A nap vicce

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
...addig is, itt egy másik... - :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Papucsparancsolatok – 5 férjtípus 5 féle papucsban...

Új pasit szedtél össze? Kukkants be a fürdőszobájába, vagy az ágya alá és nézd meg a papucsát! Tesztünk alapján döntsd el, hogy erre vágytál-e? Ha pedig már párkapcsolatban élsz, és nem tetszik a bejáratott papucs, akkor ne a férfit, hanem csak a surranóját cseréld le. Egy pasi-papucs csodákra képes!

Öcsém, ez nem semmi. Máris továbbítom a lányoknak. Papucscsere, ez nagyon állat.

blaci

Őstag
Persze azért nem kell túl komolyan venni, de azt se feledjük, hogy a humornak is van valóság alapja... - :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

U.i.: "Minden viccnek a fele igaz" - ahogy a webmester asszony írta vala... - :mrgreen:

vighkata

A tanár olyan, mint a kábítószeres: mindig csak az anyag érdekli.

Megházasodott a munkamorál. Elvette a munkakedvem.

Olyan gyorsan aludtam,hogy felkeltem megpihenni.

Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

Annyira sokoldalú, hogy az már gömb.

borka

Őstag
Mondja hölgyem, van már partnere a következő tánchoz?
- Még nincsen.
- Akkor legyen szíves vigyázzon a sörömre, amíg visszajövök

borka

Őstag
Mondja már meg biztos úr, Budán vagyok vagy Pesten? - kérdi az öreg parasztbácsi az utcasarkon posztoló rendőrt.
- Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?
- Mit tegyek, hisz csak maga van itt egyedül

borka

Őstag
Az ifjú asszonyka első ebédjét tálalja az urának, aki némán eszi a húst. Az asszonyka félve kérdi az ebéd végén:
- Talán nem ízlett? Pedig a szakácskönyvből csináltam...
- Lehet, csillagom, de máskor talán próbáld ki a lapokat, mert a fedele kicsit kemény volt

borka

Őstag
Az ifjú elmondja igényeit a házasságközvetítőnél:
- Fiatal, szép, gazdag, kedves, hűséges és szellemes asszonyt szeretnék.
- Értem uram, értem - bólogat a házasságközvetítő -, de nálunk a törvény tiltja a többnejűséget

borka

Őstag
Az ifjú pár az eljegyzés után elhatározza, hogy az esküvő csak egy éves hűségi próbaidőszak után kerülhet szóba.
Egy év elteltével leülnek megbeszélni az elmúlt időszak tapasztalatait.
Megkérdezi a menyasszony a vőlegényt:
- Hűséges voltál hozzám drágám ezalatt az egy év alatt?
- Természetesen, bár egy külföldi utamon megismerkedtem egy hölggyel. Este a bárból felmentünk a szobájába, levetköztünk, ágybabújtunk, és már majdnem megtörtént a dolog, amikor eszembe jutott a fogadalmunk. Gyorsan leugrottam a hölgyről, felöltöztem és átmentem a saját szobámba. És Te édesem, hűséges voltál hozzám?
- Hát, velem is történt egy nagyon hasonló eset egy fiatalemberrel, de én alul voltam.

borka

Őstag
Egy férfi bemegy egy bárba a kutyájával és rendel két pohár whiskeyt. Mindketten emelik a pohárjaikat egymás egészségére és lehajtják az italjaikat. A hölgy a bárpult mögött nagyon meglepődik ezt látva és megkérdezi:
- Tud a kutyája még néhány másik trükköt is? - Természetesen - mondja a férfi -, ha kell, ez még egy nőt is ki tud elégiteni.
A nő erre igazán kiváncsi, felviszi őket egy kis szobába a bár felett. Levetkőzik, lefekszik az ágyra és vár. A kutya csak nézi, nézi őt és nem csinál semmit. Végül is a férfi mérgessen rászól:
- Már megint ugyanaz a helyzet... mégegyszer... de tényleg utoljára, megmutatom

vighkata

VALAHOGY ÍGY KEZDŐDÖTT

Az ősember odafordul az ősasszonyhoz:
- Most pedig kefélünk!
- Neeeem.
- Miért nem?
- Mert nincs kedvem.
Az ősember enyhén zaklatott lesz a kikosarazástól és a bunkójával
jól fejbevágja az asszonyt.
- Na, most már kefélsz velem?
- Nem.
- Hogyhogy nem?!
- Fáj a fejem...

blaci

Őstag
MÁV - Megint Állunk, Vazze!

MÁV - Most Állunk, Várjál!!!

Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak!
Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogy sem közlekednek!
Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülőhelyet, ha le szeretnének ülni!
Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!
Az extrém sportok kedvelőinek: nyáron teljesen feltekerjük a fűtést, télen soha.
A wc-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlő, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit!
A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer tehetetlen részeként!
Várótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erős marad életben!
Utasbarát menetrendek: megjegyezhető mennyiségre csökkentettük a járatszámokat!
Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségű készpénzét beválthatja menetjegyre!
Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhető mértékűre csökkentve a káros-anyag kibocsátást!
Bevezettük a szubjektív felelősség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!

Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkőzheted. Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sőt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinőtte gátlásait és teljes lelkinyugalommal szivat egy egész országot!!!

MÁV - sztrájktól-sztrájkig!

steveray

Új tag
A 65 éves Pista bácsi a 60 éves feleségével készülnek egy faluban teendő sértára. Kérdi a feleség:
- Mit gondolsz, vegyek fel melltartót?
Pista bácsi végig néz a meztelen asszonyon, s mondja:
- Hát nem ártana, mert elég nagy a sár...

vighkata

MÁV - Most Állunk, Várjál!!!
MÁV - sztrájktól-sztrájkig!
Ugyan má' tuggyuk', jó bornak nem köll cégér, szeressük' mink' a MÁV-tot, úgy ahogy van, hiszen gyermekkori élményeink, emlékeink valósulnak meg nap, mint nap, akkor is ha csak lássuk', de nem zötyögünk rajta.

blaci

Őstag
Aj-jajj...

...ezt tegnap kaptam...

Tisztelt Dolgozó!

Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk. Ezek alapján ön a következő juttatásban és béremelésben részesül:
- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával kapcsolatosan,
- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenőleg.

Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az Állami Számvevőszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000 milliárd forint tőkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk régi és megbecsült dolgozója, így ebben az időszakban már nálunk dolgozott.
Ezért szeretnénk, ha ebből a veszteségből is olyan mértékben részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk tájékoztatni, hogy önnek ebből adódóan a következő fizetési kötelezettsége keletkezett:

- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport felhalmozott tőkevesztesége után.

Új egyenlege ennek megfelelően 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt készpénzátutalási megbízás segítségével 2009. március 1-éig kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelően részletfizetési konstrukciót dolgozott ki az ön számára, melynek során a fizetéséből havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen törleszthető a következő 100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel élni kíván, azt postafordultával jelezze.

További jó munkát kívánunk!

A MÁV csoport tagjai nevében:

Kis Piroska
Pénzügyi Csoportvezető

vighkata

...ezt tegnap kaptam...

Tisztelt Dolgozó!

Új egyenlege ennek megfelelően 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt készpénzátutalási megbízás segítségével 2009. március 1-éig kiegyenlíteni.
További jó munkát kívánunk!

A MÁV csoport tagjai nevében:

Kis Piroska
Pénzügyi Csoportvezető

Kedves László!
Miután nem csak a MÁV csoport, hanem a drinfo csapat kedves és megbecsült tagja is vagy, ezennel a tartozásid kiegyenlítésének céljából ezennel felajánlok kerek 100 pénzet.

blaci

Őstag
Kedves László!
Miután nem csak a MÁV csoport, hanem a drinfo csapat kedves és megbecsült tagja is vagy, ezennel a tartozásid kiegyenlítésének céljából ezennel felajánlok kerek 100 pénzet.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Köszi!!!:rolleyes:

Azért ebben is van valami jó, mert így a következő 100 hónapban biztosítva lesznek a "normoglikémiás" értékeim. Ugyanis nem lesz pénzem kajára...még jól is járok.:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Oldal tetejére