A keresés eredményei

1. lizzi

Cukorbeteg gondozó/gondozás

Tehát fehérje:nekem mindig is volt valamennyi ,mert ugye károsodott a vesém és ez azt jelenti ,hogy átengedi a fehérjét a vizeletbe,röviden.De most arra tippeltek ,hogy nagyon sok van benne ,ami igaz is ,hogy sok normál esetben,de én most terhesen nem szedhetek rá gyógyszert és ezért ha jó a...
  2. lizzi

Babázhatok

szia kicsidodi és üdv a fórumon! hát most akkor leírom azt ,hogy én is babára készülve ötször kaptam humulin R inzulint ,azért mert a hosszúhatású N nem vállt be bármennyire is emeltük az adagot ,reggel mindig magas volt a cukrom.Tehát ilyen is van:)és 3-4 év után döntöttem én is a pumpa mellett...
  3. lizzi

A mai napom apró öröme...

Köszi szépen és én is remélem!!!Ja és az eredményeim is jók lettek ,vagyis a fehérje nem több mint 2 hónappal ezelőtt:):)
  4. lizzi

A mai napom apró öröme...

az én mai nagy örömöm ,hogy sikerült a dokinőmnek beprotezsálni engem a Baross utcába egy dokihoz aki nagyon szívesen fogad!!Nagyon -nagyon boldog vagyok!!!!Ja és imádom ezt a doktornőt!!!Ha minden doki ilyen lelkiismeretes meg segítőkész lenne mint ő akkor nem lenne gomnd a dokik hozzáállásával...
  5. lizzi

Cukorbeteg gondozó/gondozás

Szia Gretta!Én is a Mávban a Zsirainál voltam és nem szimpi egyáltalán a kórház ,meg ha jól tudom akkor a Baranyi is ott van és én tőle szabadultam meg 10 év után és látni sincs kedvem őt nemhogy kezeljen véletlenül.De én is voltam már előtte nephrológusnál és ott most hétfőn lesznek kész az...
Oldal tetejére