Technikai kérdések

tímeácska

Őstag
Jujj, de izgi...! Mindjárt kiderül, duplázódok-e... :-D
Ha szimplán maradok, köszi Goyo! Ha még mindig kettőződök, akkor is kösziiii! :-D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Köszi Goyo a segítséget és figyelmet. Jutalmul a szeptemberi talira ismét leválasztunk a számtangépről, és csak a pihenés lesz a dolgod.

vighkata

Goyo, megint a segítségedre lenne szükség. A beidézésnél nem az írja "eredeti szerző"-nek, akitől beidézek. Léccike nézzél a problémára a Cukorbeteg gondozó/gondozás topikban
Előre is köszi

Nem tudok megjegyzést fűzni más tag blogbejegyzéséhez

Üzenetet szerettem volna küldeni BLacinak utolsó blogbejegyzésével kapcsolatosan, ahogy azt mások előttem megtették. Ám a beírt üzenetet nem tudtam elküldeni, mert a következő üzenet jelent meg a képernyőn:

Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

tímeácska

Őstag
Üzenetet szerettem volna küldeni BLacinak utolsó blogbejegyzésével kapcsolatosan, ahogy azt mások előttem megtették. Ám a beírt üzenetet nem tudtam elküldeni, mert a következő üzenet jelent meg a képernyőn:

Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Szia Pál!
Nekem is fordult már elő hasonló történés, bár, a szövegre már nem emlékszem, mit írt ki a rendszer... Én ilyenkor annyit tettem, hogy a leírt szöveget CTRL-C -vel mentettem (ezt minden hosszabb, vagy fontosabb üzenet küldése előtt megteszem), majd kijelentkeztem a fórumból, és CTRL-V -vel beszúrtam a mentett szöveget, és újból próbálkoztam az üzenet küldésével. És működött...

rgyörgy

Új tag
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 9"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 9"><link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Kedves goyo!
Nekem van oldal, amit nem tudok letölteni, van, amit csak nagyon lassan.
Feltölteni a vércukor mérőkre egyáltalán nem sikerült, lefagyott az oldal.

vighkata

Kedves Goyo!
Az megoldható, hogy a Dr.Info - Egészségfórum oldalon a Legfrissebb Üzenetek alatt több elérhető topik legyen felsorolva. Most jelenleg 10-et hoz fel, de úgy tűnik, hogy néha többet használunk egyszerre, és sokan nem tudják az Archívum lehetőséget, meg hát az az igazi, ott van a szemünk előtt. Pl. ha 10 témakört érintünk egyszerre, és egy új témában valaki hozzászól, akkor 10. lekerül az archivumba, holott lehet, hogy 10-15 perccel azelőtt került bele az utolsó üzi. Tudom, hogy a hely véges, és látom, hogy ki is van használva, de hátha van valami ötleted.
Előre is köszi: Kata

tímeácska

Őstag
Kedves Goyo!
Az megoldható, hogy a Dr.Info - Egészségfórum oldalon a Legfrissebb Üzenetek alatt több elérhető topik legyen felsorolva. Most jelenleg 10-et hoz fel, de úgy tűnik, hogy néha többet használunk egyszerre, és sokan nem tudják az Archívum lehetőséget, meg hát az az igazi, ott van a szemünk előtt. Pl. ha 10 témakört érintünk egyszerre, és egy új témában valaki hozzászól, akkor 10. lekerül az archivumba, holott lehet, hogy 10-15 perccel azelőtt került bele az utolsó üzi. Tudom, hogy a hely véges, és látom, hogy ki is van használva, de hátha van valami ötleted.

Esetleg egy megnyitható fülecske alatt lenne az összes... Időrendi sorrendben...:rolleyes:

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Kedves Goyo!

Esetleg egy megnyitható fülecske alatt lenne az összes... Időrendi sorrendben...:rolleyes:

A legfrissebb es regebbi uzeneteket a forumoldalakon legalabb 3 fele modon kaphatjuk meg:

• A jobb felso sarok fele talalhato Friss uzenetek gomb nyomkodasaval, ez talan a legegyszerubb, minden oldalon ott van (ezt ajanlom leginkabb).
  • Szinten minden oldalon jobb oldalt fent a Gyors Linkek lenyillo menuben is van egy Az elmúlt 24 óra üzenetei gomb.
  • A forum fooldalan a Top 5 Statisztika is kattinthato melyben megtalaljuk a Több statisztika... linket, itt is megkapjuk a friss temakat.

tímeácska

Őstag
Köszi az infót!

Lenne még egy felvetésem nekem is... Nem lehetne, hogy csak adott témában jelöljem a fórumot olvasottnak? Úgy értem, ne az összeset tudjam csak olvasottnak jelölni, egyszerre? Néha olyan gyorsan jönnek az új üzenetek, hogy alig bírom követni, ezt már olvastam... ezt még nem... vagy mégis... vagy mégsem... ?! :-D

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Köszi az infót!

Lenne még egy felvetésem nekem is... Nem lehetne, hogy csak adott témában jelöljem a fórumot olvasottnak? Úgy értem, ne az összeset tudjam csak olvasottnak jelölni, egyszerre? Néha olyan gyorsan jönnek az új üzenetek, hogy alig bírom követni, ezt már olvastam... ezt még nem... vagy mégis... vagy mégsem... ?! :-D

Minden olvasatlan tema cime vastagon van jelolve, ha rendszeresen hasznalod a jobb felso Friss uzenetek gombot (es az olvasatlan temacimek melletti
nyilra kattintasz, ezzel a legfrissebb, altalad nem olvasott uzenethez ugrasz a temaban ).

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Sajnálom... Hát, akkor, Goyo!!! Help!!!

Sajnos, nálam ez így sem működött, azért jeleztem ezt a nemkívánt eseményt. Előfordulhat, hogy a témaköröknél működik a módszer, de a blogoknál nem.

Ez a hiba a blog kovetkezo verziojaban (1-2 honapon belul) korrigalva lesz.
Addig is hasznaljuk a blogbejegyzes alatti szolj hozza reszt (kis szovegszerkeszto az adott oldal alja fele)...az hibatlanul mukodik...

Oldal tetejére