Technikai kérdések

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Mi lenne a jobb ?

Ha sotetebb szinben villogna (nem olyan zavaro), vagy nem villogna, de piros lenne ?

tímeácska

Őstag
Mi lenne a jobb ?

Ha sotetebb szinben villogna (nem olyan zavaro), vagy nem villogna, de piros lenne ?

:-D Ennek az írásnak itten olyan kompromisszumra hajló íze van... :cool::mrgreen: Végül is, nekem teljesen mindegy... Csak ne villogjon, vibráljon, se sötéten, se kéken, de legfőképpen pirosan neeee! :mrgreen:
A pirosnemvillogóval egyet értek. Ez olyan szimpatikus megoldásnak tűnik... Nekem...:rolleyes:
Köszönöm, Goyo!;) Ha netán mégis hagyod a pirosvillogósat, akkor is, ez a kedves gesztus, hogy megkérdezted, melyik lenne jobb, annyira jól esett! Kicsit olyan érzés volt erre válaszolni, mint amikor a cihológus megkérdezi, akarok-e róla beszélni... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Most sokkal jobban érzem magamat, hogy ezt kiventillálhattam magamból... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Zsu77

Új tag
Köszi Goyo!Igazán kedves tőled és szerintem így is elég figyelemfelkeltő,tehát azok sincsenek elfelejtve,akikért létrejött!:)

Zsu77

Új tag
Nekem volna még egy hasfájásom...túl gyorsan ugrál a nyereményes blokk,mégmindig csak a "felkaros vércukormérőt":roll: tudtam elolvasni és mire felfogom,hogy az meg: :shock:,addigra már végigpörgette a többit.:?De ahhoz képest,hogy hélia d-s active volt elsőre,azért ez mán picit jobb...:roll:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Nekem volna még egy hasfájásom...túl gyorsan ugrál a nyereményes blokk,mégmindig csak a "felkaros vércukormérőt":roll: tudtam elolvasni és mire felfogom,hogy az meg: :shock:,addigra már végigpörgette a többit.:?De ahhoz képest,hogy hélia d-s active volt elsőre,azért ez mán picit jobb...:roll:
Jajj Növényke! Ne elégedelenkeggyé mán. 1 hónapot még kibírsz, addig meg fejleszd a reflexedet, és a reakció idődet. Ha nem megy, elkapom neked, és elküldöm.

Zsu77

Új tag
Kösz!Még azért próbálkozom.Ugyanis már ígértem magamnak egy csomó házinyereményt arra az esetre,ha végre el tudom olvasni!:D

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Zsu! Csalhatsz is :) ha ráklikkelsz nem villog... szépen sorban olvashatók a nyeremények :D Bocsánat, én vagyok a tettes, és mivel én írtam, talán csalóka, mert el tudom olvasni... vagy csak sejtem mi van oda írva :D

Zsu77

Új tag
Privát levelezést folytatok valakivel és számot cseréltünk.De a számok eltűntek az én és az ő leveléből is egyaránt.Jelentem:aggodalomra nincs ok,én már elmentettem az övét és küldtem neki enyimet,de a probléma felettéb érdekes.Mi történt?

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Privát levelezést folytatok valakivel és számot cseréltünk.De a számok eltűntek az én és az ő leveléből is egyaránt.Jelentem:aggodalomra nincs ok,én már elmentettem az övét és küldtem neki enyimet,de a probléma felettéb érdekes.Mi történt?

Oszinten szolva elkepzelhetetlennek tartom azt amit irsz :mrgreen: (persze soha se mond, hogy soha).
Mi az hogy eltuntek ? Benne voltak pl.-ul egy mondatban es most nincsenek ott ? A privatokba semmi/senki soha nem piszkal bele (erre lehetoseg sincs)...

Zsu77

Új tag
Oszinten szolva elkepzelhetetlennek tartom azt amit irsz :mrgreen: (persze soha se mond, hogy soha).
Mi az hogy eltuntek ? Benne voltak pl.-ul egy mondatban es most nincsenek ott ? A privatokba semmi/senki soha nem piszkal bele (erre lehetoseg sincs)...

Hát ettől akkor még érdekesebb!Hát írtunk és közben leírtuk a számot.Az enyém nem ment át,csak az írás,az övé átjött,elmentettem,még szerencse.Én az enyémet újból szöveggel együtt elküldtem,de nem jelent meg.Most meg már az övé sem látható.Ennyi.

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Hát ettől akkor még érdekesebb!Hát írtunk és közben leírtuk a számot.Az enyém nem ment át,csak az írás,az övé átjött,elmentettem,még szerencse.Én az enyémet újból szöveggel együtt elküldtem,de nem jelent meg.Most meg már az övé sem látható.Ennyi.

Bocs Zsu, de ez tenyleg teljes mertekben kizart.
Csak azt tudom elkepzelni, hogy valahonnan kimasoltad es az eredeti lapon/dokumentumban voltak lathatlan kodok (ez viszont gyakori problema, pl.-ul ha valaki wordbol masol, vagy egy masik oldalrol), ami miatt nem jeleniti meg.

Zsu77

Új tag
A beidézésekben nem látszik az övé,az enyém egyszersem ment át,nem a wordből,egyenesen írtam,de:az eredetiben az övé meg van,de mondom:a beidézésekben nincs.:confused:

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
A beidézésekben nem látszik az övé,az enyém egyszersem ment át,nem a wordből,egyenesen írtam,de:az eredetiben az övé meg van,de mondom:a beidézésekben nincs.:confused:

Latnom kellene hozza a pontos kodot (fejlett uzenetszerkeszto nelkul,
gomb, az uzenetszerkeszto sarkaban), de ahogy irtam, valami formazasi gubanc van ott...a forum nem tud ilyet csinalni.

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Továbbítom hozzád őket.A telefonszámot meg tök maga beformázta:zászló-szám-telefonjel

Figyi...
A Skype-nak van egy olyan kiegeszitese, hogy a szamokat telefonszamma alakitja. Egyszoval felraktad a Skype-t, az belenyul a bongeszodbe ;) A Skype funkciot a bongeszodben kell letiltani.

Oldal tetejére