A keresés eredményei

1. christina

Kipróbált édesség receptek

Köszönöm! :) Sajnos elképzeltem.....:p:rohog:
  2. christina

:o Milyen az azonkívül hogy finom? Receptet lehet kérni? Vagy mindent szemre raktál bele?;):dr_24:
  3. christina

Cukorbeteg gyermek táborozása

:rohog: Máténak nagyon sok szép élményt kívánok, neked pedig nyugodt, izgalomtól mentes napokat. :)
  4. christina

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Szia! Örülök, hogy ránk találtál.:D A gyanúd jó, igen Umbráékkal példálózik a doktornő. Mi is hozzá járunk, nekünk pumpánk van már 2. éve. Gergő 11 hónapos+két hetes korában lett diabos.:( Sok barátot szereztem itt, és jó ötleteket, tanácsokat kaptam. Olvass, olvass, olvass.....;)
  5. christina

Insulinpumpa

Drága Meli! Köszi az infót, és kérlek feltétlenül számolj be a tapasztalataidról.
  6. christina

Ünnepeljünk!

Minden Lászlónak, Lacinak főleg az angyalkánknak, Lacusnak.....-ki ahogy szereti-:) nagyon boldog névnapot kívánok, szeretettel!
  7. christina

Utazgatunk, utazgatunk...

Köszi Sándor, ismét okosodtam egy kicsit.:D A nevét nem ismertem, de messziről sokszor hasonlítottam a vadgesztenye virágához. Amúgy én is orchideára voksoltam volna.
  8. christina

Insulinpumpa

Mi tavaly a gyógyszertárban rendeltük meg a tegadermet, de csak egész dobozzal lehetett, így közel 10 000 Ft volt. Viszont se tavaly, se idén nem vált be.:mad: Múlt héten 3 napon át teszteltük a Balcsiba :hurra:, és azt kell mondjam előbb leázik mint a kanül ragacsa.:( Ezt senkinek sem ajánlom...
  9. christina

Vércukor érték HbA1c

:cool: Gratula nektek! Mehetek hozzád továbbképzésre?:)
  10. christina

Babázhatok

Pumpás! Köszi az infót. Kedves Zsuzsa! Nektek is nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok!
  11. christina

Babázhatok

Gratulálok! Nagyon jó egészséget, sok boldogságot kívánok a manókhoz. Gyönyörű szépek.:)
  12. christina

:hurra::hurra::hurra: Köszi Maci! A receptet látva, én ezt már vagy megcsináltam, vagy elmentettem magamnak. Imádom ugyanis a csokitortát (IS!) .:rohog:;) Igen. Megsütöttem a lányomnak tavaly. Imádtuk, tényleg finom.
  13. christina

Babázhatok

Érdekes amit írsz. Tulajdonképpen lehet, hogy megerősítetted bennem azt az érzést - nem biztos, hogy bennem van a hiba. A két régi barátnőmmel nemcsak azért szakadt meg a kapcsolatom, mert én családos vagyok, -ők meg szinglik és ezáltal teljesen másképp látják, élik az életet. Hanem az a napi...
  14. christina

Szókirakó

szomorú ü E e e l gy t s
  15. christina

Asszociációs játék- Gondolattársítás

portál
  16. christina

Szókirakó

kaporszakállú e m e n t K l l l e e
  17. christina

Asszociációs játék- Gondolattársítás

társas
  18. christina

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

Ja és persze receptet kérek szépen.:)
  19. christina

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

Basztikuli! Már eddig is korgott a gyomrom, de most kiszakad a helyéből. :( Megyek és megeszem az egy szemdarab almámat. Gyönyörű, gratulálok! Ügyes Borkád van.;) (ezt eddig is tudtam ám)
  20. christina

Országos Diabétesz Programok

Melyik adón?
  21. christina

Cukorbeteg gyermek

Jajjj....szegény! Bár lehet, hogy ti az újabbat használjátok, de én már egyik 77 E-s ujjszúrót sem venném a kezembe.
  22. christina

Cukorbeteg gyermek

Mi 8-10-szer mérünk naponta, ha beteg 12-14-szer is.
  23. christina

Folyamatos vércukormérés - CGMS

Nekünk is ez volt a tapasztalat, hogy 20-30 percet késett a szenzor a mért értékhez képest.
  24. christina

mindenkinek

Sajnos még több helyen végzik a zsömlés-sztorit, főleg terhesgondozáson.:rolleyes:
  25. christina

mindenkinek

Nagy-nagy Gratula!!! Ügyes vagy.:cool:
  26. christina

A mai napom apró öröme...

Amit ezúton köszönök! :hurra: Én pedig válaszoltam. ;)
  27. christina

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Gergő sem volt koraszülött, bár 2 héttel korábban bújt a világra. És szintén egészséges, jól szopó újszülött volt. :)
  28. christina

Insulinpumpa

Jajjjj!!!! A hideg kiráz ettől. Gergő 1 éves volt, tápszeres, mixtardos, pontos időbeosztásos evéssel, pontos CH adagokkal......több mint egy éven keresztül! Kiborító volt. :(:rolleyes::mad: Minden együttérzésem az övék, és megértem a pumpa iránti vágyukat, igényüket.
  29. christina

Insulinpumpa

Mivel a jogszabályok állandóan változnak, a közelmúltban is volt rá példa ,- így én ezt a kérésedet célszerűen módosítanám: a mostanában pumpát kapott 1-3 éves kor közötti gyerekre.
  30. christina

A mai napom apró öröme...

Köszi Csigu a fotókat! (Ha már élőben nem látom és nem tudom megsimizni. :() Első dolgom lesz este Gergőnek megmutatni a képeket. :hurra: Gratula az új jövevényhez. :)
Oldal tetejére