Legutóbbi tartalom: krisz_2011

1. krisz_2011

FreeStyle Libre

A helyzet az, hogy az általad említett összes szenzortól konkrétan a húsáig levált a bőr a lányom karjáról. Tehát részére pillanatnyilag nincs más és az összes hibájával együtt is nagyon örül a CareSense-nek.
  2. krisz_2011

FreeStyle Libre

A helyzet az, hogy az általad említett összes szenzortól konkrétan a húsáig levált a bőr a lányom karjáról. Tehát részére pillanatnyilag nincs más és az összes hibájával együtt is nagyon örül a CareSense-nek.
  3. krisz_2011

FreeStyle Libre

Nálunk régi küzdelem volt a CGM-ekkel, hogy mindegyik olyan súlyos allergiás reakciót váltott ki, amely végül lehetetlenné tette az alkalmazását. Erre jelent most megoldást a 77 Elektronika által forgalmazott CareSense Air, amelynek az érzékelője nem fém. A másik szerencsés dolog, hogy ezt...
  4. krisz_2011

Hírek 10 tipp az idei nyári hőség legyőzéséhez

Nem. Normál esetben szerencsére azért nem ennyire tragikus a helyzet. Gondolj bele, a pumpa és madzagjai a viselője testén vannak elhelyezve, tehát folyamatosan 30-35-36 foknak van az inzulin kitéve. Nyilván egy tengerparti punnyadásnál a pumpát érdemes hűtőtasakkal ellátni, ill. extrém melegben...
  5. krisz_2011

Hírek 10 tipp az idei nyári hőség legyőzéséhez

Nem. Normál esetben szerencsére azért nem ennyire tragikus a helyzet. Gondolj bele, a pumpa és madzagjai a viselője testén vannak elhelyezve, tehát folyamatosan 30-35-36 foknak van az inzulin kitéve. Nyilván egy tengerparti punnyadásnál a pumpát érdemes hűtőtasakkal ellátni, ill. extrém melegben...
  6. krisz_2011

Őssejt terápiával kapcsolatos fejlemények. Vannak?

Folyamatosan rengeteg, már humán fázisban járó kutatás zajlik a világban. A magyar oldalakról ajánlom a Szurikáta Alapítvány híreit: Technikai eszközök, újdonságok Archívum - Szurikáta alapítvány (szurikataalapitvany.hu)
  7. krisz_2011

Magas szénhidrát akkor is ha tornázok akkor is ha nem

Szia! Kicsit nehéz ebből kihámozni, hogy mi is a probléma. 2-es típusú cukorbeteg vagy? Milyen kezelést kapsz?
  8. krisz_2011

Vércukor érték HbA1c

Kedves Fórumozók! Tud valaki esetleg Budapest, Gödöllő, Hatvan térségében olyan (magán) labort, ahol HbA1c-t ujjbegy vérből lehet méretni? (Kiskunfélegyházán találtam, de az kicsit messze van...)
  9. krisz_2011

Kipróbált édesség receptek

Ezzel sajna tökéletesen egyetértek...
  10. krisz_2011

FreeStyle Libre

Kedves Cukibaba! Hát, ingyeneset azt szeretnénk, de nem hogy az nincs, még a fizetőshöz is csak nagy-nagy nehézségek árán lehet jutni. Létezik az Enlite szenzor a Medtronc pumpákhoz, ami TB támogatott, de az sem ingyenes...
  11. krisz_2011

Omnipod Dash es Dexcom G6

Szia! Támogatással sehol. Támogatás nélkül Dexcom G6: www.aimport.hu , Omnipodot nem forgalmaznak sehol.
  12. krisz_2011

Inzulin-problémák

Válts háziorvost szerintem. Nem gondolom, hogy a szakorvos felelős döntését jogában áll felülbírálni. A hatóság ellenőrzéskor biztosan megnézi, hogy a szakorvosi rendelvény szerint mi felírható, ha ettől többet ad, az kérdéseket vethet fel, de egyébként nem tudom elképzelni, hogy ne a szakorvosi...
  13. krisz_2011

Hogyan lehet inzulinos tollhoz hozzájutni, ha a meglévő elromlott?

Kedves Ili! Lac információja alapján rákerestem a Novopen 4-es penre, amely több forgalmazónál is megtalálható, van raktáron. A legegyszerűbb az lenne, ha felhívnád őket, hogy a receptet tudják-e érvényesíteni. (Volt köztük gyógyszertár is, szerintem lehetséges ez az út.)
  14. krisz_2011

Inzulin-problémák

Szia! Hát ez elég szörnyen hangzik. Mindig ugyanabba a patikába jársz inzulinért? Annak idején sokat vitáztam ott, ahova jártunk, de végül is előfordult, hogy előbb fogyott el az inzulin, mint ahogy recept lett volna és így is kiadtak egy ampullával, amíg rendezem a sorokat. Nem is értem, hogy a...
  15. krisz_2011

Insulinpumpa

Tudom, hogy nem szereted túlzottan a céget, de nekünk már 10 éves kapcsolatunk van velük és továbbra sem gondolom rossz döntésnek. Folyamatosan nagyon komolyan ellenőrzik a készülékeket és hiba esetén azonnali visszahívás van, bármelyik termékükre. Nálunk megbízhatóan működik, bármilyen...
Oldal tetejére