Nyereményjáték

borka

Őstag
:lol: Nyertem, nyertem én is csak ezt tudom ismételgetni:p
Nagyon örülök neki és nagyon szépen köszönöm.
Sok x-et magam mögött hagyva ezt is megéltem ,hogy nyerek valamit és ez a valami.. nemsemmi. Köszi,köszi köszi.:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
 

rgyörgy

Új tag
Húúúúúú….
Világgá kiáltom, nyertem! Életemben másodszor. :D A környékünkön a Verebek veszélybe kerültek, ugyanis madarat lehet fogatni velem, örömömbe. Valamelyik nap nézegettem ilyen vc mérőt, az egyik szomszéd kapta Németországból.. Irigykedtem is miatta, nem gondoltam, hogy rövidesen nekem is lesz. Köszönöm és minden nyertesnek gratulálok a nyereményükhöz. A lelkiismeretemmel meg küszködöm, hogy nem nyerhetett mindenki egy vc mérőt. :sad:
Egy kis pihenő után győzedelmeskedett az örömöm, helyre ált a lelki nyugalmam.
Mégegyszer köszönöm: rgyorgy
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>
 

dg

Őstag
Kedves Borka, kedves György!
Gratulálok, és fülig ér a szám, hogy látom, mennyire örültök!
 

borka

Őstag
Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.És bocsi, de én is gratulálok minden nyertesnek, most kezdek magamhoz térni.
 

rgyörgy

Új tag
Naná, hogy örülők. Az élet helyrehozta azt a csúfságot, amit az első nyereményem előidézett.
[FONT=&quot]Szégyellem bevallani, de nincs meg, eltűnt. Nem vigyáztam rá kellőképpen. Egy könyv volt, a címére még emlékszem: Egy Vöröskatona emlékei volt.

[/FONT]
 

napocska

Őstag
Én is nyertem!!! Köszönöm, nagyon boldog vagyok. A homeopátia különösen érdekel, és pont olyan témájú könyveket kapok :)
 

Zsu77

Új tag
Nyertem!!!Én is...:D De jó!És pont kifogyóban van az édesítőszer!Nagyon jól jön!Bár bevallom,ha már más is...nekem a vny-mérőre fájt a fogam.De ez is tuti jó! :D
 

Zsu77

Új tag
Hát ez hihetetlen!Kedves György!Csatlakozom!Az összes verebet összefogdossuk!Az összes veréb retteghet!Tök örülök!!!!!!!!
 

napocska

Őstag
5 SPRINGMED könyvcsomagot (a csomag 4 könyvet és egy CD-t tartalmaz)


  • Dr. Pados Gyula: Tudatos fogyás
  • homeopátia és a gyermek
  • Homeopátia és a kutya
  • Homeopátia és a sport
  • Ereszd el az egeret! - CD
"SpringMed Kiadó - Az egészségügyi ismeretterjesztés szolgálatában - A tájékozottabb betegekért!"
Nézze meg a Kiadó könyveit!
A szerencsés nyertesekHanga, d.g., Pusimelu, napocska, fokszmulder
 

dg

Őstag
Úgy látom, a vérnyomásmérő nem csak az én kedvencem! de én pontgyűjtő akcióban kapom majd a patikában, jó sok kehe után!
 

pusimelu

Őstag
Hát Teki a drinfo golndolt arra hogy a kórházból vagy szökés lesz vagy olvasás ezért kaptam szép könyveket.Ha péntekig ideér akkor elleszek.Eszem iszom olvasok meg jó nagyokat alszom.Gondolom én.A fogyjon könnyedén könyvet hagyom utoljára mert arra jelenleg nincs szükségem de ki tudja mit hoz a jövő.A homeopátia viszont nagyon érdekel,főleg a nagyobbik kutyus beteg a családban valami reumatológiai dolog az állatorvos nem sokat tudott segíteni.Lehet hogy a homeopátia segít rajta.Meli
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hát Teki a drinfo golndolt arra hogy a kórházból vagy szökés lesz vagy olvasás ezért kaptam szép könyveket.Ha péntekig ideér akkor elleszek.Eszem iszom olvasok meg jó nagyokat alszom.Gondolom én.Meli

Papucska, ha kell a hónom alá csapva is, de eljut hozzád a könyv péntekig.
 

Zsu77

Új tag
Úgy látom, a vérnyomásmérő nem csak az én kedvencem! de én pontgyűjtő akcióban kapom majd a patikában, jó sok kehe után!

Nahát én meg a manit gyűjtöm,csak az nem akar gyűlni,ki érti ezt...:?Csak most gondban vagyok!A patika,amiben kinéztem a csuklómérőst 10e-ért,hamarosan megszűnik.Most legyek okos!:?
 

christina

Őstag
Kedves Christina :) ha nem túl nagy teher, a hivatalos út miatt, kérlek küld el újra a megadott e-mailre, és mindenkitől szeretném ezt kérni, akit érint. Lesz még sok-sok nyereményjáték, aki most nem nyert, majd fog legközelebb, az esély meglesz :) ...remélem azért a kicsinek is örülsz picit! :)

Értettem főnökasszony! :p
(Csak próbálkoztam. ;))

Hát persze hogy örülök, nem is kicsit!
Idézem magam: "Nagyon örülök, és gratulálok a többieknek is!":D:mrgreen:
Üdv., Kriszta
 
Oldal tetejére