Mi lenne a jobb ?
Ha sotetebb szinben villogna (nem olyan zavaro), vagy nem villogna, de piros lenne ?
:mrgreen: Végül is, nekem teljesen mindegy... Csak ne villogjon, vibráljon, se sötéten, se kéken, de legfőképpen pirosan neeee! :mrgreen:Jajj Növényke! Ne elégedelenkeggyé mán. 1 hónapot még kibírsz, addig meg fejleszd a reflexedet, és a reakció idődet. Ha nem megy, elkapom neked, és elküldöm.Nekem volna még egy hasfájásom...túl gyorsan ugrál a nyereményes blokk,mégmindig csak a "felkaros vércukormérőt":roll: tudtam elolvasni és mire felfogom,hogy az meg: :shock:,addigra már végigpörgette a többit.:?De ahhoz képest,hogy hélia d-s active volt elsőre,azért ez mán picit jobb...:roll:
Zsu! Csalhatsz isha ráklikkelsz nem villog... szépen sorban olvashatók a nyeremények
Bocsánat, én vagyok a tettes, és mivel én írtam, talán csalóka, mert el tudom olvasni... vagy csak sejtem mi van oda írva
![]()
Privát levelezést folytatok valakivel és számot cseréltünk.De a számok eltűntek az én és az ő leveléből is egyaránt.Jelentem:aggodalomra nincs ok,én már elmentettem az övét és küldtem neki enyimet,de a probléma felettéb érdekes.Mi történt?
Oszinten szolva elkepzelhetetlennek tartom azt amit irsz :mrgreen: (persze soha se mond, hogy soha).
Mi az hogy eltuntek ? Benne voltak pl.-ul egy mondatban es most nincsenek ott ? A privatokba semmi/senki soha nem piszkal bele (erre lehetoseg sincs)...
Hát ettől akkor még érdekesebb!Hát írtunk és közben leírtuk a számot.Az enyém nem ment át,csak az írás,az övé átjött,elmentettem,még szerencse.Én az enyémet újból szöveggel együtt elküldtem,de nem jelent meg.Most meg már az övé sem látható.Ennyi.
A beidézésekben nem látszik az övé,az enyém egyszersem ment át,nem a wordből,egyenesen írtam,de:az eredetiben az övé meg van,de mondom:a beidézésekben nincs.![]()
Továbbítom hozzád őket.A telefonszámot meg tök maga beformázta:zászló-szám-telefonjel