Új munkahely

blaci

Őstag
Sziasztok!
Köszönöm Orsika a megerősítést. De jó hogy nem vagyok egyedül! Végre, van más is rajtam kívül aki "megszegi a törvényt"…kicsit már kezdett bűntudatom lenni.;):D Egyébként meg szeretek olyan dolgokat csinálni amire mások szerint nem vagyok képes, vagy éppen alkalmas. A többit már megírtam a 6. oldalon, régebben.
Üdv.,
Laci

Ui.: Hajrá Orsika! Meg mindenki…;):roll::D:D:D
 

pusimelu

Őstag
Hát akkor éjszaka ide vagy oda ,én nem fogok éjszakázni pedig üzemorvos a lassan volt főnököm.A Jó Isten megoldotta ,mert pályázatot írtak ki a gyár üzemorvoslására ,és hát annak mire vége május mire lesz belőle valami június és a főnököm ezekkel a feltételekkel nem biztos hogy folytatja ,vagy nem tudom csak azt hogy május elsejével új munkát kell keresnem,találnom.A lényeg hogy nem tudja finanszírozni a nagy semmit tevésemet egész májusban(pedig jó volna),de lehet hogy júniustól igen.
Van viszont jó hírem is mellette én még masszírozok meg közösképviselő vagyok meg anya vagyok tehát lesz munkám,és a fórumon is sokkal többet lehetek!!!!!!!!!!!!!
Azért keresek!
 

borka

Őstag
Kérlek benneteket aki tud segítsen!

Redszergazda állást keres!
Unokahúgom fia állást keresne valahol tisztes megélhetéssel.Csatoltam az Angol nyelvű Önéletrajzát,ha valaki kér a Magyar nyelvűt is elküldöm.

Kapcsolat felvétel az Önéletrajzban.Mindem megoldás érdekel.
Köszönettel: Borka
 

Csatolások

  • Önéletrajz képpel angol.doc
    366.5 KB · Olvasás: 6
Oldal tetejére