A keresés eredményei

1. [No title]

[No title]

2. [No title]

[No title]

3. [No title]

[No title]

4. A

Cukorbeteg gondozó/gondozás

'Ágicza, nagyon jó volt olvasni téged és a tapasztalataidat. Irigyellek a nyugodt légkörért, amiben részed van. Feltétlen várjuk még a többi élménybeszámolódat. Érezd jól magad. Írhatnál arról is, hogy sikerült-e már jól kiismerned magad az ottani diabon, vagy még mindig haza kell emiatt...
  5. A

Utazgatunk, utazgatunk...

Ágicza jelentkezik Írországból. :D Gyuri bácsi kérésére szeretném megosztani az írekkel kapcsolatos tapasztalatomat. Az igazsághoz tartozik,hogy 4 évvel ezelőtt egy nyári nyaralásnak indult, amikor is ide érkeztünk a kint dolgozó férjemhez a 10 éves lányommal. Úgy alakult, hogy itt ragadtunk...
  6. A

Sziasztok. Nem is tudom melyik topic-ba írjak magamról. Kicsit elsodródtam tőletek. :( Talán kicsit elegem lett a saját nyavalygásomból, hiszen több mint egy éve vagyok cukorbeteg, de még mindig csak kérdezni tudnék, nem segíteni másoknak. Többek kérésére írok kicsit magamról...
  7. A

Ünnepeljünk!

Sziasztok! Köszi a köszöntéseket. :) Kata Boldog Szülinapot kivánok én is.
  8. A

Jaj,az olyan rossz! :(:(Jobbulást neked! :) A stix-et lehet gyógyszertárban kapni recept nélkül? Néha jól jönne.
  9. A

Gretta! Milyen inzulint hasznalsz? Mióta? Én az első három hónapban olyan büszke voltam magamra,hogy a 3,8-as értéket már éreztem. Ekkor megettem valamit és nem lett magas,de nem esett lejjebb a cukrom. Mostanság? Utóbbi 1-2 hétben 2,2 körül kezdek érezni valamit,de nem tudom miért...
  10. A

Kedves György! Nem tudom mennyire vigasztal, de mostanság nekem is alacsonyak a cukraim. :rolleyes: ( A reggeli kivételével.) :( Ma reggel 6-os cukorral ébredtem. A 30 g-os reggeli után 4,4 lett. Ebéd előtt 5,1 ... vacsi előtt 4.0 ... Érdekes számomra,hogy vacsinak ettem egy nagy tányér...
  11. A

Köszi Kata az okosságokat!:) Áttanulmányozom mindenképpen!:cool:
  12. A

Kedves Kata! Köszönöm a bíztató szavakat! Igazán jól esett. Igyekszem sokmindent ellesni tőletek, tapasztaltabbaktól, egyelőre nem tudni milyen sikerrel. :) Igen, egyedül vagyok, ezért telepedtem kicsit közétek, lesem a fortélyokat.:p Szép csendesen. :cool: Az itteni diab gondozóról még...
  13. A

Asszociációs játék- Gondolattársítás

lottó nyeremény
  14. A

Kedves György? Én nem tudtam,hogy nekünk kell változtatgatni az inzulin adagokat. :( Nekem ilyet nem mondtak. Egy esetben javasolták,hogyha fizikai aktivitás várható,akkor csökkentsem az inzulint. Az esti inzulinomat csökkentettem 2E-el. Megvacsiztam ... 1.5 óra mulva 6,4 ...később megettem...
  15. A

Szólánc

adminisztrátor
  16. A

jó buli
  17. A

szellemek
  18. [No title]

[No title]

19. [No title]