A keresés eredményei

1. christina

Ünnepeljünk!

Drága barátaim! Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok. :D Sidike! Nagyon jó a video, külön köszi. :cool: Hogy én milyen jól tudok táncolni! :o:rohog: Puszi mindenkinek.
  2. christina

Ünnepeljünk!

Kedves, drága, aranyos Borka-Sándor, Sidike, Gyuszi, Kata, Csigu, és Angyalkák! Nagyon szépen köszönöm a köszöntést. :D Puszi nektek.
  3. christina

Ünnepeljünk!

Drága Bogi! Nagyon boldog névnapot kívánok! (mindig-ha így ünnepli);):rohog:
  4. christina

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

Édesek nagyon. Csak az a csúnya farkuk ne lenne! Attól viszolygok kicsit. (nagyon?):D
  5. christina

Szólánc

nefelejcs
  6. christina

Asszociációs játék- Gondolattársítás

reggel
  7. christina

függőség
  8. christina

új élmény:)
  9. christina

finom
  10. christina

A mai napom apró öröme...

Pirossal kiemeltem neked. :-) Az állaga is jó lett. Pihengetnek az üvegek a paplanok között.:D Azt még nem tudom, meddig áll el. Illetve meg lesz-e addig, hogy ez kiderüljön.:rohog:
  11. christina

Tegnap, életemben először (de nem utoljára!) főztem sárgabaracklekvárt. Nagyon fincsi lett. Évek óta tervbe volt véve, hát most nekiduráltam magam szerény kis 3 kg volt indulásnak. :D
  12. christina

Hozzám is elért a postagalamb, hálásan köszönöm!:hurra::dr_24:
  13. christina

Insulinpumpa

Örülök az új pumpátoknak.:) Ma strandoltunk és a tegaderm kötszer pikk-pakk leázott. Így a medencébe levettem, és csak a kanül ragacsa maradt. Az nem is jött le.:cool: Nem fogok rátenni inkább ragtapaszt, amíg nem szerzek a Meli által javasolt kötszerből. Csak bosszant, hogy elköltöttem a...
  14. christina

Ünnepeljünk!

Kedves ZGyuszi! Az Istenke éltessen sokáig!:D
  15. christina

Országos Diabétesz Programok

A mázlista!!! :rohog::rohog:;)
  16. christina

Cukorbeteg gyermek táborozása

Ne máááár.:o Mi történt? Elvesztette, elfelejtette, túl ette magát, hypózott......? Amúgy milyen színben gondolkodsz? Maradsz a barnánál?;)
  17. christina

Cukorbeteg gyermek táborozása

Szorítok, de NEM LESZ GOND! :D
  18. christina

Insulinpumpa

Meli! Hülye kérdés lehet, de a kanült egy az egyben leragasztottad? Vagy vágtál a közepére kis lukat, hogy a kanülzáró kupakot illetve úszásmentes szünetben a pumpát le-fel tud pakolászni?
Oldal tetejére