A keresés eredményei

1. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Próbáltam, de nem használt. Kivettem a dobozból a kekszet, mutattam, hogy üres, de ő akkor is "takataka!!" Hihetetlen, de elkezdek remegni, izzadni az idegességtől, amikor ordít, azt hiszem (látom), hogy mindenki minket néz. A másik az öltözködés. Menjünk ki sétálni, motorozni, havat söpörni...
  2. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Húúú, most beégtem rendesen...... :rohog:
  3. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Kérdeznék valamit. Ma Tökmaggal szemészeten voltunk (minden OK szerencsére) és más egyebet is intéztünk, posta, cipő vásárlása neki ...stb. Kettesben, apa nélkül, kocsival, babakocsistul, nagy meccs volt. Kezdődött azzal, hogy a cumit otthon hagytunk, de még véletlenül sem jött egy bolt...
  4. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Amikor Tökmag 6 hónaposan diabos lett, nem mondták meg, hogy mikor mennyi CH-t egyen. Egy napi össz. CH-t írtak a zárójelentésre, de utána hónapokig nem volt róla szó. Igaz, akkor 6 hónaposan még csak szopott, épphogy elkezdtük a hozzátáplálást. Utána sem mondta senki, mikor mennyit egyen. Pár...
  5. umbra08

Babázhatok

Nála szültem Tökmagot. Rendes doki.
  6. umbra08

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Kedves vagy, hogy írtál Tubi! Sok örömet a pici Fiatokhoz és jó egészséget! üdv umbra
  7. umbra08

Ünnepeljünk!

Katának Mi is, mi is csatlakoznánk! Boldog szülinapot Kata!!!! :hurra: Tökmag és Umbra
  8. umbra08

Insulinpumpa

Gratula Szandinak a döntéshez!
  9. umbra08

Még annál is több! Csak felnézni lehet rá!!! :cool:
  10. umbra08

Molli rátapintott a lényegre! :cool::cool: Nagyon-nagyon rátapintott. :cool: A francba, hogy kell egyszerre több hozzászólótól is beidézni, nem kellene mindenre külön válaszolnom.
  11. umbra08

Szia Okina, viszonylag én is sűrűn mérek, 10-12x egy nap. Nekünk 7 doboz tesztcsík megy el egy nap. Szúrnám én többször is, csak sajnálom a pici ujjacskáit.
  12. umbra08

Rossz emlékeink vannak a szenzorral kapcsolatban, 7 hósan volt Tökmagon. A diab legelején voltunk, teljesen kibukva, tapasztalatlanul. Egyik pici combjában szerelék, másikban szenzor. Szenzort úgy ragasztották le a kórházban, hogy véres volt alatta az átlátszó ragacs, azt néztük 3-4 napig. Még...
  13. umbra08

Ki kell írnom magamból... Ki kell írnom magamból, mert nincs kivel megbeszélnem, szülők távol, Tökmag és apukája alszanak. Ma Tökmag nem akart ebédelni, pedig fincsi húsleve volt, mindenféle jóval, főzelék, stb. Bármit kínáltam, nem kérte. Ha lehetne, ő "takán" élne, mindig csak...
  14. umbra08

A mai napom apró öröme...

Szia Timi! Megkérdezhetem, hogy hogy van kicsi Bogyó? Ha nem akarod nyilvánosan írni, írhatsz privit is, persze ha nem veszed tolakodásnak. Tényleg érdekel, hogy mi van a Babócával.
  15. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Gratula a jó cukikhoz és ahhoz, hogy még két kisebb gyerkőcöt nevelsz!! Ügyi vagy! Felnézek rád!
  16. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Igen, a 72 nagyon durva, hála isten, hogy minden OK a kisfiaddal, aki most már tényleg nagyfiú! :D Ne haragudj Okina, ha már leírtad, nincs időm a hozzászólásokban visszakeresni, de milyen idősen lett a nagyfiú diabos? Penes vagy pumpája van? Hogy viseli ezt az egészet, ami a cukorbetegséggel...
  17. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Amikor mi voltunk, azaz bekerültünk a kórházba, ott a takarítónőnek volt 2 gyermeke is diabos. Hajnali 6:00-kor mentünk be a kórházba, kicsi Tökmagom már nagyon nehezen vette a levegőt, összecsuklott a kezemben, mint egy gumibaba, borzasztó volt. Nagyon nehéz erre visszagondolni, pont tegnap...
  18. umbra08

Ünnepeljünk!

Húú, kedves Timi, nagyon-nagyon megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk mi is boldog szülinapot! Tökmag és Umbra
  19. umbra08

Szia Ildikó! Én úgy, hogy Ti itt a fórumon gatyába ráztok. Jót tett a segítőkészségetek, a tiéd is! Ugyanezt gondoltam én is, le.... az egészet, nem írtam a füzetet (több mint 1 éve először), csak a cuki értékeket felsorolásszerűen, a kaját, bólust nem. Csináltam pár pohár Pina Coladat este 2...
  20. umbra08

Rendben, köszi!
  21. umbra08

Nagyon sajnálom Molli! Igen, úgy emlékeztem, hogy régebben azt írtad, hogy majd ki fogja nőni. Hátha mégis! Nekem is kimondták, hogy 1. tip., nem csecsemőkori és nem fog "elmúlni", mégis reménykedem. Bízzunk benne, hogy Brúnó mégis kinövi!
  22. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Azt a mindenit!! Nem semmi, gratulálok!!!!!! :cool: :hurra: De jóóóó!!
  23. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Mintha csak helyettem fogalmaztál volna Zsuzsi!
  24. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Teljesen igazad van Poe - mint sokszor - így kell hozzá állni a dolgokhoz, különben megbolondulunk!! Egyike vagy a fórumozóknak, ha nem lennél itt a tanácsaiddal, segítőkészségeddel, akkor nekünk is nehezebb lenne! De! Egy szülőnek mindig nehezebb, meg kell küzdeni a lelki dolgokkal is, hogy...
  25. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Ez nem semmi!!! Miért van ennyi cukorbeteg kisgyermek??!!
  26. umbra08

Szia Grácia! "két év múlva csillapodik" ?? Na ne!!! :mad::D Addigra én megőrülök. Az a baj, hogy a cukorbetegséggel járó nehézségek, felemésztik a türelmemet, időmet, stb és a sima, normál életre, kisgyerekre nem marad energiám. Kimerülök a cuki miatti nehézségekben és "A Kisgyerekre" nem...
  27. umbra08

Szia Molli! Milyen sűrűn kell Brúnónak megmérni a pulzusát? Remélem a jó tartományban szokott lenni. Nála az mit jelent, mennyinek kell lennie? Igen, bevált a virsli, köszi, szereti. Sajnos cukit illetően még nem rendeződtünk, ma 14, tegnap 18, pedig mindent úgy csináltam, mint régen...
  28. umbra08

.... szóval nagyon-nagyon oda fogok figyelni a hipókra és a korrigálásra!! Hozzátartozik a történethez, hogy az elmúlt hetekben felújítottunk, költöztünk, (ezt mind egyedül, a gyerkőccel, segítség nélkül - de már kiválóan glettel és fest egyedül :D ) aztán ünnepek alatt vendégeskedtünk, nem...
  29. umbra08

Sziasztok! Mindenkinek köszi a segítséget, a biztatást! Próbálom megfogadni mindenki tanácsát, mert adok a véleményetekre, tapasztalatotokra! Sajnos Poe, nem sikerült teljesen visszafognom magam, ahogy tanácsoltad (pedig csak kicsit korrigáltam az este, azaz az elmúlt napokhoz képest...
  30. umbra08

folyt. köv. ...szóval kitettem a muffint és az én kis Tökmagom rájárt! Próbáltam magyarázni neki, hogy szóljon anyának vagy apának, ha kér, de nem szólt, nem értette még. Kinyílt neki a világ, vehetett, nem volt korlát, nem anya adta. Más esetben, más szülők ugye örülnének, ha jól eszik a...
Oldal tetejére