FreeStyle Libre

Vitamin

Aktív tag
Kedves Fórumozók! Már többször volt szó arról, hogy megjelent a FreeStyle Libre vércukormérő. Az eddigi felhasználói tapasztalatok nagyon kedvezőek mind a külföldi fórumok, mind pedig azok szerint, akik itthon különböző csatornákon beszerezték és használják ezt az eszközt. Van-e valamelyikőtöknek ötlete, hogyan lehetne a magyarországi bevezetést kezdeményezni a gyártónál? Vagy ez túl naiv elképzelés és majd ideér egyszer évek múlva amikor majd az OEP-pel kell küzdeni?

De hogy még 5 év alatt sem ér majd ide, azt gondolom 2015 augusztusában senki nem gondolta.
 

Vitamin

Aktív tag
Még mindig nem értem miért kell a magyar diabos gyerekeknek napjában 3x szurkálniuk magukat, amikor három termék is létezik már évek óta amit nem kell kalibrálni (Dexcom G6, Freestyle Libre1, Freestyle Libre2). A háromból 2 termék még olcsóbb is, mint a támogatott Guardian Connect rendszer amit legalább 12 óránként kalibrálni kell. A kalibráláshoz majdnem egyenletes vércukor szükséges. Különben rosszul lesz kalibrálva...

Elég lett volna megnézni mely szenzorokat használják a környező országokban. A gyárilag kalibrált és megbízható működésű szenzorok sajnos nem jutottak el Magyarországra.
Január 1 óta sajnos rosszabbodott a helyzet, hiszen továbbra sem kapható megbízható szenzor ugyanakkor a befizetett pénzünket érdemtelenül szórják el egy nagyon rossz termékre.
És ettől kinek nem megy fel a vércukra?
 

Vitamin

Aktív tag
Szia,

azért kérdeztem mert változott a honlapjuk, a G6-ot hirdetik és nem a székesfehérváriak vannak belinkelve hanem egy cseh/szlovák forgalmazó.
Még a végén megérjük, hogy lesz egy használható szenzor Magyarországon is.
 

Vitamin

Aktív tag
Az Abbottnál azt írják: "Libre 3 System will be available in Europe in the coming months."
Úgyhogy most ki fog derülni Európához tartozunk-e vagy sem....
 
Oldal tetejére