Megnéztem. :)
Tetszett, nagyon érdekes film volt. Hosszú, de a sok rejtély, a fordulatok könnyedén ébren tartották a figyelmemet, úgyhogy nem tűnt fel a 160 perc. Külön érdemének tartom, hogy újszerűnek, eredetinek hat a közelmúlt (távolabbi is?) mozis palettáján.
Én nem láttam a filmet, a leszóló kritikáit viszont hallottam. Ezek után biztosan megnézem, amint lesz egy kis időm rá! Felkeltettétek az érdeklődésemet! ;)
Nekünk most 7,1 lett, ami szuper, mivel sajna volt rosszabb (8,0), továbbá még 2x szúrunk mindig, és ebben az eredményben már Hanna önálló menedzsmentje nagyrészt benne van, ami ÓRIÁSI haladás!!!
Elismerésem mindenkinek, akinek munkája és kitartása benne van az online magazin megvalósításában! Tiszteletre méltó, hogy az anyagi nehézségek ellenére kitartottatok, és nem az egyszerűbb utat választottátok. Azért bízom benne, hogy lesznek jobb idők és nyomtatott formában is visszatérhet az...
Nagyon szomorú látvány. Nem is emlékszem, hogy július, augusztus folyamán esett volna az eső. Rengeteg a kiszáradt fa mindenfelé. Füvet sem kellet nyírni... :(
Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
A Diabforum.hu további használatával ezt elfogadod. Az adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 100+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát.