Ünnepeljünk!

dg

Őstag
Mindenkinek, de főként a gyerekeknek boldog ünneplést kívánok!

dg

Őstag
Hű, ez igen! :D
Nagyon szépen köszönöm, kedves Pumpás család! :D Meglepett, még nem is számítottam rá!

borka

Őstag

Kedves Grácia !
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk

Borka, Sándor

Csatolások

• moonstone.jpg
    moonstone.jpg
    82.4 KB · Olvasás: 0
  • torta3.gif
    torta3.gif
    24.9 KB · Olvasás: 0

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Drága Grácia!

Könny sose érje csillogó szemed,
Bú sose takarja vidám szívedet!
Legyen az életed boldog és vidám,
Ezt kívánom Neked
Születésed napján!

Csatolások

• viragok5.jpg
    viragok5.jpg
    39.9 KB · Olvasás: 3

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon boldog szülinapot kívánok szeretettel, de van még valaki, akinek üzenetét tolmácsolnám:

gracianak_szeretettel.jpg

tímeácska

Őstag
Drága Grácia!
Isten éltessen születésnapod alakalmából! Csak most tudtam írni, számítógépünk ki volt nyiffanva, a másik számítógépet a kölkök levédték jelszóval (de már nincs rajta jelszó... Enyhe ráhatás révén megszűnte magát...:-D), Ádi pedig elkutyulta a mobil-netemet, de már előkerítette, ezért élvezheti (még:mrgreen:) Magán a bürkéjét! :-D:twisted:
Tehát, a lényeg: jobb később, mint... :-D BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

dg

Őstag
Drága Grácia!
Isten éltessen születésnapod alakalmából! Csak most tudtam írni, számítógépünk ki volt nyiffanva, a másik számítógépet a kölkök levédték jelszóval (de már nincs rajta jelszó... Enyhe ráhatás révén megszűnte magát...:-D), Ádi pedig elkutyulta a mobil-netemet, de már előkerítette, ezért élvezheti (még:mrgreen:) Magán a bürkéjét! :-D:twisted:
Tehát, a lényeg: jobb később, mint... :-D BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Köszönöm szépen a köszöntést, Timi! Tudtam ám, hogy nem fogsz megfeledkezni rólam! ;):) Ráadásul, így egész hosszúra nyúlt a szülinapom: Pumpás már előző nap megkezdte az ünneplést!

Még egyszer: köszönöm mindenkinek!

Oldal tetejére