Drága barátaim!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok. :D
Sidike! Nagyon jó a video, külön köszi. :cool:
Hogy én milyen jól tudok táncolni! :o:rohog:
Puszi mindenkinek.
Pirossal kiemeltem neked. :-) Az állaga is jó lett. Pihengetnek az üvegek a paplanok között.:D Azt még nem tudom, meddig áll el. Illetve meg lesz-e addig, hogy ez kiderüljön.:rohog:
Tegnap, életemben először (de nem utoljára!) főztem sárgabaracklekvárt. Nagyon fincsi lett. Évek óta tervbe volt véve, hát most nekiduráltam magam szerény kis 3 kg volt indulásnak. :D
Örülök az új pumpátoknak.:)
Ma strandoltunk és a tegaderm kötszer pikk-pakk leázott. Így a medencébe levettem, és csak a kanül ragacsa maradt. Az nem is jött le.:cool: Nem fogok rátenni inkább ragtapaszt, amíg nem szerzek a Meli által javasolt kötszerből. Csak bosszant, hogy elköltöttem a...
Meli!
Hülye kérdés lehet, de a kanült egy az egyben leragasztottad? Vagy vágtál a közepére kis lukat, hogy a kanülzáró kupakot illetve úszásmentes szünetben a pumpát le-fel tud pakolászni?
Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
A Diabforum.hu további használatával ezt elfogadod. Az adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 100+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát.