Technikai kérdések

Zsu77

Új tag
De egy szám átjött mégis.Most akkor mizújs?Ja és a lökött még egybeírva is felismeri.Meg máskor ilyen számcsere priviben nem volt gond.Egybként nem értem:mit csinál a skype?

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
De egy szám átjött mégis.Most akkor mizújs?Ja és a lökött még egybeírva is felismeri.Meg máskor ilyen számcsere priviben nem volt gond.Egybként nem értem:mit csinál a skype?

Ahogy irtam. Miert jelenik meg egy zaszlo a telefonszam mellett ? A forum nem tud ilyet. A Skype belenyul a bongeszodbe...le kell tiltani a kiterjesztest...

Zsu77

Új tag
Én letiltom,ha az kell,de attól még skypeolhatok?Meg a skype tüntette el a számokat a levélkékből...?Jóvan!De azt hogy kell?

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető

Szia Zsu!
A fránya Skype már megtréfált engem is. Automatikusan telepítéskor beépül a böngésződbe. Nem tudom explorert vagy firefoxot használsz-e, de az ablakban a lap tetején, ahol sorolva vannak: fájl, szerkesztés, nézet stb. alá szokott plusz felületen betenni valamit (én már kiirtottam így nem tudom mit), látni kell felírva valahol skype... ha rákattintasz, lehet kérni eltávolítást a böngészőből... egyébként is zavaró, mert ha böngészel minden számból megpróbál telefonszámot csinálni, azért, hogy ha rákattintasz egy ilyenre, egyből tárcsázásra készen álljon... jó bonyolultan és hosszan írtam, de remélem érted mit... :rolleyes: a lényeg: a böngészőben ne legyen skype rész. Hű. ezt most jól megaztmondtam :D

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Nincs,de én mán sírva fakadok,az tuti...:cry:Biztos elbújt,hogy bosszancson...Más módi nincs eltüntetni?

Az eltuntetesehez tudni kellene, hogy milyen es hanyas verzioju bongeszot hasznalsz. Akkor talan le tudom irni a lepeseket (az eltuntetese, a Skype hasznalatat nem befolyasolja).

Zsu77

Új tag
Windows Internet Explorer,de hogy hanyadik,azt nem tom.Most a küllemére rá van nyomva még egy gépcsinosító,pandatappancs-jelű program is,az nem befolyásolja?

Zsu77

Új tag
Eszközök/Internetbeállítások/progaramok/bővítmények kezelése?Mert én ott most letiltottam a skypot.Jól tettem?

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Eszközök/Internetbeállítások/progaramok/bővítmények kezelése?Mert én ott most letiltottam a skypot.Jól tettem?

Szerintem igen!! :p

Ha egy mod van ra, bongeszonek telepits/hasznalj Firefox-ot, vagy Opera-t.
Sokkal biztonsagosabb, jobb bongeszok (az oldalaink is jobban mukodnek veluk)...hosszu tavon nem banod meg!

Csing-Fu

Új tag
A Firefoxban: Eszközök --> Kiegészítők --> Kiterjesztések. Ebben a megnyíló ablakban kell kiválasztani a Skype-t és letiltani

blaci

Őstag
Kedves Goyo!

Amikor belépek a háttérképek rovatba felül, tegnap óta egy szürke hátterű szöveg jelenik meg, olyan mint a játékoknál a konzol. Alatta azért megjelenik az oldal, de nem tudom mitől lehet a hiba és hogy másnál is előfordul e.
Ez írja ki:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/drinfoh/public_html/hatterkepek/gallery_global.php on line 352

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/functions_gallery.php on line 1067

…és ez a második sor 20 – szor van egymás alatt.

Megnéznéd? Köszönöm szépen előre is.

(Nagyon szeretem a képeket nézegetni és egy kicsit zavar ez a hiba mert eddig nem volt.)

Üdv,
Laci

Zsu77

Új tag
Most az a gondom,hogy a háttérképek bármelyikét állítom be az asztalra,homályos.Ez tegnap még nem így volt.Megpróbáltam a legutóbbit beállítani megint,de már azt is homályosan adta be. :shock:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Most az a gondom,hogy a háttérképek bármelyikét állítom be az asztalra,homályos.Ez tegnap még nem így volt.Megpróbáltam a legutóbbit beállítani megint,de már azt is homályosan adta be. :shock:

Kedves Zsu,
A legnagyobb méretet választottad ki? Akkor nem lehet homályos... A kis technikai problémán dolgozunk...

Oldal tetejére