A keresés eredményei

1. poe

A mai napom apró öröme...

Ismételten köszönöm mindenkinek! Hálából itt egy kép:
  2. poe

Volt bennem egy erős késztetés, hogy felkérjem, de aztán erőt vettem magamon... :rohog: Pumpás eccerűen csak figyel, szeme a pályán. :cool:
  3. poe

Ünnepeljünk!

Ez egy netes fórum, ahol a virtuális baráti társaságba mindenki úgy "jár", ahogy ideje engedi, kedve tartja. Ezen nincs miért megharagudni, illetve a másik oldalról aggódni sem. ;)
  4. poe

Gyöngyvirág akart lenni, de nem nyílott ki időre a megátalkodott...
  5. poe

Ilyenek ezek a mai fiatalok... Az idősebbek mán csak kapkodják a fejüket... :)
  6. poe

Hát azt hittem, hogy egy ilyen rutinos öreg róka egy virágszirom csücskiből is felismer egy menyasszonyi csokrot... :)
  7. poe

Ünnepeljünk!

Boldog születésnapot! :cool:
  8. poe

Ott a pont, szombaton jól összeházasodtunk. ;) A jókívánságokat köszönöm. :dr_24:
  9. poe

Fehér frézia, csokorban... Hm? :)
  10. poe

Aki kitalálja, hogy ez micsuda, az rájön, miért töltöttem fel... :) Pumpás nem játszhat! ;)
  11. poe

Insulinpumpa

Akkor ok, én ennyire nem mélyedtem bele... :)
  12. poe

Insulinpumpa

Emlékszem rá, de az kimondottan pumpa tokként volt megnevezve.
  13. poe

Insulinpumpa

Mp3 lejátszó tokokkal óvatosan, nem biztos, hogy át van vezetve a vezeték, előfordul hogy kívül-belül van aljzat, számunkra akkor használhatatlan. ;)
  14. poe

Babázhatok

Nagy gratula és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! :hurra: Semmi mással ne foglalkozz már, csak a kölökkel! ;)
  15. poe

Insulinpumpa

Szia! Azért kell a pizzánál elnyújtani, mert lassan szívódik fel a CH, a sűrű, tömör tésztának és a zsíros feltéteknek (sajt stb) köszönhetően. Hogy mennyire, azt pizzája válogatja. ;) Reggeli után én is küzdöttem hasonló problémával, nekem az vált be hogy kivárok kb 15 percet az inzulinbeadás...
  16. poe

mindenkinek

Borka! Az ilyen tartalmú levelek rendszerint hoaxok és épp azoknak ártasz vele, akiknek továbbküldöd. Rendszerint emailcímek begyűjtésére utaznak a dolog elindítói. ;)
  17. poe

Babázhatok

Szorítunk nektek! Próbálj meg pihenni, nem idegeskedni; minden rendben lesz! :cool:
  18. poe

Ünnepeljünk!

Nagyon köszönöm, mindenkinek! :dr_24: ;)
  19. poe

Vércukormérők

Ha szabad egy kicsit fogadatlan prókátornak lennem... ;) Kizártnak tartom, hogy a férjed rosszat akarna a fiatoknak, vagy szándékosan tenne neked keresztbe, amikor ilyen "butaságokat" kérdez, azt hiszem ezek inkább a diabbal kapcsolatos ismeretek hiányából, vagy figyelmetlenségből fakadnak. Ha...
  20. poe

Így volt, tényleg. Meg is örökítettem az útókornak, mert lehet hogy van aki nem hiszi el...:)
  21. poe

Éreztem előre, hogy jól fog sikerülni a kép.... :)
  22. poe

Vércukormérők

Szia! A legtöbb mérőről letölthetőek az adatok a megfelelő szoftver és adatkábel segítségével. Milyen mérőd van?
  23. poe

mindenkinek

Mindkét kérdőívet kitöltöttem, kalpaggal a készítőknek. ;)
  24. poe

Ünnepeljünk!

Kéretik értőn hallgatni, a címen nem megsértődni! Csudásak vagytok, boldog nőnapot! ;) http://www.youtube.com/watch?v=DL4PHH9fm_s
  25. poe

Insulinpumpa

The MiniMed Paradigm 522 Insulin Pump is about the size of a cell phone. The MiniMed Paradigm 522 Insulin Pump measures just 2 x 3.0 x 0.8 inches. The 722 model is about one half-inch longer in length (0.6 inch longer) than the 522 Insulin Pump: Exact dimensions are 2.0 x 3.6 x 0.8 inches...
  26. poe

Paleolit táplálkozás

Nekem úttörőtáborokból valami "tartósbéke" rémlik... :)
  27. poe

Paleolit táplálkozás

Ez utóbbi hozzászólást nem értem (az előtte lévőt sem teljes mértékben). Nem hiszek az összeesküvéselméletekben, az orvostudományban hiszek. A paleo meg olyan szinten érdekel, hogy ha valaki felelőtlen ígéreteket tesz 1-es típusú diabosoknak az inzulin elhagyására, netán teljes gyógyulásra...
  28. poe

mindenkinek

A gyors kajákat, mesterséges katyvaszokat természetesen lehetőleg kerülni kell. De szerintem a nem ellenőrzött forrásból származó infókat is, különösen ha erősen hoax szagúak.
  29. poe

Insulinpumpa

Látod, látod. Ügyes vagy. :cool:
  30. poe

Insulinpumpa

Szia! Mi a belövő/szerelék pontos neve?
Oldal tetejére