A keresés eredményei

1. E

Levemir inzulin

A Levemir elméletileg 24 órás hatású, de az én dokim szerint nem tart ki addig, ezért 2x kell adnom. Az egyik előnye, hogy állítólag kevésbé hízlal, a másik pedig, hogy kevésbé okoz hipo-t. Én egyelőre nem tudom, tényleg jobb-e, még csak néhány hete próbálkozok vele. Tény, hogy Lantussal minden...
  2. E

Lantusz-aki már használja és aki még nem

Ez a SYMA-s rendezvény 12.-én ha jól értem inkább a nem cukorbetegeknek szól, a megelőzésről, a betegség felismeréséről... Nem? Szeretnélek megkérni titeket, hogy aki még nem töltte ki a kérdőívemet a vércukormérőkről (a diplomamunkámhoz kell, meg esetleg az eredménye alapján várható valami...
  3. E

Lantusz-aki már használja és aki még nem

Kedves Mindenki! Az inzulinadagoknál általában megfigyelésem szerint NAGGYÁBÓL a testsúly felének megfelelő egység hosszú hatású inzulint, és felének megfelelő rövidhatású inzulint adunk. Pl én most Levemir hosszúhatásút adok 12-12E reggel és este, és 10-8-7E NovoRapid -> 24+25= 59 és 59 kg...
  4. E

Penes problémák

Szia! Én pár hete kaptam Levemirt, ugyanezt csinálja a tollam, felcsúszik a gumidugó, csupa inzulin minden... De már a NovoRapidos tollammal is előfordult 1x. Azt hittem azért van, mert kivittem a hidegbe, de 10 éve használok pent, és ilyesmi eddig sosem fordult elő. És most 2 tollam is ezt...
  5. E

Vércukormérők

Azért lenne ez jó, mert nem mindegyik tesztcsík támogatott gondolom, ugye? De hogy érted, hogy megveszi a legjobb gépet? Illetve miben jobb az egyik gép a másiknál? Kb ugyanazt tudja mind... Nem?
  6. E

Vércukormérők

Miért tartod fontosnak, hogy a különböző gépek kezelni tudják egymás tesztcsíkjait? Amúgy nem igazán kivitelezhető szerintem. A gépek egy része fotometriás - azaz a tesztcsík reagensének elszíneződését méri, másik részük viszont elektrokémiai elven működik - áramot, vagy feszültséget mér...
  7. E

Vércukormérők

A Hiba 502 sajnos néha elöfordul. a szolgáltató hibája, elnézést érte. Késöbb esetleg próbáld újra. Naty77-nek nagyon köszi, ha 2x is kitöltöd! :) És mindenkinek nagyon köszönöm aki segít! Eribaby
  8. E

Vércukormérők

Sziasztok! Én 14 éve vagyok cukros. Szeretném a segítségeteket kérni a diplomamunkámhoz, ami a vércukormérőkről szól. Az érdekelne, hogy ki milyen készüléket használ, mit szeret benne, mit nem, min lenne jó szerintetek változtatni. Bármilyen ötlet érdekel. Ha találunk valamit, ami sok ember...
Oldal tetejére