tímeácska
Őstag
Mé nem kötitek ki a rácshoz?![]()
Honnan tudod, hogy nincs kikötve?!

Mé nem kötitek ki a rácshoz?![]()

Hát te is?Honnan tudod, hogy nincs kikötve?!![]()

De akkor rossz oldalon kötitek, ha mégis eeegurul
Honnan tudod, hogy nincs kikötve?!![]()
Vagy mint a sátor cöveket, körbe kell rakni azat a biztosítókötelet.Hát te is?De akkor rossz oldalon kötitek, ha mégis eeegurul
![]()
Hát te is?De akkor rossz oldalon kötitek, ha mégis eeegurul
![]()

Vagy mint a sátor cöveket, körbe kell rakni azat a biztosítókötelet.![]()
Holnap kiprószáljuk... 

Fotót kérek. Mondjuk a gombával már úgyis agyonnyomtátok, könnyen cövekelhetőHolnap kiprószáljuk...
![]()

Fotót kérek. Mondjuk a gombával már úgyis agyonnyomtátok, könnyen cövekelhető
(ugye ezt gyerekvédelmisek, gyámügyisek nem olvassák?)
Jajj, neeee, itten nincs szmájlim, nővérkémnél vagyok.![]()
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT]![]()
Deni amikor már tudott mászni, de még dönci volt, akkor négykézláb is leért a hasa. Mondjuk nem is kellett parkettát törölni.
(Ma már puccoséknál robot porszívó van, de hát bezzeg az én időmben)

Ragyogó napsütés volt ma, és le is tekertük a kis távot. A banzáj nagyon jó lett, de a lényeg, volt kaja bőven.Holnap, ha minden igaz, akkor jön a tavasz. Épp itt az ideje. Ismét bringatúrázni megyünk, de ez inkább egy szabadtéri egésznapos program, tekerni csak 10 km-t fogunk.![]()

Ragyogó napsütés volt ma, és le is tekertük a kis távot. A banzáj nagyon jó lett, de a lényeg, volt kaja bőven.
De ami az igazi öröm, hogy a cukim egész nap szuper volt. Persze, nekem tekerni kell a jó cukihoz.![]()
Lehet,hogy Rácalmás???????Egy kis bizonyság. Biztos van, aki a helyre is ráismer.![]()
Piros pókocskákKirándultunk ma egy jó nagyot és van 1 nagyon jó képem,ha elmented és kinagyítod,csak akkor csodás. (Nem vagyok dicsekvő ,de ez most klassz)
Sándor
Ha még tovább nagyítod a kő is csodás.Piros pókocskák![]()

Tényleg szép. Jól látom, hogy vízben van? Vagy csak a napocska miatt csillog-villog?Ha még tovább nagyítod a kő is csodás.![]()