A nap vicce

Zsu77

Új tag
Egyszerűbb ezt leírni,ez inkább a nyelvemre megy,mint az eredeti,de még a könyöknyalogatás is egyszeűbb,de egy biztos:gyakorlok szorgalmasan!:confused: Egyébként Lacinak biztos egy órába telt betötyögni csak ezt az egy mondatot,ez tuti!:mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Szerintem Lacinál most szorosabbra vették a csatokat. Nem éri el a számtangép beprüttyögőjét.

Zsu77

Új tag
Bezony mik vannak!És ne keresd,mert baromira kíváncsi vagyok,hogyan nyomkodod a billentyűket az:ORRODDAL!:mrgreen:

blaci

Őstag
Hogyan biztosítsunk egy egészséges őrültségi szintet?

1. Ebédidőben ülj a kocsid tetején napszemüvegben, és egy hajszárítóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e.

2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat.

3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg, hogy kér-e hozzá sült krumplit.

4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá hogy bejövő posta.

5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfőzőbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggőségből, tegyél bele újra rendes kávét.

6. Az összes csekkednek a „megjegyzés” rovatába írd be hogy „szexuális szolgáltatásokért”.

7. Minden mondatodat úgy fejezd be hogy „a próféta prédikációja szerint”.

8. Ne hasznalj ekezeteket.

9. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.

10.Kérdezz meg embereket, hogy milyen neműek.

11. A drive-through ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.

12. Az operában énekelj együtt a darabbal.

13. Menj el versmondó estre, és kérdezd meg hogy a versek miért nem rímelnek.

14. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré, és játsszál egy dzsungel hangokat tartalmazó relaxációs lemezt egész nap.

15. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd elmenni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.

16.Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy nyertem! Nyertem! Már harmadszor ezen a héten!!!

17. Amikor kifelé mész az állatkertből, kezdjél el a parkoló felé rohanni és ordítani:”Fussatok!!! Kiszabadultak!!!”

18. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy „a rossz gazdasági helyzet miatt egyikőtöktől meg kell válnunk".

Zsu77

Új tag

Teki!Mi ez a kétségbeesett pofa?Azé jó pofa...még egy ideig röhögni fogok rajta...Na,de visszatérve!Véletlen volt...A férjemmel szokunk iszonyú sokat idétlenkedni,viccelődni.És ez is ilyen volt,én eljátszottam neki az automatánál a szőke nőt,ő meg röhögött.De a jelenetbe nagyon belefelejtkeztem,így kissé hangosra sikerült,mire a férjem rögtön-persze ő is jó hangosan-letagadott,miszerint nem ismer és nem velem van...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Na ezek után a járókelők gondoltak,amit akartak,vagy még azt is,amit nem...:rolleyes::mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Teki!mire a férjem rögtön-persze ő is jó hangosan-letagadott,miszerint nem ismer és nem velem van...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Na ezek után a járókelők gondoltak,amit akartak,vagy még azt is,amit nem...:rolleyes::mrgreen:

Ja, hogy nem voltál egyedül? Így könnyű, csináld meg egyedül. Úgy könnyű, ha van melletted valaki, aki persze nem ismer.

Egy hasonló esetem nekem is volt. Gáborral mentünk a mozi előtti téren (Növényke, te tudod hogy néz ki), és én megláttam egy üres joghurtos dobozt. Körülnéztem, hogy hányan látnak, nem igazán volt nézőközönség. Aztán belerúgtam egy nagyot, és kiáltottam egy még nagyobbat, hogy GÓÓÓÓÓL!
Mégis volt közönség.... természetesen Gábor sem "ismert" engem.

Oldal tetejére