A keresés eredményei

1. christina

Ünnepeljünk!

Dsida Jenő Itt van a szép karácsony Itt van a szép, víg karácsony, Élünk dión, friss kalácson: mennyi fínom csemege! Kicsi szíved remeg-e? Karácsonyfa minden ága csillog-villog: csupa drága, szép mennyei üzenet: Kis Jézuska született. Jó gyermekek mind örülnek, kályha mellett körben ülnek...
  2. christina

Glikémiás Index = G.I.

Mi kevesebbet adunk gyümire (persze nem banán meg szőlő értendő ez alatt;)). Pl. 10 gr CH tartalmú almára 0,1-et, a kenyérre 0,3-0,4-et adunk. Persze ez sem mindegy hogy délelőtt vagy délután van elfogyasztva. Délelőtt az ovis mozgás miatt a kenyérre és mellé az almára nem is nyomok bolust. Hát...
  3. christina

Asszociációs játék- Gondolattársítás

mosoly
  4. christina

Szólánc

kopasz
  5. christina

Kipróbált édesség receptek

Hálás köszönet! Nagyon guszták, elmentettem.
  6. christina

Ünnepeljünk!

:dr_161::dr_178::dr_282: Kedves Grácia! Ezúton kívánok neked én is nagyon boldog születésnapot!
  7. christina

Filmajánló

Én a könyvet olvastam pár hónapja. Kerestem a filmet is, de még nem sikerült beszereznem. Feltétlenül meg szeretném nézni, már csak azért is hogy az általam elképzelt történetet hogyan sikerült filmre vinni.
  8. christina

Szólánc

csillag
  9. christina

Köszi, ki fogom idén próbálni.:) Már ha egyáltalán lesz időm sütni.:mad::(
  10. christina

És ha akar puhulni mibe tegyem?:D És ha nem akar, a lezárt nedves papírtőrlős zacsiba nem penészedik bele?:o Vagy nem lesz ideje? :rohog:
  11. christina

Érdekes, én is úgy tudtam hogy jól záródó fémdobozba kell tenni. Sütőpapírral szoktam bélelni. Már értem akkor miért kell több hetet várni, hogy ne törjön bele a fogam.:rolleyes: :dr_24:
  12. christina

A mai napom apró öröme...

Volt ma egy kellemes, csevegős, igazi csajos délutánom! :hurra::cool: Csak hiányoltam Melit :( és persze SÁNDORT!:mad:;)
  13. christina

A mai napom apró öröme...

Sokat kellett dolgoznia a diszpécsernek?:rohog:
  14. christina

mindenkinek

Drága Zsuzsi! Mielőbbi gyógyulást kívánok Szandinak, neked pedig sok erőt és kitartást lelkileg.
  15. christina

Asszociációs játék- Gondolattársítás

kobold
  16. christina

mindenkinek

Én szintén. A gyerkőcök is magkapták tavaly, idén is szándékozom-ha egyszer kigyógyulnak a takonykórból végre!:mad:
Oldal tetejére