A keresés eredményei

1. erika74

Insulinpumpa

Kata, neked is köszi. Éppen most beszéltem Gáborral a Medtronic-tól, ő azt mondta, hogy egész napra nem szabadna levenni a bázist, és ez a fizikai megterhelés nem igazán ajánlott egy diabos gyereknek http://drinfo.hu/forum/images/icons/icon9.gif Azért nem fogom hazahívni, de a gyümölcslevet...
  2. erika74

Insulinpumpa

Köszi a gyors választ. Szóval ez így normális. Eddig még nem volt pumpával ennyire intenzív és hosszan tartó mozgás, síelésnél 40%-ra csökkentettük a bázist, és jó volt. Most az volt furcsa, hogy a többiek nem ettek-ittak annyit, de Rékát tömni kellett. Igaz feltűnően jobban bírta a strapát...
  3. erika74

Insulinpumpa

Sziasztok! 11 éves kislányomnak inzulinpumpája van. A héten kerékpártúrán van az apukájával. Tegnap volt az első nap, 72 km-t tettek meg. A bázis teljesen le volt állítva a bringázás idejére, bólust is csak a reggelihez és a vacsorához kapott, de kevesebbett mint szokott. Egész nap...
  4. erika74

Insulinpumpa

Szia! Rékának is jó volt a HgA1c-je, de az indoklásba beírtuk, hogy gyakran hipózik, reggeli után 10 körülire felmegy a cukra. Gondolom az orvos is megírta a szakmai indoklást, ezt nem láttam. Szerintem ha rendes az orvosod, támogatni fog. Valóban könnyebb vele az élet, és aki komolyan veszi a...
  5. erika74

Insulinpumpa

Szia! Pen esetében sokkal vékonyabb, rövideb a tű, és nincs ott napokig, ezért sem látszik a helye. A pumpa hordásánal valóban mindenki látja, hogy beteg vagy, ha azt látható helyen hordod. Számomra is megdöbbentő volt az első pumpás találkozón, hogy vannak gyerekek, akiknél 30-40 cm vezeték...
  6. erika74

Insulinpumpa

Szia! Kislányom 11 éves, és 9 hónapja van Medtronic pumpája. Pent csak 9 hónapig használt, utána kapta meg a pumpát. Jók voltak az értékei pennel is, csak reggeli után volt rendszeresen magas, amit nem igazán tudtunk kivédeni Actrapiddal. Mostanában jobban ingadozik a cukra (3-12 között), de...
Oldal tetejére