Vércukormérők

poe

Őstag
Sziasztok!

Accu-Check Active használókat kérdezném, hogy az adatok szg-re töltéséhez mire van szükség, hogy s mint működik?
Az infraportot adják, vagy külön meg kell venni, ill. bármilyen jó, vagy csak a gyári? Spec. szoftvert adnak hozzá?

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Sziasztok!

Accu-Check Active használókat kérdezném, hogy az adatok szg-re töltéséhez mire van szükség, hogy s mint működik?
Az infraportot adják, vagy külön meg kell venni, ill. bármilyen jó, vagy csak a gyári? Spec. szoftvert adnak hozzá?
Az adatletöltő kütyüt úgy hívják: SmartPix, gyógyszertárban lehet venni 9.900,- pénzért, de de itt a fórumon biztosan van, aki nem használja, és olcsóbban átadja neked.

Köszi szépen a választ.De nem azért akarom eladni azért akarom mert már van 3 db vércukormérönk 2-tö dcontos meg ez az Accu-chek és ugy gondoltm ennyi nem kell .Ugy sem használom és valahogy a dcontos jobban bejön.Ugy-hogy van tartalék.

pusimelu

Őstag
Kis nyuszi!Szia!Én 19-én fekszem be inzulin átálításra és lantus apidra lesz a jövö.Neked milyenek a cukraid?Hypó?Előtte milyen inzulinon voltál?Köszi előre is az infót.Meli

akoska

Új tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, és csak érdeklődöm.
Szeretnék az accu chek activomhoz, egy smart pix-et!
HA lenne valakinek felesleges, szívesen átvenném!
Ezen kívül lennemég kérdésem:
mi a véleményetek, milyen ezköz lenne a legjobb a vércukor méréshez, illetve dokumentációhoz?/számítógépreszeretném vinni az adatokat/
ELőre is köszi a segítséget!

poe

Őstag
Az adatletöltő kütyüt úgy hívják: SmartPix, gyógyszertárban lehet venni 9.900,- pénzért, de de itt a fórumon biztosan van, aki nem használja, és olcsóbban átadja neked.
Kösz Kata!

Úgy tűnik megoldódik a dolog, az Accu Check Active-ot felírattam, illetve veszek a pumpámhoz egy letöltőt, ami egy újabb konstrukció, le lehet vele tölteni a vc mérő adatait is. :rolleyes:
Aztán pöröghet a virtuális napló. :p

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kösz Kata!

Úgy tűnik megoldódik a dolog, az Accu Check Active-ot felírattam, illetve veszek a pumpámhoz egy letöltőt, ami egy újabb konstrukció, le lehet vele tölteni a vc mérő adatait is. :rolleyes:
Aztán pöröghet a virtuális napló. :p

Aztán pörgesd ám fel a bologodba is, szeretném(nénk) látni is. Még túl kevesek diagramját tudjuk elemezni.

laffi

Tag
Sziasztok!
Vennék új vc. mérőt. Eddig 77E-s mérőket használtam, meg voltam velük elégedve. A tesztcsík ára miatt az A.C. mérőt inkább nem erőltetném.
Nem tudjátok véletlenül hogy van-e most akció vmilyen 77E-s mérőre és hogy hol akcióznak?
A listaár
D-cont partner 8.900.-
D-cont optimum 14.400.-
Ha vki tud ettől olcsóbb akciós árat ezekre a készülékekre, szívesen venném a tippjét!
Köszi!

Berci

Új tag
Bayer vércukor mérők

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy használ-e közületek valaki Bayer vc mérőt, mert az enyémet kivonták a forgalomból, és nem tudom, hogy az újat lehet-e itthon kapni. Nagyon szerettem a Bayer mérőt, mert itt nem egyesével kell a tesztcsíkokat betenni, hanem 10 db-os glucodiscek tartoznak hozzá.

Ha valaki tud valamit a Bayer mérők jelenlegi hozzáférhetőségéről, vagy esetleg hasonlóan jó mérőt tud valaki ajánlani, annak nagyon örülnék!

Köszönöm előre is!

rgyörgy

Új tag
Sziasztok!
Vennék új vc. mérőt. Eddig 77E-s mérőket használtam, meg voltam velük elégedve. A tesztcsík ára miatt az A.C. mérőt inkább nem erőltetném.
Nem tudjátok véletlenül hogy van-e most akció vmilyen 77E-s mérőre és hogy hol akcióznak?
A listaár
D-cont partner 8.900.-
D-cont optimum 14.400.-
Ha vki tud ettől olcsóbb akciós árat ezekre a készülékekre, szívesen venném a tippjét!
Köszi!

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} h1 {mso-style-next:Normál; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; page-break-after:avoid; mso-outline-level:1; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-font-kerning:0pt; font-weight:normal;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Kedves laffi!

A DC VC mérőkre van támogatás. Ha felíratod, az optimum 7200 Ft, és hat év garancia van rajta, a régin is. Ez nem jó?<o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>

Berci

Új tag
extra stix

Sziasztok!

Ha valaki Ascensia Glucodiscet használ a Bayer mérőjébe, és nincs szüksége a havi 150 darabra, akkor nagyon megköszönném a felesleg átadását! Nekem sajnos nem elég a napi 5x-i mérés.:(

Köszönöm a segítséget!

Oldal tetejére