Vércukormérők

blaci

Őstag
György!
Itt nem az A.C. Active tesztcsíkról van szó! Hanem az Accu-Chek Go tesztcsíkról! Nem azonosak a csíkok, máshogy néznek ki!
Laci írta rosszul :)rolleyes:), azaz, csak nem helyesen... Ha jól értelmezem... Ha úgy van, ahogy én értelmeztem, Laci erősíts meg, kérlek, és legközelebb "Go csík"-ként említsd! ;)
Pussz!

Szia Tímeácska!
Jólvan! Igaz! Én megerősítelek mindenben a "Go" szócska tényleg kimaradt, így egy picit lehet félreérthető volt, elnézést kérek mindenkitől, szégyellem is magamat rendesen.:oops::roll::wink::-D De ha a szövegkörnyezetet is nézzük...;):D A rosszabb az hogy ezek szerint mégsem támogatott a Go csík, arra még várni kell…sajnos. Már kezdtem volna örülni hogy mégiscsak…de nem.:(

Csak egy apróság még, ahogy én látom.;)
Az Accu-Chek mint olyan egy márkanév, a Roche cég diabétesz kezeléshez kapcsolódó termékeinek márkaneve. Így önmagában véve (Accu-Chek) nem kézzelfogható termék. Ezen márkanéven belül viszont a Go, vagy Active stb. névvel jelölt vércukormérő és így a hozzájuk tartozó azonos névvel ellátott tesztcsík jelöli magát a terméket. Úgy tapasztalom viszont hogy többen is az Accu-Chek nevet azonosítják (és így is használják) az Accu-Chek Active vércukormérővel és a hozzá azonos néven kínált tesztcsíkkal. Nem azt mondják hogy Active mérő vagy Active tesztcsík, csak úgy egyszerűen, rövidítve Accu-Chek. Talán ebből adódik az aprócska félreértés, mivel az Accu-Chek márkanéven belül jó néhány más termék is van forgalomban. Pl.: Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró vagy éppen az Accu-Chek Smart Pix.

Hm, hm…szóval akkor "Go csík". Igenis! Értettem! Parancs az parancs…!:rolleyes::mrgreen: (csak viccölök ám…)
Üdv.,
Laci

Ui.: Tímeácska! Az erősítéshez még esetleg tudom javasolni néked a súlyzókat, az is jó, annak aki szereti. Egyszer én is kipróbáltam de nekem addig senki nem mondta hogy a súlyzók..hm, izé, nehezek. Abba is hagytam gyorsan, mondjuk ez meg is látszik rajtam…:rolleyes::mrgreen: Mondta egy amolyan "sűrű csávó" hogy ez így kevés, mint kukoricaszárban a C vitamin. Szóval kokszolni is kéne! Erre fogtam és elrágcsáltam néhány brikettet. Mondjuk ettől meg csak szorulásom lett, nem ötvenes karom…mindegy, hagyd inkább a csudába az egészet…:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

blaci

Őstag
Én is végleg eldöntöttem, hogy megveszem a Go-t. Nálam az a szempont, hogy a memóriája nagyobb, így 1 havi mérés letölthető. (Az AC-nél az 1 havi beállításnál alig 3 hetet rögzít.)
...

Úgy látszik, hogy mégis beszerezték az ujjszúrót, csak azt nem érteni, hogy anno neked miért nem tették meg.

Örülök, hogy megvetted a Go-t. SmartPixet meg szerzek neked, addig is átküldöm a leírását. Abban a régi Go- szerepel, remélem az új Go-t is olvassa.

Szia Kata!
Szerintem nem fogod megbánni ha beruházol egy ilyen készülékre. Neked egyszerűbb dolgod lesz mert eddig is Accu-Chek terméket használtál.;):D

Hogy nekem miért nem azt nem tudom, de most már elérhető, azért írtam hogy "határozott a javulás"...;):D:D:D

Megkaptam a leírást, köszi, késöbb elolvasom és tanulmányozom, a Smart Pix-et pedig köszönöm előre is!:D
Üdv.,
Laci

Ui.: Most pedig megyek és feladom postán a jótállási jegyet a cégnek.;)
(Ilyet se hallottam még eddig.):D:D:D

blaci

Őstag
Szia Tímeácska!
Jólvan! Igaz! Én megerősítelek mindenben a "Go" szócska tényleg kimaradt, így egy picit lehet félreérthető volt, elnézést kérek mindenkitől, szégyellem is magamat rendesen.:oops::roll::wink::-D De ha a szövegkörnyezetet is nézzük...;):D A rosszabb az hogy ezek szerint mégsem támogatott a Go csík, arra még várni kell…sajnos. Már kezdtem volna örülni hogy mégiscsak…de nem.:(

Csak egy apróság még, ahogy én látom.;)
Az Accu-Chek mint olyan egy márkanév, a Roche cég diabétesz kezeléshez kapcsolódó termékeinek márkaneve. Így önmagában véve (Accu-Chek) nem kézzelfogható termék. Ezen márkanéven belül viszont a Go, vagy Active stb. névvel jelölt vércukormérő és így a hozzájuk tartozó azonos névvel ellátott tesztcsík jelöli magát a terméket. Úgy tapasztalom viszont hogy többen is az Accu-Chek nevet azonosítják (és így is használják) az Accu-Chek Active vércukormérővel és a hozzá azonos néven kínált tesztcsíkkal. Nem azt mondják/írják hogy Active vércukormérő vagy Active tesztcsík, csak úgy egyszerűen, rövidítve Accu-Chek vagy AC esetleg A.C. Talán ebből adódik az aprócska félreértés, mivel az Accu-Chek márkanéven belül több vércukormérő és jó néhány más termék is van forgalomban. Pl.: Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró vagy éppen az Accu-Chek Smart Pix.

A Dcont termékeket se így általánosítjuk hogy Dcont vércukormérő vagy Dcont tesztcsík hanem azt mondjuk hogy Personal vagy éppen Optimum, stb., mert valóban így egyértelmű és nem lehet félreérteni.;)

Hm, hm…szóval akkor "Go csík". Igenis! Értettem! Parancs az parancs…!:rolleyes::mrgreen: (csak viccölök ám…)
Üdv.,
Laci

Ui.: Tímeácska! Az erősítéshez még esetleg tudom javasolni néked a súlyzókat, az is jó, annak aki szereti. Egyszer én is kipróbáltam de nekem addig senki nem mondta hogy a súlyzók..hm, izé, nehezek. Abba is hagytam gyorsan, mondjuk ez meg is látszik rajtam…:rolleyes::mrgreen: Mondta egy amolyan "sűrű csávó" hogy ez így kevés, mint kukoricaszárban a C vitamin. Szóval kokszolni is kéne! Erre fogtam és elrágcsáltam néhány brikettet. Mondjuk ettől meg csak szorulásom lett, nem ötvenes karom…mindegy, hagyd inkább a csudába az egészet…:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kicsit még szerettem volna kiegészíteni de sajnos már nem engedte, ezért beidéztem és beleírtam...bocsi.;):roll::-D:-D:-D

rgyörgy

Új tag
Remélem én is hogy csak vicc volt! Kedves György, ugye így van...?!;):D:D:D
Üdv.,
Laci

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Kedves Tímeácska, és Laci!
Képzeljetek oda 1-2 grimaszt, ami azt fejezi ki, hogy játszok, viccelek, jól érzem magam. Laci, nem te voltál félreérthető, hanem én elnéztem, a szemem már nem olyan, mint új korában volt. Az a kis Go szócska lehet, hogy egy kis gonosz foltocska alatt volt. Ilyesmit a szemem képes produkálni, így nem láttam meg első ránézésre. Olvasáskor a szavaknak is hol az elejét, hol a végét látom. Többször kell ránéznem a szóra, hogy egyszer felismerjem. A grimaszok beszúrásával is azért vagyok óvatos, mert ha elnézem, méginkább félreérthető leszek. Tehát, megtudtok bocsátani?
és a többi, amit ide be lehet illeszteni

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Laci

Most mondd, ez mire volt jó? :rolleyes: Leestem a székről (a röhögéstől) és megrepedt a páncélom.;) Tudod milyen nehéz visszamászni egy nagy páncéllal a hátamon?:?: Hát van neked szíved? Tudom van. :cool::cool::cool:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Szia Kata!
Szerintem nem fogod megbánni ha beruházol egy ilyen készülékre. Neked egyszerűbb dolgod lesz mert eddig is Accu-Chek terméket használtál.;):D

Hogy nekem miért nem azt nem tudom, de most már elérhető, azért írtam hogy "határozott a javulás"...;):D:D:D

Megkaptam a leírást, köszi, késöbb elolvasom és tanulmányozom, a Smart Pix-et pedig köszönöm előre is!:D
Üdv.,
Laci

Ui.: Most pedig megyek és feladom postán a jótállási jegyet a cégnek.;)
(Ilyet se hallottam még eddig.):D:D:D
Beruházok, beruházok, az mán bizti. Nagyon szívesen a Pixet, amint meg van, megy a galamb.

Az AC Active-ban is volt jótállás, és azt is postán kellett visszaküldeni. Bekerülsz a zadatbázisba-be.

blaci

Őstag
<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Kedves Tímeácska, és Laci!
Képzeljetek oda 1-2 grimaszt, ami azt fejezi ki, hogy játszok, viccelek, jól érzem magam. Laci, nem te voltál félreérthető, hanem én elnéztem, a szemem már nem olyan, mint új korában volt. Az a kis Go szócska lehet, hogy egy kis gonosz foltocska alatt volt. Ilyesmit a szemem képes produkálni, így nem láttam meg első ránézésre. Olvasáskor a szavaknak is hol az elejét, hol a végét látom. Többször kell ránéznem a szóra, hogy egyszer felismerjem. A grimaszok beszúrásával is azért vagyok óvatos, mert ha elnézem, méginkább félreérthető leszek. Tehát, megtudtok bocsátani?
és a többi, amit ide be lehet illeszteni

Kedves György!
Köszönöm a választ, így már értem! Éreztem én hogy csakis valami ilyesmi lehet a háttérben. A magam részéről természetesen megbocsátok...! :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Üdv.,
Laci

blaci

Őstag
Most mondd, ez mire volt jó? :rolleyes: Leestem a székről (a röhögéstől) és megrepedt a páncélom.;) Tudod milyen nehéz visszamászni egy nagy páncéllal a hátamon?:?: Hát van neked szíved? Tudom van. :cool::cool::cool:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Csak igyekszem megosztani a tapasztalataimat... :rolleyes::mrgreen:

Ajajj! Megrepedt a páncélod, az már baj...! Esetleg küldök néhány tubus pillanatragasztót... :rolleyes::mrgreen:

Nem, nem is sejtem, nekem nincs is páncélom...! :mrgreen:

Persze hogy van...! Dehát biztos ismered:
"...a szívben nem lakik érzés, valami mégis ott mozdul meg..."
(Idézet Zorán: Valahol mélyen a szívemben című gyönyörű dalából.) :rolleyes::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Nos, ennek igen örülök, hogy ilyen jól kielemeztük (illetve Laci:-D) a vércukormérők helyes "megszólítását"! Köszönet érte, drága Laci!;-)

Mondottam volt valaha, hogy imádlak Titeket? :mrgreen:

blaci

Őstag
Bekerülsz a zadatbázisba-be.

Az nekem jó lesz...?! Már csak az a kérdés hogy az elejére vagy a végére...:rolleyes::mrgreen:

Igyekeztem nagyon, remélem értékelik. Még a kérdőívet is kitöltöttem pedig nem volt kötelező. Sőt, azt is ráírtam hogy a készülékről itt a fórumon hallottam először...;):roll::-D:-D:-D
Üdv.,
Laci

blaci

Őstag
Nos, ennek igen örülök, hogy ilyen jól kielemeztük (illetve Laci:-D) a vércukormérők helyes "megszólítását"! Köszönet érte, drága Laci!;-)

Mondottam volt valaha, hogy imádlak Titeket? :mrgreen:

Kedves, drága, egyetlen, hamisítatlan és utánozhatatlan Tímeácska!
Igazán nincs mit, nagyon szívesen, máskor is!:twisted::wink::roll::grin::grin::grin: Vagy inkább mégse…?:rolleyes::mrgreen:

Igen, mondottad már, de csak ismételgesd nyugodtan és rendszeresen mert nagyon szeretjük hallani ill. olvasni…akárcsak téged…!!!:rolleyes::mrgreen:
Üdv.,
Laci

blaci

Őstag
Nagyon klassz,hogy rászántad a figyelmet,mert a "Diabétesz ABC" -kiadvány jár érte cserébe!:)

Szia Zsu!
Köszi az infót! Olyanom még úgysincs. A kis titkolózók, erről nem is írtak semmit a tájékoztatóban. :D
Még az is lehet hogy meglepetésnek szánták… ;):D (csak viccölök ám…) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nem vártam érte semmit, eszembe se jutott, ha ezzel segítek nekik akkor nagyon szívesen tettem, szóval, még egyszer köszi, de tényleg! ;):roll::-D
Üdv.,
Laci

blaci

Őstag
Őrület. én is szeretnék tőteni... hol kell és mit? Diabétesz abc? Az kell nekem is!

Az Accu-Chek Go vércukormérő, meg gondolom a többi Accu-Chek termék jótállási jegyének hátoldalán van egy kérdőív amit ki lehet tölteni hogy ezzel is segítsük a cég munkáját. Nem kötelező, a jótállást nem befolyásolja. Általános kérdések vannak rajta, pl.: mikor derült ki a cukorbetegségem...?, milyek kezelést kapok...?, milyen és hány darab vércukormérőm van, mikor vettem őket...?, hol hallottam a megvásárolt készülékről...?, stb. Egyébként 6 év jótállást adnak a készülékre, és úgy lehet érvényesíteni hogy a jótállási jegy egyik kitöltött és aláírt (eladó és vevő egyaránt) példányát visszaküldjük a cégnek. Mellékelik a bérmentesített válaszborítékot is. Mondjuk ez azért rendes tőlük...;):D:D:D Szóval így valahogy.;)
Üdv.,
Laci

blaci

Őstag
:( hát jó! Már azt hittem lemaradtam valamiről... az abc-t én szerkesztettem ám!

Látod, nem maradtál le semmiről, nem is hagynánk mi azt...hisz tudod!;):D

De jó! Ennek igazán örülök, legfőképpen pedig annak hogy hamarosan nekem is lesz egy ilyen abc-m...legalábbis remélem.:rolleyes::mrgreen:

Oldal tetejére