Goyo, léccike nézzél rá Tímecskára is, mert nem csak duplázik ő is, hanem úgy tűnik nem kapta meg a neki írt privimet.
Köszike
Megvan...köszi
Goyo, léccike nézzél rá Tímecskára is, mert nem csak duplázik ő is, hanem úgy tűnik nem kapta meg a neki írt privimet.
Köszike
Üzenetet szerettem volna küldeni BLacinak utolsó blogbejegyzésével kapcsolatosan, ahogy azt mások előttem megtették. Ám a beírt üzenetet nem tudtam elküldeni, mert a következő üzenet jelent meg a képernyőn:
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
Kedves Goyo!
Az megoldható, hogy a Dr.Info - Egészségfórum oldalon a Legfrissebb Üzenetek alatt több elérhető topik legyen felsorolva. Most jelenleg 10-et hoz fel, de úgy tűnik, hogy néha többet használunk egyszerre, és sokan nem tudják az Archívum lehetőséget, meg hát az az igazi, ott van a szemünk előtt. Pl. ha 10 témakört érintünk egyszerre, és egy új témában valaki hozzászól, akkor 10. lekerül az archivumba, holott lehet, hogy 10-15 perccel azelőtt került bele az utolsó üzi. Tudom, hogy a hely véges, és látom, hogy ki is van használva, de hátha van valami ötleted.
Előre is köszi: Kata
Kedves Goyo!
Az megoldható, hogy a Dr.Info - Egészségfórum oldalon a Legfrissebb Üzenetek alatt több elérhető topik legyen felsorolva. Most jelenleg 10-et hoz fel, de úgy tűnik, hogy néha többet használunk egyszerre, és sokan nem tudják az Archívum lehetőséget, meg hát az az igazi, ott van a szemünk előtt. Pl. ha 10 témakört érintünk egyszerre, és egy új témában valaki hozzászól, akkor 10. lekerül az archivumba, holott lehet, hogy 10-15 perccel azelőtt került bele az utolsó üzi. Tudom, hogy a hely véges, és látom, hogy ki is van használva, de hátha van valami ötleted.
Előre is köszi: Kata
Esetleg egy megnyitható fülecske alatt lenne az összes... Időrendi sorrendben...![]()
Köszi az infót!
Lenne még egy felvetésem nekem is... Nem lehetne, hogy csak adott témában jelöljem a fórumot olvasottnak? Úgy értem, ne az összeset tudjam csak olvasottnak jelölni, egyszerre? Néha olyan gyorsan jönnek az új üzenetek, hogy alig bírom követni, ezt már olvastam... ezt még nem... vagy mégis... vagy mégsem... ?! :-D
Minden olvasatlan tema cime vastagon van jelolve, ha rendszeresen hasznalod a jobb felso Friss uzenetek gombot (es az olvasatlan temacimek mellettinyilra kattintasz, ezzel a legfrissebb, altalad nem olvasott uzenethez ugrasz a temaban ).![]()
Sajnos, nálam ez így sem működött, azért jeleztem ezt a nemkívánt eseményt. Előfordulhat, hogy a témaköröknél működik a módszer, de a blogoknál nem.....kijelentkeztem a fórumból, és CTRL-V -vel beszúrtam a mentett szöveget, és újból próbálkoztam az üzenet küldésével. És működött...
Sajnos, nálam ez így sem működött, azért jeleztem ezt a nemkívánt eseményt. Előfordulhat, hogy a témaköröknél működik a módszer, de a blogoknál nem.
Sajnálom... Hát, akkor, Goyo!!! Help!!!
Sajnos, nálam ez így sem működött, azért jeleztem ezt a nemkívánt eseményt. Előfordulhat, hogy a témaköröknél működik a módszer, de a blogoknál nem.