Ünnepeljünk!

hirdeto

Új tag
Pussz Kata! Boldogságos névnapokat kívánunk!

Csatolások

• Sunbathing-Terrapins-Thri-018.jpg
    Sunbathing-Terrapins-Thri-018.jpg
    86.7 KB · Olvasás: 5

christina

Őstag
Drága Kata!
Bocsássál meg nékem, 5 kerek napja nem jártam erre.
Utólag nagyon sok boldogságossat kívánok neked!
Puszka, Krisz

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Drága Chris, köszönet ezerrel, és nincs miért szabadkoznod, tudom, ha nem vagy itt az adott pillanatban, akkor közöttünk vagy gondolatban.

vighkata

Máté naptárjának tanúsága szerint mintha ma valami ünnep féle lenne a Csigu famíliánál :rolleyes:

Kedves Máté!
Boldog szülinapot kívánok!!!

Csatolások

• torta-4.jpg
    torta-4.jpg
    26.2 KB · Olvasás: 1

borka

Őstag
Kedves Máté !
Nagyon Boldog Névnapot
Kívánunk
Borka, Sándor

Csatolások

• 2009_11150049.JPG
    2009_11150049.JPG
    818.1 KB · Olvasás: 6

tímeácska

Őstag
Köszönöm szépen Máté nevében (is:-D) a kedves jókívánságokat!
Minden szuperül sikerült, itthon és az oviban is (utóbbiról később írok...), a sütik-torták fincsik voltak, már csak kb. 2-3 szelet kósza sütemény figyel a hűtőben... :cool:
Mátém kb. fél órával ezelőttig pörgött, mint a ventillátor, de már kidőlt, mint a fa... :mrgreen:
És én ma annyi papírrepülőt hajtogattam, hogy egy egész légiflottáravaló gyűlt össze... Majd a hajtogatási leírását felrakom a fórumra, az itteni kedves kisgyermekes szülőknek, hogy Nekik se legyen jobb, mint nekem... :mrgreen: (Mátém egy -egyébként:rolleyes:- szuper papírrepülő-hajtogatós könyvet is kapott szülinapjára. Fantasztikus repcsik vannak benne!)

Még egyszer: KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A SZÜLINAPI JÓKÍVÁNSÁGOKAT! Mintha csak tegnap lett volna... :rolleyes:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Még ma van, ezért érvényesen kívánok én is nagyon-boldog szülinapot Máténak!!!!! nem csúsztam le még nagyon ugye? :)

vighkata

Köszönöm szépen Máté nevében (is:-D) a kedves jókívánságokat!
Minden szuperül sikerült, itthon és az oviban is (utóbbiról később írok...), a sütik-torták fincsik voltak, már csak kb. 2-3 szelet kósza sütemény figyel a hűtőben... :cool:
:rolleyes:
Drága aranyos Csigukám!!! Légy oly bájos, és oszd meg velünk Máté szülinapi tortacsodáját, mármint a látványát, mert nem hisszük el, hogy volt. Én tudom, hogy volt, de akkor sem hisszük. :twisted: Szóval tortajárgányt akarunk látni. :cool::rolleyes:;)

vighkata

Drága Melikém, névnapod alkalmából szeretettel köszöntelek.

Csatolások

• ELFE002.gif
    ELFE002.gif
    164.1 KB · Olvasás: 3
Oldal tetejére