A keresés eredményei

1. A

Cukorbeteg gondozó/gondozás

Sziasztok! Köszi a sok választ! :) Kedvesek vagytok. Otthon lett beállítva az inzulin 3 hónapja kb. Reggel 16 E Délben 10E Este 14E Humulin R, Este 10-kor 14E Humulin N. Idáig nem voltam itt orvosnál,mindent otthonról hoztam, nagyjából semmi bajom hálistennek, az eredmények is tűrhetőek...
  2. A

Sziasztok. Mióta cukis és inzulinos vagyok,most megyek majd először vérvételre,így a kérdés bután hangozhat a rutinosabbaknak: ha éhgyomorra kell mennem és 10 órára kaptam időpontot, akkor ilyenkor ki kell hagynom a reggeli inzulint? (Humulin N-Humulin R) Még sose csináltam ilyet. Köszi...
  3. A

A mai napom apró öröme...

Péntek van! Hurrá!
  4. A

Ma végre kisütött a nap! (Ez az otthoni hőségben vicces lehet,de itt lassan egy hónapja esik-esik- esik...)
  5. A

Osszuk meg egymással az apró örömöket. Ha történt ma veled valami jó, írd ide gyorsan!:mrgreen:
  6. A

Szólánc

almagombóc (lehet,hogy éhes vagyok ma reggel? )
  7. A

Szólánc

sajtostészta
  8. A

Köszi Gretta. :DNem igazán tudom,hogy a pumpa mennyivel jobb,de majd meglátom,ha itt az ideje. Egyelőre megvagyok így, nem olyan vészes, bár az eredményeimet nem merem feltenni...kissé vegyes néha. :rolleyes:
  9. A

Szólánc

asztalterítő
  10. A

Szólánc

óramutató
  11. A

Szólánc

allergia
  12. A

Sziasztok. Úgy döntöttem csatlakozom hozzátok, bár nem biztos,hogy ebbe témában kéne, ugyanis még a gondozásról nem sok fogalmam van. Új vagyok,mondjuk két hónapos a történet. Kb 4 hónapja kezdődött, iszonyatos szomjúsággal. Jó internetfüggőként rákerestem a neten, és ki is dobta a...
  13. A

Külföldre telepedés

Szia Timeácska! Az ötlet nagyon jó, lehet, hogy majd később én is átállok hasonló módszerre,de még nagyon 'friss' a dolog. Az orvosom egyelőre ragaszkodott a 3 havi kontrollhoz, hiszen még csak most derült ki a diabéteszem, teljesen új minden nekem. Jó,hogy rátaláltam erre a fórumra,nagyon...
  14. A

Külföldre telepedés

Szia. Én Írországban élek.Két hónapja egy röpke hazautazás során derült ki,hogy cukorbeteg vagyok. Én azt az utat választottam,hogy otthon állíttattam be az inzulint, és kihoztam magammal három havi adagot mindenből. Majd hazautazok egy kontrollra és ha minden rendben van és jól csinálom a...
  15. A

Hajhullás

Nagyon köszönöm a gyors válaszokat. :))
  16. A

Hajhullás

Sziasztok. 2 hónapja vagyok cukorbeteg, illetve akkor került diagnosztizálásra a helyzet. Napi 4-szeri inzulinnal élek jelenleg. (Humulin N, Humulin R) A vérképem elég vacak volt,ezért koleszterincsökkentő gyógyszert kaptam. Ez a két dolog ami új az életemben. Egy hónapja hajhullással...
Oldal tetejére