blaci
Őstag
Egyébként a lap alján az Archivumban lehet rátalálni régebbi topikokra.
Kedves Kata!
Köszi az infót most néztem csak meg, eddig még soha nem tünt fel hogy a lap alján mik vannak. Na de majd most...:shock:
Egyébként a lap alján az Archivumban lehet rátalálni régebbi topikokra.
Kedves Kata!
Köszi az infót most néztem csak meg, eddig még soha nem tünt fel hogy a lap alján mik vannak. Na de majd most...:shock::roll::-D:-D:-D
Nem árt vigyázni, mert sok helyen a lap alján van az apró betűs rész.Kedves Kata!
Köszi az infót most néztem csak meg, eddig még soha nem tünt fel hogy a lap alján mik vannak. Na de majd most...:shock::roll::-D:-D:-D
Nem árt vigyázni, mert sok helyen a lap alján van az apró betűs rész.
Az adatletöltő kütyüt úgy hívják: SmartPix, gyógyszertárban lehet venni 9.900,- pénzért, de de itt a fórumon biztosan van, aki nem használja, és olcsóbban átadja neked.Sziasztok!
Accu-Check Active használókat kérdezném, hogy az adatok szg-re töltéséhez mire van szükség, hogy s mint működik?
Az infraportot adják, vagy külön meg kell venni, ill. bármilyen jó, vagy csak a gyári? Spec. szoftvert adnak hozzá?
Kösz Kata!Az adatletöltő kütyüt úgy hívják: SmartPix, gyógyszertárban lehet venni 9.900,- pénzért, de de itt a fórumon biztosan van, aki nem használja, és olcsóbban átadja neked.
Kösz Kata!
Úgy tűnik megoldódik a dolog, az Accu Check Active-ot felírattam, illetve veszek a pumpámhoz egy letöltőt, ami egy újabb konstrukció, le lehet vele tölteni a vc mérő adatait is.
Aztán pöröghet a virtuális napló.![]()
Sziasztok!
Vennék új vc. mérőt. Eddig 77E-s mérőket használtam, meg voltam velük elégedve. A tesztcsík ára miatt az A.C. mérőt inkább nem erőltetném.
Nem tudjátok véletlenül hogy van-e most akció vmilyen 77E-s mérőre és hogy hol akcióznak?
A listaár
D-cont partner 8.900.-
D-cont optimum 14.400.-
Ha vki tud ettől olcsóbb akciós árat ezekre a készülékekre, szívesen venném a tippjét!
Köszi!
Ildikó a litelink-et használhatom az optimum mérőhöz is?