Kutyák:
Reggel 8: Kutya kaja! A kedvencem!
Reggel 9:30: Autózás! A kedvencem!
Reggel 9:40: Séta a parkban! A kedvencem!
10:30: Megsimogattak, és becézgettek! A kedvencem!
12:00: Csont! A kedvencem!
1 óra: Játszunk a kertben! A kedvencem!
3 óra: Csóváltam a farkam! A kedvencem!
5 óra: Ebéd! A...
Lehet, hogy a hidegfront miatt nőtt az inzulinigénye Rékának. Próbáljátok meg esetleg, hogy fölemelitek százalékosan a bázist, és arányosan több bólust adtok a kajákhoz, és sűrűbben mérjetek, hogy kiderüljön, beválik-e.
Mi (most épp) úgy számoljuk, hogy
reggelihez 10g CH=1,3 v. 1,4 egység,
tízórai, ebéd, uzsi, 10g CH=0,4 v. 0,5 egység
vacsi 10g CH=0,5 v. 0,6 egység.
Attól függ, hogy mennyit mozog, mit eszik, meg hogy otthon van, vagy suliban.
A pumpás kezelésnél nincs hosszú hatású bázis inzulin a szervezetben, ezért ha bármilyen hiba van (buborék, elzáródás, romlott inzulin, rosszul megválasztott bólus, kevés bázis, az nagyon borítja az értékeket. Nekünk a pumpa előtt nem igazán voltak 12 fölötti méréseink, és bizony mi is...
„James Mollison fotós a világot járva gyerekek szobáit fotózta, és ebből összeállított egy albumot Where Children Sleep.”
Itt látható az egész könyv:
http://issuu.com/chrisboot/docs/where_children_sleep_by_james_mollison
Most én is ezzel küzdök. Az étlapot tudom, de fogalmam sincs, mennyi a szénhidráttartalma az ételeknek. Írtam a konyhának, hogy mennyi gramm a gyerekétkeztetésben egy adag rizs, krumpli, tészta, de még nem válaszoltak. Most azt csinálom, hogy azokat a leveseket, amelyekben tészta, krumpli...
Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
A Diabforum.hu további használatával ezt elfogadod. Az adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 100+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát.