A keresés eredményei

1. B

Asszociációs játék- Gondolattársítás

kéklaguna
  2. B

Insulinpumpa

Szia Krisz ! Köszönöm a választ ,elküldöm az adatokat az doktornőnek sms kiséretében.Türelmes leszek :-) Szia:-)
  3. B

Insulinpumpa

Sziasztok! Szeretnék kérdezni töletek , már lassan 3 hete van a fiamnak inzulinpumpája ,és miért van az hogy délelött szinte mindig magas a vércukor szintje délután jó vagy hypozikL és este is van hogy jó és éjjel ugysznit hypozik de nem veszi észre!! mikor pennes volt mindig észre vette ha...
  4. B

Insulinpumpa

Szia Anna apukája! Sok itt a mert ,mert......:-)igen ez el gondolkodtato ,gondolom az orvos ezzel céggel van szerződésben vagy csak ezt a fajtát kedveli ez vált be .... nem tudni miért ...... Szép napot kívánok! Szia .
  5. B

Insulinpumpa

Sziasztok! Nem tudom miért nem ajánlják az Animas pumpát de gondolom adtol is függ az orvosok melyik céggel vannak szerződésben,és gondolom ezért plusz jutattásokat kapnak . Nekünk nem ajánlottak ez van és kész :( mondjuk szereti ezt ,de gondolom van ennél jobb is ,hát majd 4 év múlva remélem...
  6. B

Insulinpumpa

Szia Anna apukája ! Én is olvastam a neten és Junor diabetes újságaban 3 féle inzulinpumpáról. Mondtuk a doktőrnőnek a vizállópumpát erre az mondta hogy ők kettő félét javasolnak de ő inkább ezt javasolja ehez kapjuk az oktatást amit folyamatosan oktatnak.Mi Debrecen Klinikára járunk a gyerek...
  7. B

Insulinpumpa

Szia Borka! Köszönöm a linket megfogom nézni ,ezt nem is tudtam mivel nekünk a kezelőorvos azt mondta ez lesz ezt igényelte meg ,de gondolom ha felnőt lesz a fiam akkor ez másképpen fog müködni.De lehet az is baj hogy mi még nagyon az elején vagyunk kezdők vagyunk ez téren .4 év mulva biztosan...
  8. B

Insulinpumpa

Szia! A kisfiam 2 hete kapott inzulinpumpát,de nekünk a kezelő doktornő ajánlott azt mondta 2 féle van ami szerinte jó de inább ezt mert ez bevált . Leirom a nevét és kérdez rá a kezelő orvostól.Paradigm pumpa MMT-754 tipusú van nekünk ,nagyon szereti és jó is. Leíromcimet telefon számot ahol...
  9. B

Insulinpumpa

Elfelejtettem leírni a cimet telefon számot ahol adnak információt a pumpáról. Medtronic Hungária Kft Tel: 06-1-889-0688
  10. B

Insulinpumpa

Szia! A kisfiam 2 hete kapott inzulinpumpát,de nekünk a kezelő doktornő ajánlott azt mondta 2 féle van ami szerinte jó de inább ezt mert ez bevált . Leirom a nevét és kérdez rá a kezelő orvostól.Paradigm pumpa MMT-754 tipusú van nekünk ,nagyon szereti és jó is. Szép napot neked szia.
  11. B

Comment by 'bergenikő' in media '[No title]'

köszi.)
  12. B

Comment by 'bergenikő' in media '[No title]'

Szia! Megkérdezhetem ez mi? és mire szólgál? Mi egy hete lettünk pumpások vagyis a kisfiam .De ezzel a készülékkel nem találkoztunk.
Oldal tetejére