tímeácska
Őstag
Figyelmetlen voltam, elnézést.
Megtudtok bocsátani?
Megtudtok bocsátani?
György!
Itt nem az A.C. Active tesztcsíkról van szó! Hanem az Accu-Chek Go tesztcsíkról! Nem azonosak a csíkok, máshogy néznek ki!
Laci írta rosszulrolleyes
, azaz, csak nem helyesen... Ha jól értelmezem... Ha úgy van, ahogy én értelmeztem, Laci erősíts meg, kérlek, és legközelebb "Go csík"-ként említsd!
Pussz!
Én is végleg eldöntöttem, hogy megveszem a Go-t. Nálam az a szempont, hogy a memóriája nagyobb, így 1 havi mérés letölthető. (Az AC-nél az 1 havi beállításnál alig 3 hetet rögzít.)
...
Úgy látszik, hogy mégis beszerezték az ujjszúrót, csak azt nem érteni, hogy anno neked miért nem tették meg.
Örülök, hogy megvetted a Go-t. SmartPixet meg szerzek neked, addig is átküldöm a leírását. Abban a régi Go- szerepel, remélem az új Go-t is olvassa.
Szia Tímeácska!
Jólvan! Igaz! Én megerősítelek mindenben a "Go" szócska tényleg kimaradt, így egy picit lehet félreérthető volt, elnézést kérek mindenkitől, szégyellem is magamat rendesen.:roll::wink::-D De ha a szövegkörnyezetet is nézzük...
A rosszabb az hogy ezek szerint mégsem támogatott a Go csík, arra még várni kell…sajnos. Már kezdtem volna örülni hogy mégiscsak…de nem.
Csak egy apróság még, ahogy én látom.![]()
Az Accu-Chek mint olyan egy márkanév, a Roche cég diabétesz kezeléshez kapcsolódó termékeinek márkaneve. Így önmagában véve (Accu-Chek) nem kézzelfogható termék. Ezen márkanéven belül viszont a Go, vagy Active stb. névvel jelölt vércukormérő és így a hozzájuk tartozó azonos névvel ellátott tesztcsík jelöli magát a terméket. Úgy tapasztalom viszont hogy többen is az Accu-Chek nevet azonosítják (és így is használják) az Accu-Chek Active vércukormérővel és a hozzá azonos néven kínált tesztcsíkkal. Nem azt mondják/írják hogy Active vércukormérő vagy Active tesztcsík, csak úgy egyszerűen, rövidítve Accu-Chek vagy AC esetleg A.C. Talán ebből adódik az aprócska félreértés, mivel az Accu-Chek márkanéven belül több vércukormérő és jó néhány más termék is van forgalomban. Pl.: Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró vagy éppen az Accu-Chek Smart Pix.
A Dcont termékeket se így általánosítjuk hogy Dcont vércukormérő vagy Dcont tesztcsík hanem azt mondjuk hogy Personal vagy éppen Optimum, stb., mert valóban így egyértelmű és nem lehet félreérteni.
Hm, hm…szóval akkor "Go csík". Igenis! Értettem! Parancs az parancs…!:mrgreen: (csak viccölök ám…)
Üdv.,
Laci
Ui.: Tímeácska! Az erősítéshez még esetleg tudom javasolni néked a súlyzókat, az is jó, annak aki szereti. Egyszer én is kipróbáltam de nekem addig senki nem mondta hogy a súlyzók..hm, izé, nehezek. Abba is hagytam gyorsan, mondjuk ez meg is látszik rajtam…:mrgreen: Mondta egy amolyan "sűrű csávó" hogy ez így kevés, mint kukoricaszárban a C vitamin. Szóval kokszolni is kéne! Erre fogtam és elrágcsáltam néhány brikettet. Mondjuk ettől meg csak szorulásom lett, nem ötvenes karom…mindegy, hagyd inkább a csudába az egészet…:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Megtudtok bocsátani?
Ugye, most csak viccelődölsz?!
![]()
![]()
Remélem én is hogy csak vicc volt! Kedves György, ugye így van...?!
Üdv.,
Laci
Most mondd, ez mire volt jó?Laci
Ui.: Tímeácska! Az erősítéshez még esetleg tudom javasolni néked a súlyzókat, az is jó, annak aki szereti. Egyszer én is kipróbáltam de nekem addig senki nem mondta hogy a súlyzók..hm, izé, nehezek. Abba is hagytam gyorsan, mondjuk ez meg is látszik rajtam…:mrgreen: Mondta egy amolyan "sűrű csávó" hogy ez így kevés, mint kukoricaszárban a C vitamin. Szóval kokszolni is kéne! Erre fogtam és elrágcsáltam néhány brikettet. Mondjuk ettől meg csak szorulásom lett, nem ötvenes karom…mindegy, hagyd inkább a csudába az egészet…:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Beruházok, beruházok, az mán bizti. Nagyon szívesen a Pixet, amint meg van, megy a galamb.Szia Kata!
Szerintem nem fogod megbánni ha beruházol egy ilyen készülékre. Neked egyszerűbb dolgod lesz mert eddig is Accu-Chek terméket használtál.
Hogy nekem miért nem azt nem tudom, de most már elérhető, azért írtam hogy "határozott a javulás"...
Megkaptam a leírást, köszi, késöbb elolvasom és tanulmányozom, a Smart Pix-et pedig köszönöm előre is!
Üdv.,
Laci
Ui.: Most pedig megyek és feladom postán a jótállási jegyet a cégnek.![]()
(Ilyet se hallottam még eddig.)![]()
<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <woNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Kedves Tímeácska, és Laci!
Képzeljetek oda 1-2 grimaszt, ami azt fejezi ki, hogy játszok, viccelek, jól érzem magam. Laci, nem te voltál félreérthető, hanem én elnéztem, a szemem már nem olyan, mint új korában volt. Az a kis Go szócska lehet, hogy egy kis gonosz foltocska alatt volt. Ilyesmit a szemem képes produkálni, így nem láttam meg első ránézésre. Olvasáskor a szavaknak is hol az elejét, hol a végét látom. Többször kell ránéznem a szóra, hogy egyszer felismerjem. A grimaszok beszúrásával is azért vagyok óvatos, mert ha elnézem, méginkább félreérthető leszek. Tehát, megtudtok bocsátani?![]()
![]()
és a többi, amit ide be lehet illeszteni![]()
Most mondd, ez mire volt jó?Leestem a székről (a röhögéstől) és megrepedt a páncélom.
Tudod milyen nehéz visszamászni egy nagy páncéllal a hátamon?:?: Hát van neked szíved? Tudom van.
![]()
Bekerülsz a zadatbázisba-be.
Nos, ennek igen örülök, hogy ilyen jól kielemeztük (illetve Laci:-D) a vércukormérők helyes "megszólítását"! Köszönet érte, drága Laci!;-)
Mondottam volt valaha, hogy imádlak Titeket? :mrgreen:
... Még a kérdőívet is kitöltöttem pedig nem volt kötelező...
Nagyon klassz,hogy rászántad a figyelmet,mert a "Diabétesz ABC" -kiadvány jár érte cserébe!![]()
Őrület. én is szeretnék tőteni... hol kell és mit? Diabétesz abc? Az kell nekem is!
hát jó! Már azt hittem lemaradtam valamiről... az abc-t én szerkesztettem ám!