Naná, hogy a tekenyős a nyerő.
Laci, úgy látom mi nem kellünk a kutyának sem, még jó, hogy jóban vagyunk magunkkal.Akkor jó, már kezdtem aggódni hogy mi lesz ha csak én szavazok magamra egyedül... -:mrgreen:
Laci, úgy látom mi nem kellünk a kutyának sem, még jó, hogy jóban vagyunk magunkkal.![]()
Szegényke, szegényke! Biztosan fognak még rája szavazni. Bezzeg a mocsári tekenyős, na az mán ám a szegényke, kinek kell egy mocsári pocsolya hüllő? Lehet, hogy csak én szavazok rája?
Apropó, lajhárka mé nincsen?
Ui.: Lajhárka meg azért nincsen szerintem, hogy legalább egy árva szavazatunk legyen!!! (Nem biztos...) -:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Lajhi nem lakik állatkertbe... szabadon robog a vadonba... azért nincsen... Oroszlán is lehetett volna+még bütykös csótány, pingvin, csíkos hiéna, kenguru... farkas, róka, zsiráf, flamingo hmmm
![]()
Nemá, és az afrikai ugró egér? Há az meg hun marad?Lajhi nem lakik állatkertbe... szabadon robog a vadonba... azért nincsen... Oroszlán is lehetett volna+még bütykös csótány, pingvin, csíkos hiéna, kenguru... farkas, róka, zsiráf, flamingo hmmm
![]()
Hát éppen eztet akartam izélni én is, hogy ha lehetne, akkor szavaznék rád, ne árválkodjunk mán annyira.Jólvan, igaz! Meg aztán már egy szavunk se lehet Tekenyőssel mert már 2 azaz kettő szavaztunk van(ik)!!! -:mrgreen:
A "szabadon" meg "vadonba" azt érteni, de miért robog? Hát hova ilyen sietősen...hmmm -
Üdv.,
Laci
Ui.: A katica és a kutyus kimaradt a felsorolásból, semmi esélyünk így de mi akkor is szavazunk Lajhira is, a katicára is meg a kutyusra is... Igaz Kata? - :mrgreen:
U.Ui.: Kár hogy mi csak egyszer szavazhatunk...ugye érteni? Azért kösziiii!!! -:mrgreen:
Lajhi nem lakik állatkertbe... szabadon robog a vadonba... azért nincsen...
Látom nem túl kelendő a teknős. Mé? Me mocsári?
És tessék mondani, hol 'teccett ilyet látni? A zállatkertben, vagy mocsár szélen?láttam hétvégén mocsári tekenyőst![]()