A keresés eredményei

1. gabibaba

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

Hirtelen fékezés Mert mennek, mint az állatok...
  2. gabibaba

Ünnepeljünk!

Nagyon köszönöm mindenkinek!
  3. gabibaba

Érdekes cikkek, hírek, kísérletek

Nekem volt kontaktlencsém - inkább a Multiclix ....
  4. gabibaba

Insulinpumpa

Ő nem ad át valakinek, vagy nem akarsz maradni?
  5. gabibaba

Ünnepeljünk!

Boldog születésnapot kívánunk, Kata!
  6. gabibaba

A mai napom apró öröme...

Kilikadt az oldalam :( :rohog: :rohog: Tegnap találkoztam Tökmagékkal!
  7. gabibaba

HAJRÁ! :hurra:
  8. gabibaba

CH - számláló segítség

Mivel nálatok kicsi mennyiség is számít, én meghámoznám, azt mérném és úgy sütném meg Ricsinek (vagy: megmérnék egy darabot héjastól+anélkül, és ilyen aránnyal számolnék-én 4 éve így csináltam :), ;ez mondjuk kis pontatlanságot rejt a hámozás vastagsága miatt is).
  9. gabibaba

Vércukormérők

Mondjuk látom magunkat, mérő papírral kipöckölve, kanül ragacs leukoplaszttal leragasztva :rohog::rohog::rohog: (Ha olyan kanüllel szúrja hasba magát Gábor, amihez nincs szerelék, az esetek 99%-ában az első feredőzés után feljön a ragacs. Karban, farban nem, csak hason. Ugyanazt csinálja...
  10. gabibaba

Vércukormérők

Köszi, lányok! Majd megnyomkurászom, kipöckölöm. Remélem, így is el fogják fogadni a 2 részletben letöltést.
  11. gabibaba

Vércukormérők

AC Active mérővel van-e olyan tapasztalatotok, hogy automatikusan 'lenullázza' magát? A miénk most rendszeresen ezt csinálja. Ráadásul jól megjártuk, mert az utolsó lenullázást csak később vette észre Gábor, akkor be is állította a dátumot meg időt, csak az évet nem nézte, most 2013-nál...
  12. gabibaba

Ünnepeljünk!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk, Meli!
  13. gabibaba

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

Nekünk a kezdetekkor a kórházban azt mondták, ha éhes a gyerek, adjak neki nyugodtan virslit, szalámit. ...:mad:
  14. gabibaba

Ünnepeljünk!

Mindenkinek nagyon boldog, 'szuper jó cukrokban' gazdag új évet kívánunk!
  15. gabibaba

Ünnepeljünk!

Nagyon sok boldogságot kívánunk a két ifjú szülinaposnak!
  16. gabibaba

mindenkinek

Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk Nektek!
  17. gabibaba

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Na ha lenne egy 3 éves diabos gyermekem, elsétálnék vele A helyi oviba csak úúúúúúúúúúúúúgy, hogy akkor jönnénk :mad:.
  18. gabibaba

Nem egy elveszett gyerek, bár ezt eddig is tudtuk! :hurra:
  19. gabibaba

Vércukormérők

Át kellene töltenem az adatokat AC Active mérőből SmartPix-szel. De az a dög cukormérő tegnap délben lenullázta az órát, dátumot (régebben is csinált ilyeneket). Gábor észrevette mérés után, be is állította. Ez a mérés nem fogja befolyásolni az áttöltést?
  20. gabibaba

Insulinpumpa

Nagyon hálás köszönetem a segítségekért!
  21. gabibaba

Insulinpumpa

Van valakinek egy Roche Spirit pumpához való felesleges műanyag tokja kölcsönbe, az, amit alapból adnak hozzá, a kemény fajta? Gáboré tegnap eltört, a másikat nem nagyon szereti. Majd ünnepek után veszek hozzá, de 20-án bezárnak.
  22. gabibaba

Gratulálunk a diplomához!
  23. gabibaba

Hát lehetsz is! Szuper! Ja, ne nagyon izgulj :rohog:
  24. gabibaba

Hier-t :rohog:
  25. gabibaba

Vasárnap is lesz! :) :) Celeb lett!
  26. gabibaba

Insulinpumpa

Tímeácska! Milyen a Combo? :hurra:
  27. gabibaba

Insulinpumpa

Á, én csak vicceltem, nem hiszem, hogy Gábornak szüksége lenne a miniadagra, nála a legkisebb egy órai bázis 0,8E. Inkább csak a beállítás még nem tökéletes és sok a hypo, de majd dolgozunk az ügyön.
  28. gabibaba

Insulinpumpa

Edit67! Nem tudom, pumpa előtt milyen inzulint adtatok, de nálunk a Novorapid 5 perc alatt simán le tudta verni Gábor cukrát pennel. Na ez most is így van, kaja után fél órával képes hipozni. Esetleg ez is lehetett nálatok, és a Somogyi simán kitart másnap is.
  29. gabibaba

Insulinpumpa

Végre!!! Én is nagyok kivi vagyok. Mi már nem bírtuk kivárni, de bőven elég, ami van :). Bááááááááááááááár.... lehet, hogy szükségünk lesz a kis mennyiségekre, :rohog: ahogy most kinéz.
Oldal tetejére