A nap vicce

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Petike bőgve szalad a mamájához.
- Anya, a Kriszti megrángatta a hajamat!
- Ne haragudj rá! Kriszti még pici, ő még nem tudja, hogy a hajhúzás fáj.
Petike elmegy, s pár perc múlva a másik szobából még erősebb bömbölés hallatszik. Krisztike bőg keservesen, de Petike megmagyarázza:
- Most már tudja.

vighkata

A testrészek nyugdíjba szeretnének menni, ezért gyűlést rendeznek. Megszólal a szem:
- Én már olyan sok csúnyát láttam életemben, el szeretnék menni egy sötétebb helyre!
Megszólal a fül:
- Én már olyan sok csúnyát hallottam, el szeretnék menni egy csendesebb helyre!
- Én is nyugdíjba szeretnék már menni - szól valaki a hátsó sorból.
Az elnök ráförmed:
- Álljon fel, aki beszélt!
- Ej, ha fel tudnék állni, nem mennék nyugdíjba!!!

pumpás

Őstag
Csomagol a hosszú külföldi munkára induló magyar, egy barátja segít neki a pakolásban.
Az egyik bőröndben meglát egy Gyurcsány-képet, rá is förmed a barátjára:
- Ez meg mit keres itt?
- Ha honvágyam lenne, elég ránéznem...

blaci

Őstag
Amit tudni kell az életmódról...

Kérdés: Azt hallottam, hogy a kardio edzések meghosszabbítják az életet. Igaz ez?
Válasz: A szíved csak egy meghatározott számú dobbanást képes produkálni. Ne fecséreld el feleslegesen edzésre. Minden elkopik egyszer. A szívverésedet felgyorsítva nem élsz tovább, ez olyan, mintha azt mondanák, hogy az autód tovább tart, ha gyorsan mész vele. Hosszabb ideig akarsz élni?
Pihenj egyet.

K: Kevesebb húst és több gyümölcsöt meg zöldséget kellene ennem?
V: Próbálj gazdaságosan gondolkozni. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És ezek mik? Zöldségek... Tehát egy steak nem más, mint a zöldségek szervezetedbe juttatásának egy gazdaságosabb módja. Teljes kiőrlésű gabonára vágysz? Egyél csirkét!
A marhahús egyébként a leveles zöldségek kiváló forrása is. Egy szelet disznóhús fedezi a teljes napi zöldségigényedet.

K: Csökkentenem kellene az alkoholfogyasztásomat?
V: Dehogyis! A bor gyümölcsből készült. A pálinka gyümölcsök lepárlásával keletkezik, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még koncentráltabban kerül a szervezetedbe. A sör pedig teljes kiőrlésű gabonából készül. Fenékig!

K: Hogyan tudom kiszámolni a testzsír tartalmamat?
V: Ha van egy tested, és van zsírod is, akkor az arány 1:1. Ha két tested van, akkor az arány 2:1, és így tovább.

K: Mik az előnyei annak, ha rendszeresen eljárok edzeni?
V: Sajnálom, de egyet sem tudok említeni. Az én filozófiám: fáradtság nélkül... sokkal jobb.

K: A sült krumpli egészségtelen?
V: Te nem figyelsz!!! A krumpli növény, és növényi zsiradékkal sütik. Ennyi növényi táplálék hogyan lehetne egészségtelen?

K: A felülések segítenek a derekamat karcsúbbá tenni?
V: Egyáltalán nem! Amikor terhelsz egy izmot, az megvastagodik. Csak akkor javaslom a felüléseket, ha nagyobb hasat szeretnél.

K: A csokoládé ártalmas?
V: Megbolondultál? Kakaóbabból készül! Még egy zöldség!!! Ez a legjobb étel!

K: Az úszástól jó lesz az alakom?
V: Ha úgy gondolod, hogy az úszás jót tesz az alaknak, magyarázd meg nekem a bálnákat...

K: A jó alak fontos dolog?
V: Hé! A "kerek" is egy alak!!!

Remélem, sikerült eloszlatni a legelterjedtebb félreértéseket a helyes életmóddal kapcsolatban. - :mrgreen:

borka

Őstag
Magázva, vagy tegezve?
Afőnök aggódik a beosztottja miatt,mert 12-kor mindig elmegy valahova,2-kor megérkrzik és újra leűl dolgozni.
Felbérel egy detektívet,hogy kiderítse mitcsinál közben.
A nyomozó másnap jelenti:
János ismét elhagyta az irodát,beült a kocsijába,a házához hajott és bent lepihent.Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.
Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
Khm... Megengedi ,hogy tegezzem?
Természetesen.
Akkor elmondanám még egyszer:
János elhagyta az irodát,beült a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a te kajádból,ezután lefeküdt a feleségeddel,majd eszívott a legjobb szivarodból egyet és visszajött dolgozni.

pumpás

Őstag
A rendőr bejut egy tévés vetélkedőbe és, hogy ne égesse le a rendőrtársadalmat, megmondják neki, hogy a megfejtés a "pingvin" lesz, de azért megkérik, hogy előbb kérdezzen egy párat, hogy ne legyen feltűnő a csalás.
Bemegy a rendőr és kérdezi:
- Leülhetek?
- Igen.
- Rágyújthatok?
- Sajnos itt nem.
- Akkor pingvin.

vighkata

Kérdés: Azt hallottam, hogy a kardio edzések meghosszabbítják az életet. Igaz ez?
Válasz: A szíved csak egy meghatározott számú dobbanást képes produkálni. Ne fecséreld el feleslegesen edzésre. Minden elkopik egyszer. A szívverésedet felgyorsítva nem élsz tovább, ez olyan, mintha azt mondanák, hogy az autód tovább tart, ha gyorsan mész vele. Hosszabb ideig akarsz élni?
Pihenj egyet.

Remélem, sikerült eloszlatni a legelterjedtebb félreértéseket a helyes életmóddal kapcsolatban. - :mrgreen:

Nálam sikerült, itt pihenek a net előtt, de tudnál valamit ajánlani a vállízületeimre is, mert az meg kikopott a klaviatúra kopácsolásától. Ja, és a nyű is mindig beleáll a nyak,- és vállizomba.

pumpás

Őstag
Ez nagyon jó! Én kipróbáltam Tényleg nem megy.
PRÓBÁLD KI!!!!
Intelligens-e a jobb lábad?
Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki...
1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban!
2. Míg körözöl a jobb lábaddal rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet!

..... a lábad irányt változtat!
..... és nem tudsz ellene semmit tenni

vighkata

Ez nagyon jó! Én kipróbáltam Tényleg nem megy.
PRÓBÁLD KI!!!!

..... a lábad irányt változtat!
..... és nem tudsz ellene semmit tenni
Basszuskulcs, irányt változtatott. Nem igaz, hogy nem tanulom meg tovább forgatni a jó irányba. Öcsém, ez tényleg ász!8)8)8)

borka

Őstag
Mai ima.

Mi gyurcsányunk

Mi Gyurcsányunk, ki vagy a Parlamentben,
szüntettessék meg a te neved,
lázadjon már fel a te országod,
és töröltessék el a te akaratod,
miképpen a Pártban,
azonképpen itt a földön is.
Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább,
és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani.
Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól.
Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül,
és remélhetőleg az sem soká.

Ime meghalgatá fohászunkat és aképpen cselekedék:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Felajánlotta lemondását Gyurcsány:twisted::twisted::twisted:

Oldal tetejére