Ünnepeljünk!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Növény, hogy neked milyen szemed van. Én a virágtól nem is láttam, hogy van csatolmány.
Így meg én kérek elnézést Lacitól, hogy bamba voltam. De hát a virág....:oops:

borka

Őstag
Ildikó
(női ) <TABLE cellSpacing=6 cellPadding=4 border=0><TBODY><TR><TD style="COLOR: #970000" vAlign=top>Jelentése:</TD><TD vAlign=top>Germán eredetű, a Krimhilt név második tagjának becéző alakja, a latin források már Ildico alakban írják. Arany János Buda halála című eposzában teszi népszerűvé, jelentése: hilt = harc, harcos</TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE cellSpacing=6 cellPadding=4 border=0><TBODY><TR><TD style="COLOR: #970000" vAlign=top>Név becézése:</TD><TD vAlign=top>Ildi, Ildike, Ildácska, Ilda, Ildus, Ilcsi, Lidi, Ildó, Didó</TD></TR></TBODY></TABLE>
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Borka, Sándor

Névnapodra mit vegyek? Vegyek húzos egeret, vonatot és sineket, kék épitő köveket, nem már megvan mit veszek. Neked tavaszt rendelek, bodzza fát és kék eget, rajta csokros felleget. Megrendelem jó előre a virágot a mezőre. Tél után a lombos nyilast, betegségre gyógyulást... És ha meg lesz mind egy napon bedobom az ablakon

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Kedves Borka, Sándor! Köszönöm a precíz meghatározást és a jókívánságot a gyönyörű virággal :)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Grácia! Érzem ám finom illatát a jácintnak :) Köszönöm, hogy gondoltatok rám! Szép tavaszi napot Mindenkinek :)

blaci

Őstag
Ildikének névnapjára!

liliom_névnapodra.jpg

Csiripel a rigó, kakukkol az óra, a naptár virít felém - álljunk meg egy szóra!
Eljött az évek egy igen fontos napja, hiszen a Te neved szerepel ma rajta!
Nézem a naptárat, s csakugyan furcsállom, szokatlan dolog esett meg, belátom.
Fiatal voltál még, biztos ezért hagytad, de tudtad, hogy a neved az év egyik napjáról kaptad?!
Lehetnél te Anna, Viola vagy Niki, de nem ma kéne akkor neved ünnepelni.
De úgy esett, hogy a pici lány más nevet kapott, ma írom hát neked, ezt a köszöntő lapot!
Bizonyára ma már sok szép üzenetet kaptál, küldött neked rokon, barátnő és barát.
De valakire bizony eddig kellett várnod: most azonban én is Boldog Névnapot Kívánok!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ildi névnapra

Sidildike!
Ezt a praktikus táskát kapod tőlem névnapodra, viseld egészséggel.

Csatolások

• Sidikének névnapra.jpg
    Sidikének névnapra.jpg
    11.1 KB · Olvasás: 10

Zsu77

Új tag
És mondcsak Tekike:vízálló?Mert akkor én is veszek egyet.Egyébként a próbababa nem eladó...Vagy most akciósan hozzácsomagolták?:shock:

Oldal tetejére