, csak kezdek ideges lenni tőle... Váááá! :) De miért csinál az úgy nekem az?! Már vagy 5269-szer rákattintottam a "jelöld a fórumokat olvasottnak" feliratra, csoda, hogy még nem koptak onnan le a bötűk... :-D Most ez mindig ezt fogja nekem csinálni ez azt?! HE?! :shock:

Szia!
A helyzet az, hogy azért villog, hogy figyelemfelkeltő legyen. Többen neheztelték, hogy nehezen lehet követni a témákat, mert (szerencsére) elég sok hozzászólás érkezik, gyorsan lepörög, így ha rákattintanak erre, kilistázza az összes témát, hogy az utolsó látogatás óta mi változott az oldalon. Tényleg nagyon zavaró?

tímeácska

Őstag
Szia!
A helyzet az, hogy azért villog, hogy figyelemfelkeltő legyen. Többen neheztelték, hogy nehezen lehet követni a témákat, mert (szerencsére) elég sok hozzászólás érkezik, gyorsan lepörög, így ha rákattintanak erre, kilistázza az összes témát, hogy az utolsó látogatás óta mi változott az oldalon. Tényleg nagyon zavaró?

Á... hgfek ... jkfcjh ... neem... hhjxdk ... zavaró... bxdjkdjx ... egyáltalán... jhcdhhxb ... neeeeeeeem! :-D

Zsu77

Új tag
Szia!

Igen!Akinek ez a lemaradós gondja van,szerintem piros villogás nélkül is tudja már,hogy oda kell kattintani,nem?

borka

Őstag
Villogjon csak az a p i r o s. Nagyon jól oda vonza a szemet. Gondoljatok az új tagokra és a vendéglátogatókra.

Zsu77

Új tag
Nofre!bocs...Sidike!Felőlem hupililán is villoghat,hát csak most látom Fövényi szuperírását!Sidike!Puszika!Ha akarod bíbor lilával villoghat az összes betű is!Nahát!!!!!

Zsu77

Új tag
Bocs!Igazad van!Sidike!Egészségügyi okokra hivatkozva (bővebbet esetleg priviben),légyszi NE villogjanak.Biztosra veszem,hogy van más olyan látogató is,akinek szintén egyészségügyi okok miatt kifejezetten NEM JÓ!Oks?Csiguka!Csak megőrültem a Fövényinek!Tök csúcs!

Oldal tetejére