A keresés eredményei

1. Szepy

Libidócsökkenés - "Jaj Drágám,most fáj a fejem!"

Szia Rita! A pajzsmirigy működésed rendben van?Mikor voltál utoljára laborban? Gabi
  2. Szepy

Lisztérzékeny cukorbeteg fogyókúrája?

Nagyon jó a mogyoróallergiáról szóló cikk és biztos sok embernek megoldást jelent.A lisztérzékenység egy teljesen más lefolyású betegség ezért ez a hozzászoktatózsdi itt nem működik. Aki pedig naiv az áltathatja magát és kivetítheti más kezelések pozitív tapasztalatait a saját problémájára. Gabi
  3. Szepy

Filmajánló

Sziasztok! Egyszer halottam valahol hogy van egy film talán az a címe Inzulin története dokumentum film. Valaki valamit tud róla? Szeretném megnézni, de eddig nem sikerült beszereznem valakinek esetleg megvan? Gabi
  4. Szepy

Szia Kiska! Nekem a puffadásra Dicetel 50mg tablettát írt a doki, ezt csak receptre adják.Nem szedem állandóan csak ha érzem hogy szükséges az allergia mellet is sok minden puffaszt ami más embereket is pl: gyümölcsök, bab, borsó..ilyenkor 1-2 szemet bekapok a délelőtt folyamán és estére szépen...
  5. Szepy

Eszter! Elolvastam, nagyon tetszett majd beszélünk róla.Kellemes pihenést neked is. Gabi
  6. Szepy

Szia Eszter10! Sajnos nem értek veled egyet, szerintem nem lehet a szervezetet hozzászoktatni egy számára méreganyaghoz.Én is van amikor úgy jön ki hogy eszek gluténos terméket és nekem sem okoz problémát, de ez nem azt jelenti hogy a szervezetem bírja is.Neked az ellenőrző vizsgálaton nem...
  7. Szepy

Szia Eszter10! Ha te lisztérzékeny vagy hogy fogyaszthatsz?: És nagyon bevált a korpás kenyér Vagy ez pontosan mit is takar
  8. Szepy

A mai napom apró öröme...

Mi ma megyünk a bizonyítvány osztásra és most a fiam örömét írom le mert ő táborban van és nem lesz ott én kapom meg a bizonyítványt.Hát ezt megúszta.De lehet hogy én is örülni fogok....hát majd kiderül. Gabi
  9. Szepy

A mai napom apró öröme...

Egész nap el voltam kenődve amikor ránéztem a Derűs Diabétesz Pályázat szavazataira, de nem tudom mi történt most estére annyi szavazatot kaptunk hogy szárnyal a boldogságunk.Köszönjük mindenkinek aki ránk szavazott. Gabi
  10. Szepy

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Hát nagyon egyet értek azzal, hogy én miattam senki ne idegeskedjen. Az hogy a fórumot miként olvassa az ember az mindenkire rá van bízva.Elég elszomorító, hogy ez alapján elítélik az embert.Azért mert más volt a véleményem és ezt le is írtam.utána meg kifejeztem hogy Tímeácskának igaza volt...
  11. Szepy

Azt gondolom teljesen körüljártuk a témát, részemről lezártnak tekintem. Gabi
  12. Szepy

Tímeácska! Ezeket a részleteket nem írtad meg eddig, vagy legalábbis az én figyelmemet elkerülte.Teljes mértékben megértem a felháborodásodat és igazat adok az óvónő figyelmetlen és felelőtlen magatartást tanúsított a ti esetetekben,de mivel ezek a részek lemaradtak az írásodból így egy...
  13. Szepy

Diéta hibát nem az óvónő véti. Ha a szülő jól átadta az információkat ha tisztában volt a napi menüvel amit a gyermekének szánt ha apró biztosítékokat tesz pl: lázsd Zsuzsa akkor diéta hiba nem fordulhat elő.Etikailag nem lehet számon kérni mástól a felelősséget.Természetesen olyan előfordul...
  14. Szepy

DG Úgy gondolom elbeszélünk egymás mellett.Tisztáznám az én problémám egyszerűen tömören és nem híveket gyüjtök.Ami bennem az ellentmondást keltette az ahogy az óvónőről lett nyilatkozva (és mindegy hogy óvónő inkább azt mondanám egy másik ember aki civil )nem akarom ezt túl ragozni. Írod a...
  15. Szepy

DG Nem értek veled egyet. Gabi
  16. Szepy

Még visszaolvastam egy oldalt. Az étkeztetésről az a meglátásom hogy a szülőnek napra késznek kell lennie én előre egy hónapra elkérem az étlapot a diákélelmezéstől és az alapján napra tudom az étkezéseit a lányomnak ha van amin változtatni kell írásban reggel átadom az óvónőnek amit nehéz nem...
  17. Szepy

A szülő nem háríthatja át a felelőséget soha senki másra.Mindenki a saját gyermekéért felelős.Az nagyon jó dolog hogy vannak lépések atéren hogy óvónőket, pedagógusokat megismertetnek olyan betegségek kezelésével amiket nem ismernek.Mindez nagyon kezdetleges cipőben jár és nagyon ritka.Az óvónő...
  18. Szepy

Sziasztok! Nem szeretem hallani ha valakit ennyire élpengére állítanak.Ne felejtsük el mi nap mint nap a betegséggel élünk szinte tudásunk vetekszik az orvosokéval.Akkor miért itélkezünk és ítélünk el egy olyan embert aki ennek nem részese.Jelen estben az óvonőt.Amíg mi nem voltunk betegek mi...
  19. Szepy

Szólánc

akadályverseny
Oldal tetejére