A keresés eredményei

1. [No title]

[No title]

2. [No title]

[No title]

3. E

Közgyógyellátási igazolvány

<O:p</O:p Köszönöm a segítséget, 3 fokú 67 % vagyok. Eszter
  4. E

Közgyógyellátási igazolvány

Sziasztok! Ez a kérdés nagyon jó! Ki kaphat méltányosságból közgyógy-igazolványt? Gyógyszer és liszt érzékeny vagyok = gége ödéma. Így kevés az a gyógyszer, amit ehetek, nagyon drágák. De a májdaganat miatt a cukorraktározással is gond van. Bélbetegségem és az asztmám időként kórházi kezelést...
  5. E

Lisztérzékeny cukorbeteg fogyókúrája?

Szia Gabi! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p> Szia Gabi! De igen diétázok! Mert a lisztérzékenységen kívül még sok diagnózisom van. Többek között a gyógyszer érzékenység is...
  6. E

Szia Szepy! A reggeli az DEXI kukoricás keksz.. És naponta kb összesen 2 szelet korpás kenyeret kajálok. Ezt bírom semmi gond. Nem szaladgálok a Wc. Belem sem gyulladt be! A kezelő orvosom szerint hozzá lehet szokatni a szervezetett a glutén-hez de csak nagyon aprólékosan.
  7. E

én is lisztérzékeny Szia kedves Kiska!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Mivel én is lisztérzékeny vagyok, tudom, hogy gondot okoz a kaja meg választása.<o:p></o:p> A Burgonya szinte minden nap van nekem. Tej- tejtermékek, főtojás, rizs...
  8. [No title]

[No title]

9. Album : Fa

Album : Fa

Album Images 1
  10. [No title]

[No title]

11. [No title]

[No title]

12. [No title]

[No title]

13. [No title]