Ünnepeljünk!

christina

Őstag
Én is csatlakoznék.
Nagyon sok boldogságot kívánok Hannácskának, és persze nem mellékesen az egész családnak!

(Az a kis könnycsepp sutyiban pedig nagyon is természetes! :D)

dg

Őstag
Drága kedves Mindenki!

Az imént felolvastam egyesével az üzeneteiteket Hannának, megmutattam a kedves képeket! Fülig ért a szája, nagyon örült, s mi tagadás: meg is szeppent! Igyekeztem pontosan behatárolni neki, hogy kik is az üzenők...hát, van némi homály...:rolleyes::D De az öröm hamisítatlan, igazi és hatalmas!

Köszönjük szépen!

tímeácska

Őstag
Drága kedves Mindenki!

Az imént felolvastam egyesével az üzeneteiteket Hannának, megmutattam a kedves képeket! Fülig ért a szája, nagyon örült, s mi tagadás: meg is szeppent! Igyekeztem pontosan behatárolni neki, hogy kik is az üzenők...hát, van némi homály...:rolleyes::D De az öröm hamisítatlan, igazi és hatalmas!

Köszönjük szépen!

Figyu, Gráci! Nem is az számít, hogy név szerint kik kívántak minden jót Hannácskának, hanem az, hogy honnan jött a jókívánság! És abban biztos vagyok, hogy Hannácska tökéletesen jól érezte, hogy szívből érkezőek voltak! :) Csak ez számít! ;):p

borka

Őstag
<TABLE style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px" class=tborder border=0 cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" align=center><TBODY id=collapseobj_forumhome_birthdays><TR><TD class=alt2> </TD><TD class=alt1 width="100%">‎Emődi Tünde

</TD></TR></TBODY></TABLE>

dg

Őstag
Boldog névnapot kívánok, Gergő!
(Anya! Add át! :))

christina

Őstag
Kedves Borka, Grácia és Sándor!

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!
Grácia igenis átadom, értettem! :)
Hazamegyek és megmutatom mindkét üzit, hogy ez csakis neki jött. Örülni fog.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Gergőnek névnapra, egy kicsit megkésve, de sok pusszanccsal

Csatolások

• clown_09.gif
    clown_09.gif
    20.5 KB · Olvasás: 3

borka

Őstag
Nagyon Boldog Névnapot
Kívánunk
minden
ERZSÉBETNEK
(női) <TABLE border=0 cellSpacing=6 cellPadding=4><TBODY><TR><TD style="COLOR: #970000" vAlign=top>Jelentése:</TD><TD vAlign=top>Héber eredetű, a Biblia szerint Zakariás pap felesége, Keresztelő János anyja, jelentése: Isten az én esküvésem. Magyarországon a XIV. századig a leggyakoribb női név, és azóta is a legnépszerőbbek között volt. Ehhez hozzájárult az Európa-szerte ismert Árpád-házi Szent Erzsébet tisztelete. Ma kissé visszaszorult, de még mindíg gyakori.</TD></TR><TR><TD style="COLOR: #970000" vAlign=top>Naptári névnapok:</TD><TD vAlign=top>november 19.</TD></TR><TR><TD style="COLOR: #970000" vAlign=top>Naptárban nem szereplő névnapok:</TD><TD vAlign=top></TD></TR><TR><TD style="COLOR: #970000" vAlign=top>Név becézése:</TD><TD vAlign=top>Erzsike, Erzsa, Erzsó, Erzsóka, Böbe, Böbi, Böbécske, Örzse, Bözsi, Bözsike, Pöre, Pöszi, Pötyi, Csöre, Csöri, Zsóka, Zsike, Liza, Lizi, Betta, Betti</TD></TR><TR><TD style="COLOR: #970000" vAlign=top>Név neves képviselői:</TD><TD vAlign=top>Báthory Erzsébet, Nádasdy Ferenc főnemes felesége, Szent Erzsébet, II. András király lánya, Erzsébet Amália, Eugénia, Ausztria császárnéja (Sissy), I. Ferenc József felesége, Szilágyi Erzsébet, Hunyadi János felesége, Házy Erzsébet színésznő, Kútvölgyi Erzsébet színésznő</TD></TR></TBODY></TABLE>

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Drága Lizzinek, és minden kedves Erzsébetünknek boldog névnapot kívánok.

Csatolások

• 1204092195.018.gif
    1204092195.018.gif
    104.1 KB · Olvasás: 2
Oldal tetejére