A nap vicce

blaci

Őstag
Ki a főnök?

Az Isten megteremtette az embert, és a benne lévő szervek, anyagok elkezdtek vitatkozni azon, hogy ki legyen a főnök.

Agy: Én gondolkodom helyetettek. Én leszek a főnök!

Szem: Én látok mindent. Én leszek a főnök!

Gyomor: Én táplállak titeket. Én leszek a főnök!

Láb: Én hordalak titeket. Én leszek a főnök!

sz*r: Én leszek a főnök!

A többiek nevettek, mire így szólt a sz*r: Nevessetek csak!
És 2 hétig nem jött ki!

Az agy gondolkodása megállt!

A szem elhomályosult!

A gyomor megfájdult!

A láb belegörnyedt!

Így a sz*r lett a főnök!

blaci

Őstag
Jelek, amelyek arra utalnak, hogy a Húsvéti nyuszi és a Télapó rokonok:

1. Mindkettő nagyon szőrös.

2. Egyik sem bír felszállni a 7-es buszra.

3. Mindketten rejtélyes módon jutnak be lakásba, de szerencsére nem visznek el semmit, csak hoznak.

4. Egyikről sem lehet tudni, hogy mit csinál a maradék 364 napon.

5. Mindketten szimbiózisban élnek más állatokkal. Lásd télapó-rénsz*rvas, húsvéti nyúl-húsvéti tojás.

6. Alapvetően mindketten csokiból vannak.

7. A szaporodásukról nem tudunk semmit, bár valószínű, hogy a húsvéti nyúl a télapó apja, mivel 9 hónappal előbb érkezik.

8. Négy fröccs után mindkettőnek piros a szeme.

blaci

Őstag
Szeretet...

Szeretet...

Terméktámogatás: Jó napot, miben segíthetek?

Vásárló: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne kérem a folyamaton?

T: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?

V: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem készen állok. Mit kell először tennem?

T: Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét?

V: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?

T: Milyen más programok futnak?

V: Lássuk csak, van Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.

T: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg működő rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak. Viszont a Haragot és a Neheztelés-t teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?

V: Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni őket. Meg tudja mondani?

T: Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.

V: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

T: Igen, de ne feledje önnek csak az alapprogram van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.

V: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: "Hiba – A program nem fut külső egységeken." Most mit tegyek?

T: Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belső Szíveken való futásra lett tervezve, de az ön Szívén még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy önnek először saját magát kell Szeretnie, mielőtt másokat Szerethetne.

V: Tehát most mit tegyek?

T: Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.

V: Rendben, kész.

T: Most másolja őket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie Kell a Terjengős Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen, és soha ne jöhessen újra elő.

V: Megcsináltam! Hé! A Szívem új fájlokkal telik meg. Mosoly jelent meg a képernyőmön és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát mindenfelé a Szívembe. Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?

T: Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben. A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív működését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés nem?

V: De, csak szokatlan.

T: Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog mielőtt letennénk. A Szeretet Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatokat.

V: Köszönöm, Istenem."

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Esztet a képet az albumomból varázsoltam ide:mrgreen: másként nem tudok képet feltenni.Ez a produkció négykezes és egy ujjas termés:D mert nekünk "nagyon megy a számítógépezés.:rolleyes:". Röpke 10 perc alatt sikerült eztet az üzit produkálni.:twisted::twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Úgyérzem tehetséges kezdők vagyunk, másfél év alatt jutottunk el idáig. Sándor:oops:

Nem kéne mán szerénkedni!!! Ha jól számolok, akkor rövid időn belül négy kézzel nyócc ujjal ütitek a bötüket, és ehhez nem kell újabb másfél év. Az a bonga (gomba) kép pedig ottan vanakik, na!

Eléggé vízuális vagyok, és mi ugye találkoztunk már. Így látlak benneteket magam előtt, amint ketten tülekedtek egy billentyűzet előtt, és jókat kuncogtok. Őrületesen jó kép van előttem. Egyszerűen imádni valók vagytok!!!:cool::cool::cool:

steveray

Új tag
Hogy is hívják?
...a haláli bulit? - koporshow.
...a lassú postást? - levéltetű
...a népi fertőtlenítőszert? - folklór
...a görög szakácsot? - szarakoszt
...a görög pincért? - abrosz tisztakosz
...az arab basszusgitárost? - basszer arafat
...az arab ügyeletes örvöst? - koffein ampullah

steveray

Új tag
Hogy is hívják?
...a kongói fényképészt? - tekincsa vakumba
...a börtönbélyegzőt? - fogdapöcsét
...a messziről jött hajléktalant? - távcsöves
...a sivatagi kocsmát? Porozó
...einstein gyermekeit? - zweistein, dreistein
...az afrikai buszsofőrt? - bus man
...az álarcos rókakölyköt? - zorróka
...ady endrét a konditeremben? - body endre
...a rühes macskát? - whis cat

blaci

Őstag
Mi volt a rövidlátó turista utolsó mondata egy Romániai erdőben tett túrán?
"- Mondja, maga mindig bundában szedi a málnát?"

blaci

Őstag
A rabbi és a rum

Egy fickó meg egy rabbi ütköznek az autójukkal. Az autók totálkárosak, de ők megúszták egy karcolással. Kiszállnak az autóból és beszélgetni kezdenek. Egyszer csak megszólal a rabbi:
- Semmi baj, az a lényeg, hogy nekünk nem esett bajunk. Gyere testvérem, igyál velem egy kortyot! - és elővesz egy flaska rumot.
A fickó nagyot húz belőle, majd megszólal:
- Hál' Istennek, megúsztuk egy karcolással! - azzal átnyújtja a rumosflaskát a rabbinak.
A rabbi fogja a flaskát, rácsavarja a kupakot és elrakja, ekkor a fickó megkérdi:
- Hát te nem iszol velem?
Mire a rabbi:
- Én majd csak a helyszínelés meg a szondáztatás után...

vighkata

A magyar órán a tanárnő a következő kérdést teszi fel:
- Gyerekek! Tudjátok, hogy mi kell a versíráshoz?
- A rím - mondja Pistike.
- Így van - feleli a tanárnő - mindenki írjon egy pár soros verset! Móricka ír rettentő energiával, a lap másik oldalára is ír, a végén jelentkezik, hogy készen van. A tanárnő elkéri tőle a lapot és felolvassa a verset melyben ez áll.

"A tengerben áll egy nő
kezében egy imakő
miközben olvassa imáját
a tenger mossa a térdét."

- Nos - mondja a tanárnő - ez jól hangzik de sajnos az utolsó sor nem rímel az elotte levő sorral.
- Tanárnő kérem - mondja Móricka - fordítsa meg a lapot!

"Nyugalom, nyugalom
Csak semmi aggály
Rímelni fog,
ha jön a dagály"

vighkata

Tudtátok, hogyha a "mama" szó betűi közül egyet elvesztek, hármat pedig megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy: "sör"?

blaci

Őstag
Férj az anyósának:
- Anyósom, maga olyan szép, hogy elmehetne egy kínai festőhöz modellnek.
- De kedves tőled! De miért éppen kínai festőhöz?
- Mert azok szoktak mindig sárkányokat festeni.

Férj a feleségéhez:
- Tudom, hogy ragaszkodsz hozzá drágám de így 10 év után már igazán ideje lenne elküldeni az anyádat!
- Az enyémet? Azt hittem a tied!

Feleség a férjének:
- Képzeld, a falióránk leesett a falról! Ha egy másodperccel hamarabb történik, pont az anyám fejére zuhan!
- Ez a rohadt óra mindig is késett...

blaci

Őstag
Cseng a telefon a tűzoltóságon.
- Jöjjenek azonnal, kigyulladt a házam!
- Próbálta már vízzel lelocsolni?
- Igen.
- És sikerült eloltani?
- Nem.
- Akkor fölösleges kimennünk, mi is csak ezt tudnánk csinálni.

blaci

Őstag
Egy rab megszökik a börtönből, ahol 15 évig volt fogva tartva. Nemsokára talál egy házat, ahová be is tör. Egy fiatal párt talál ott az ágyban. Kiszedi a fickót az ágyból és a székhez kötözi, a nőt pedig az ágyhoz, és ahogy kötözés közben fölé hajol, megcsókolja a nyakát, azután felkel, és elmegy a fürdőszobába.
Amíg ott tartózkodik, a férj azt suttogja a feleségének:
- Ez a fickó egy rab, láthatod a ruháján. Valószínűleg egy csomó időt töltött a börtönben, és évek óta nem látott nőt. Ha szexelni akar veled, ne állj ellen, ne panaszkodj, csak csináld amit mond. Ez az ember veszélyes, ha bedühödik, megölhet bennünket.
Légy erős, szeretlek!
A feleség erre azt mondja:
- Örülök, hogy így gondolod. Biztos, hogy nem látott nőt évek óta, de ő nem a nyakamat csókolta meg az előbb. Azt suttogta a fülembe, hogy nagyon szexinek talál téged, és azt kérdezte, hogy tartunk-e vazelint a fürdőszobában. Légy erős drágám!
Én is szeretlek.

Oldal tetejére