A keresés eredményei

1. dg

Filmajánló

Megnéztem. :) Tetszett, nagyon érdekes film volt. Hosszú, de a sok rejtély, a fordulatok könnyedén ébren tartották a figyelmemet, úgyhogy nem tűnt fel a 160 perc. Külön érdemének tartom, hogy újszerűnek, eredetinek hat a közelmúlt (távolabbi is?) mozis palettáján.
  2. dg

Szólánc

alkony
  3. dg

Szólánc

angyal
  4. dg

Szólánc

töltelék
  5. dg

Filmajánló

Én nem láttam a filmet, a leszóló kritikáit viszont hallottam. Ezek után biztosan megnézem, amint lesz egy kis időm rá! Felkeltettétek az érdeklődésemet! ;)
  6. dg

Szólánc

adalék
  7. dg

Szólánc

ideg
  8. dg

Vércukor érték HbA1c

Köszönjük! :)
  9. dg

Szólánc

som
  10. dg

Vércukor érték HbA1c

Nekünk most 7,1 lett, ami szuper, mivel sajna volt rosszabb (8,0), továbbá még 2x szúrunk mindig, és ebben az eredményben már Hanna önálló menedzsmentje nagyrészt benne van, ami ÓRIÁSI haladás!!!
  11. dg

Szólánc

ómagyar
  12. dg

HQ képek DiabFórum 2013/1 - „Mindennapi szénhidrátom add meg nekem ma”

Elismerésem mindenkinek, akinek munkája és kitartása benne van az online magazin megvalósításában! Tiszteletre méltó, hogy az anyagi nehézségek ellenére kitartottatok, és nem az egyszerűbb utat választottátok. Azért bízom benne, hogy lesznek jobb idők és nyomtatott formában is visszatérhet az...
  13. dg

Újdonságok

És játékok már nincsenek? Őő... Nem én kérdezem. Azt mondták, hogy kérdezzem meg! :confused: :p
  14. dg

Szólánc

apaCS :)
  15. dg

Filmajánló

És egy másik, keserédes, szerethető film: ROBOT ÉS FRANK http://filmtrailer.hu/film/robot-es-frank/
  16. dg

Filmajánló

Egy film az utóbbi időkből, ami tetszett. Kutya, Ausztrália... RED DOG http://gonduzo.blog.hu/2011/12/26/red_dog_red_dog_2011
  17. dg

mindenkinek

Mi is kaptunk egyet. DCONT TREND-et.
  18. dg

Szólánc

ambrózia
  19. dg

Újdonságok

Sziasztok! Nagyon jó lett! Csak kapkodom a fejem! :cool2:
  20. dg

Asszociációs játék- Gondolattársítás

mesevilág
  21. dg

Szólánc

sörte
  22. dg

Szólánc

alom
  23. dg

Kertbarátok, állatbarátok

Nagyon szomorú látvány. Nem is emlékszem, hogy július, augusztus folyamán esett volna az eső. Rengeteg a kiszáradt fa mindenfelé. Füvet sem kellet nyírni... :(
  24. dg

Szólánc

alföld
  25. dg

Szólánc

söpröget
  26. dg

Szólánc

dorombol
  27. dg

Szólánc

röpke