mindenkinek

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Teki! Egyszer használatos de megtarthatod,mert többször úgysem tudod használni,csak nézni.B.Lacinál langyosodik a dolog de nem sörnyitó.Az egyik felét tényleg be lehet nyomni,de mi van a másik felével?

Há mondom én, 92 éves koromban akkora készletem lesz, hogy vasvellával fogom forgatni a szoba közepén, hogy néha levegőzzön egy kicsit.

gabibaba

Aktív tag
Automata lemezjátszótű, vércsepp üzemmódú.
Kapható hozzá sokféle lemez, nekünk pl. a 'Ne hipozz!' szöveget ismételgetné, lehet választani: Ne korrigálj! Egyél többet! Ügyes vagy! Mérj cukrot! stb. szövegekkel.

vighkata

Kapható hozzá sokféle lemez, nekünk pl. a 'Ne hipozz!' szöveget ismételgetné, lehet választani: Ne korrigálj! Egyél többet! Ügyes vagy! Mérj cukrot! stb. szövegekkel.

Én a "Ne korrigálj" kezdetű nótát veszem meg.

Zsu77

Új tag

Eredeti!A könyvkiadó kájeftét bővíttyük egy lemezkiadóval is!:cool:

vighkata

Hallod Papucska? Itt mán akkora a kereslet a kis sárgádra, hogy 9-cel nem fogod kiszúrni a szömünket.

Laci! Izzítsál, mert eddig egyedül te jutottál melegedő állapotba. Ne hagyd mán cserben a bandát, mert leeresztem a vonatod kerekét meglásd.

pusimelu

Őstag
Borka a kitalálta a másik topikban.:confused:(Egy csepp figyelem)A kicsi sárga nem más mint egyszer használatos ujjszúrólándzsa.Pontos neve:Safety Lancet.Gratulálok Borka!!!!!!!
Tekikém jár azért a sok gondolkodásért a sör!!!!!:mrgreen:

pusimelu

Őstag
Gabibaba neked meg az ötleteidért a szabadalom!!!vizidezodo meg a többi ..hát nem semmi!!!Jó csapat vagytok.(unk)
Jut eszembem 15-én találkozunk én pedig 17-én írtam fel nektek első gondolom én kérdésemet.Már nem emlékszem rá sajnos!!!!

Oldal tetejére