A keresés eredményei

1. gabibaba

mindenkinek

Valaki jár Dr. harangozó Andreához?
  2. gabibaba

Insulinpumpa

Én úgy választottam, hogy megnéztem azt az oldalt, amit Kata rakott fel és rendeltem a magyarról :) A pumpás tokot Gábor most használta hétvégén. Először nem szivattuk meg teljesen, akkor a pumpa simán belement. Ő szombaton kicsit jobban feltöltötte és azt mondja, így is bele tudta rakni. A...
  3. gabibaba

A nap vicce

Ez a vég ... :rohog:
  4. gabibaba

Vércukormérők

Lizzi, tudok adni kölcsön, ne vegyél, Active-ot is meg Go-t is, választhatsz! :rohog:
  5. gabibaba

Vércukormérők

Kata üzeni: A Combo Performát nem lehet külön megvenni.
  6. gabibaba

Insulinpumpa

Off: Majd ugye megváltoztatod az aláírásod? Kíváncsi vagyok! :)
  7. gabibaba

Insulinpumpa

Hydrofilm tapasz; Tegaderm; (Leukoplaszt :rohog: csak félig vicc, Gábor szokta a hasán)
  8. gabibaba

Insulinpumpa

Szia, Dézi! Gábor most volt pumpásan először a Balatonon. Ő a pumpát rakta vissza időnként, amikor nem volt rajta, akkor hűtőtáskában lévő hűtőtáskában (:rohog: :rohog:) tartotta. Kanült lezárta csak, de nem ment bele homok, azt mondta. Meli tavaly írta a Hydrofilm tapaszt, az is jó (kicsit...
  9. gabibaba

Vércukor érték HbA1c

Hajrá, csak így tovább! Szuper!
  10. gabibaba

Insulinpumpa

Szia! A fiam is fél éve pumpás, és neki nagyon sokat kellett változtatni az éjszakai bázisán, mert 2-3 között nagyon gyorsan és sokszor hipozott. Kellene mérned éjszaka szerintem egy párszor.
  11. gabibaba

mindenkinek

Én 100-zal számolom. Süteménynél 1-2 szeletre kiszámolva nem sok jut, lekvárból meg szerintem nem kensz úgysem túl sokat.
  12. gabibaba

Vércukor érték HbA1c

HbA1c=6,6% (és ha nem ingadozna, akkor még jobban örülnék)
  13. gabibaba

Vércukormérők

TWINMED 1096 Budapest, Sobieski János u. 16. "C" lph. fsz. ü/12. Tel: 06-1-388-5002 Fax: 06-1-388-5002 E-mail: Elvileg. Én írtam e-mailt egy hete, de választ még nem kaptam :mad:
  14. gabibaba

Vércukormérők

Nekem is!!!!!!!! :hurra:
  15. gabibaba

Insulinpumpa

Írtam neked privátban egy elérhetőséget, ahol tudsz kérdezni. Fent látod az Értesítők mellett. (Ha nem kanül vagy szerelék kell.)
  16. gabibaba

mindenkinek

Szeretnék 'kölcsönkérni' valakitől egy Glucagon-t. Jövő kedden utazik a gyerek és a miénket nem találjuk, nem biztos, hogy tudok addig receptet szerezni (ez ma vagy holnap kiderül). Bp-en.
  17. gabibaba

Vércukormérők

Mi töltünk át AC Active-ról is meg Go-ról is Smart Pix-szel.
  18. gabibaba

Ünnepeljünk!

Boldog névnapot, Tímeácska!
  19. gabibaba

Insulinpumpa

Az, hogy kell emelni, biztosnak tűnik, már 4-5 napja magas a reggel úgy, hogy nem volt előtte hipo, és éjjel 2 után emelkedik. Mi először 110%-ra szoktuk, az kb. 0,1E és mindig csak pár órára, aztán várunk pár napot. :) Sebaj, itt a nyár!!!!!
  20. gabibaba

Insulinpumpa

Ti mit csináltok olyankor, ha tudjátok, hogy jön egy meleg, de most meg kellene emelni (1-2 nap) az éjszakai bázison. Nálunk pár nap, amíg kiderül, sikerült-e a változtatás, addigra meg jön a meleg ... Vagy várok, és tudom, hogy magasabb lesz, vagy éjszakázom és emelem az adott időszakot %-osan...
  21. gabibaba

Insulinpumpa

Kedves steveray! A fórumon többször volt kérdés, hogy melyik cég, milyen pumpa legyen. Ha jól értem, továbbra is ugyanannál a cégnél maradtál. Megkérdezhetem, hogy a rossz tapasztalat ellenére miért (visszaolvastam a régi üzenetedet)? Ha gondolod, akár privátban is, mert tényleg érdekelne.
  22. gabibaba

Kipróbált édesség receptek

Igaz, nem édesség, de most van szezon: Medvehagymás lapcsánka 6 krumplit nagylyukú reszelőn lereszelni, belekeverni 2 tojást, sót, borsot, 1 csokor apróra vágott medvehagymát, és annyi lisztet, amennyit felvesz (pár kanál, ne legyen túl kemény). Lehet serpenyőben olajon sütni lepény formában...
  23. gabibaba

Insulinpumpa

Az normális, ha patroncsere után néha olyan, mintha visszamenne egy kicsit a dugattyú? Vagy valami techikai gond van, azaz rádobja Gábor a tartályt, vagy ilyesmi?
  24. gabibaba

Vércukor érték HbA1c

Fog az menni, HAJRÁ!
  25. gabibaba

Ünnepeljünk!

Boldog születésnapot kívánunk, Lizzi!
  26. gabibaba

Ünnepeljünk!

Kicsit megkésve, de nagyon sok szeretettel: BOLDOG SZÜLINAPOT, ILDI!
  27. gabibaba

mindenkinek

Óraállítás március 25-én! Nekünk ez pumpával az első. Fogom, és este zutty átállítom az órát? Vagy reggel? Vagy több nap alatt?
  28. gabibaba

Vércukormérők

Nekünk fel kellett picit hajtani a csík végét, és úgy ment be. Egy ideig kinlódtunk vele, aztán beküldtük a szervízbe.
  29. gabibaba

mindenkinek

Gyógyászati segédeszköz boltban szokott lenni, de szerintem baromira nem éri meg. 10eFt körül van az ára, de egy sima digitális mérleggel meg egy számológéppel és egy jó CH-táblázattal jobban jársz.
  30. gabibaba

Országos Diabétesz Programok

Ma lesz az M1-en az a film, amit az egycseppes filmklubon láttunk: Van az a pénz, ami megbolondít Ééééééééés: van köze a cb-hez :D (kicsike)
Oldal tetejére