A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Hát akkor igyál,
vagy kérd meg valamellik kiskorút, hogy világosíjjon fel.

Akkor inkább iszok, kiskorúak pázzléznak...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hát, a paláról úgy konkrétan tudnék mesélni, úgy mint tetőfedőről... :D:rohog::p
Kaptak, meg ma is... Félek, hogy elkapatom őket... Úgyhogy holnaptól zsíros kenyér hagymával... :p:p
Na hát a paláról nekem is beugrott ama nagyszerű helyszínleírós Tímeácskás útbaigazítás. :rohog::rohog::rohog:
Hm, zsíros kenyér hagymával? Szerintem nagyon jól hangzik, pala ide, vagy pala oda. :dr_31::dr_31::dr_31:

tímeácska

Őstag
Tegnap voltunk diab. kontrollon Mátémmal meg Bogyómmal, és a váróban találkoztam régi nagyon kedves ismerőseimmel, akikkel már vagy másfél éve nem találkoztam... Vagy még több is... De olyan jó volt ismét látni őket, beszélgetni velük! Ettől még a mai napom is sokkal szebb! :D

umbra08

Aktív tag
Tegnap voltunk diab. kontrollon Mátémmal meg Bogyómmal, és a váróban találkoztam régi nagyon kedves ismerőseimmel, akikkel már vagy másfél éve nem találkoztam... Vagy még több is... De olyan jó volt ismét látni őket, beszélgetni velük! Ettől még a mai napom is sokkal szebb! :D

Szia Timi!

Megkérdezhetem, hogy hogy van kicsi Bogyó? Ha nem akarod nyilvánosan írni, írhatsz privit is, persze ha nem veszed tolakodásnak. Tényleg érdekel, hogy mi van a Babócával.

tímeácska

Őstag
Szia Timi!

Megkérdezhetem, hogy hogy van kicsi Bogyó? Ha nem akarod nyilvánosan írni, írhatsz privit is, persze ha nem veszed tolakodásnak. Tényleg érdekel, hogy mi van a Babócával.

Köszöni szépen - Ő is meg én is :D-, totálisan szuperül jól érzi Magát! Egyre többet dumál, úgy látom/hallom, hogy imádja hallani és hallatni a hangját! :D (Tiszta Máté...:p:p:p:rohog:)
Ja, és göndörödik a haja... :o:o:o:)
Esetleg valakinek nincs egy használaton kívüli hajvasalója...?:D:rohog::rohog::rohog::p:p:p

napocska

Őstag
Egyszer én is átéltem egyet 1984 körül, a Balcsi mellett. Rázkódott az ágy, csilingeltek a szekrényben a poharak, és csörömpölt a csillár. Buli volt!
Sőt, pár éve volt egy kis földrengés itt Pesten is, és Dani komolyan azt hitte, hogy attól lett, hogy ő olyan nagyot ugrott előtte :)

tímeácska

Őstag
Egyszer én is átéltem egyet 1984 körül, a Balcsi mellett. Rázkódott az ágy, csilingeltek a szekrényben a poharak, és csörömpölt a csillár. Buli volt!
Sőt, pár éve volt egy kis földrengés itt Pesten is, és Dani komolyan azt hitte, hogy attól lett, hogy ő olyan nagyot ugrott előtte :)

Az 1985 augusztusában volt, kora délelőtti órákban, szerintem erre gondolsz Te is! :) Az epicentruma (4,9-es magnitúdóval) Berhidán volt, Palotától 11-12 kilométerre.
A másik "nagyobb" rengés 1995 szeptemberében volt, éjjel...

tímeácska

Őstag

Én meg majdnem rászóltam Mátéra, hogy ne dübörögve rohanjon le a lépcsőn (recsegett rendesen!), mire eszembe jutott, hogy nincs is itthon Máté... :rohog: Aztán leesett, hogy földrengés...:o Tiszta izgi!:p

borka

Őstag
Borkával táncolt a fotel egy picit,én pont a fürdőszobából jöttem ki,és csodálkoztam miért lengedez az ajtó amikor senki nincs a közelében.Először azt hittem,hogy hatalmas szélvihar van,és nyitva van a lépcsőházban az ablak(nálunk olyankor huzat van),de nem volt nyitva.Ez után mi is megállapítottuk,hogy "és mégis mozog a föld".:o

S.

tímeácska

Őstag
Borkával táncolt a fotel egy picit,én pont a fürdőszobából jöttem ki,és csodálkoztam miért lengedez az ajtó amikor senki nincs a közelében.Először azt hittem,hogy hatalmas szélvihar van,és nyitva van a lépcsőházban az ablak(nálunk olyankor huzat van),de nem volt nyitva.Ez után mi is megállapítottuk,hogy "és mégis mozog a föld".:o

S.

Ti is éreztétek?:o:o

Oldal tetejére