Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

bogácsa

Új tag
Re: Sziasztok!

Emődi Tünde írta:
Jön valaki közületek a nov.12-én tartandó diab. napra a Syma Sportcentrumba? (Dózsa Gy. út 1.)

szia!
örültem h találkoztunk!
sajna vasárnap nem tudok elmenni mert megyünk haza salgótarjánba --készül a tetőterünk és hengerrel festjük be a falakat..szép mályvára :D
de legközelebb biztos számithatsz rám!
sportnapszerű?vagy beszélgetős?
 

Vick

Új tag
Sziasztok!

Hallottatok az Egy csepp figyelem rendezvényéről? Nov. 18-án lesz Pesten a SYMA csarnokban. Részletek a macosz oldalán olvashatók. Nekem VighKata hívta fel rá a figyelmemet. Tőle tudom, hogy többen is mentek "innen". Megpróbálunk mi is ott lenni. Aki volt tavaly, tudna mesélni, hogy milyen volt?
 

tímeácska

Őstag
Mi is megyünk... Sőt, október 26.-án is megyünk a Roche pumpa találkozóra is, és november 7.-én lesz Győrben is Roche tali! Ráadásul nov. 22-23.-án is szeretnénk menni Győrújbarátra, a kisgyerekes diab. találkozóra... Erre az évre ennyi lesz... :)
 
H

hypohonder

Vendég
Kedves Tímeácska, én voltam tavaly - akkor is a SYMA volt a helyszín. A programok (fellépő művészek) között ízlés szerint lehet választani, sok szakmai kiállító volt, és szintén több orvosi vizsgálatot is meg lehetett ott és akkor csináltatni (vércukor-mérés, koleszterin-mérés, vérnyomás, stb). Gyermekeknek külön játék"sarok" volt, étel-ital ellátás is jó. Aki még nem volt, annak érdemes belekóstolni. Aki már volt, az eldöntheti, hogy bele akar-e megint kóstolni, vagy elég volt egyszer...
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Elképesztően jó a hangulat. Az ember nem is gondolná, hogy az ottlévők 80-90%-a diabos. Gyerekek jönnek-mennek, rohangálnak, rengeteg gyerek program van. Szerintem nem szabad kihagyni. Erős Antónia neve garancia egy jól sikerült találkozóra.
 

lizzi

Őstag
Elképesztően jó a hangulat. Az ember nem is gondolná, hogy az ottlévők 80-90%-a diabos. Gyerekek jönnek-mennek, rohangálnak, rengeteg gyerek program van. Szerintem nem szabad kihagyni. Erős Antónia neve garancia egy jól sikerült találkozóra.

remélem sikerül majd a rendezvényen mindenkinek ottlenni és ,,egymásratalálni,,:p!
 

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Sziasztok!

Mi még nem tudjuk, hogy ki tudunk-e menni a rendezvényre, de lehet.
Nem akartok megbeszélni egy időpontot, amikor mondjuk a bejáratnál vagy lehet máshol is, mindenki össze tudna futni? Csakhogy megtaláljuk biztosan egymást :) Én tuti nem ismernék fel senkit, akit még élőben nem láttam :)
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Egy csepp

Nekem az lenne a javaslatom, hogy aki odaér, az körbe telefonálja azokat, akikkel tartja a kapcsolatot. Sokunknak úgyis meg vannak egymás telo számai, utána pedig már olyanokat is meg lehet ismerni, akikkel nem cseréltünk számot.
Kata
 

lizzi

Őstag
Sajnos nagyon úgy néz ki ,hogy én sem tudok kimenni ,pedig nagyon vártam már ,de 3 hónapja szeretnének már hozzánk jönni barátok és most újra bejelentkeztek így már nem biztos hogy elmennek még de.-t és akkor talán ki tudok menni.Ha mégis akkor akit tudok hívok telefonon.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Lizzi!
És ha hoznád őket is? Ez egy program, talán tetszene is nekik, mindenféle szűrővizsgálatokat is megcsináltathatnának.
Kata
 
H

hypohonder

Vendég
Óriási buli lesz, Lizzi, miért pont Te maradnál ki belőle? Hozd a szomszédokat is! Csupa élvezet, amikor az ember újjait szurkálják, nem? Lehetetlen, hogy a barátaitok nem vágynak rá!

Egyébként sokan fenn vagyunk iwiw-en, myvip-en, barátikörön, s az oda feltett fotókról fel lehet ismerni egymást. Persze vannak több éves és utólag "kisimított" fotók is, amiről aztán az ember mai orcája nehezebben ismerhető fel. De azért nagyjából még hasonlítunk önmagunkra.
 

lizzi

Őstag
Kata!
Majd meglátjuk hogyan alakul a nap és megkérdezem őket de ha nem akarják ,hát ,,disznótor nem erőszak,,!
 

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
2008. november 16!

Sziasztok! Az idei Egy csepp figyelem Világnap november 16-án lesz, immár hagyományosan a SYMA csarnokban.
Íme egy kis ízelítő az egész napos programból:

 
Oldal tetejére