Üdv újra!
Régen jártam erre felé, el is feledkeztem, hogy be vagyok ide regisztrálva.
Nem hanyagoltam el a betegségem az elmult időszakban, de szeretnék mostantól sokkal komolyabban foglalkozni vele.
Na de most nem is ezért írok.
e hónap 13.- án voltam diabetológián, (hbA1C-m 6,4% , jeeee

), ahol az orvos felhivta a figyelmemet, hogy a dcont personalhoz már nem gyártják a tesztcsíkot.
Gondoltam szólok, hiszen talán ez az egyik leg elterjedtebb készülék, ill. sokan használják az accucheck-et dcontos tesztcsikkal.
már csak azt nem tudom, hogy milyen legyen a kovetkező mérőm.
Ami nagyon fontos volna, az az, hogy át tudjam vinni konnyen az adatokat PC-re (en nem vezetek kézzel naplót, igy most is egyesevel gepelgetem be az ertekeket tablazatba). ebben tudtok nekem segiteni?
Marmint a dcont personal optimum, es az accucheck megoldasrol hallottam,de mik a tapasztalatok? illetve mekkorak ezek a kutyuk? Nekem eleg fontos, hogy kicsi, gyors legyen.
illetve másvalami:
Valaki emlitette, hogy allapotos, es ezert insulinra "tettek" ha mondhatom igy, es hogy 1-2 doboz tesztcsikot irnak fel neki.
Kerdeznem, hogy hanyszor insulinozza magat?
Mert ha 4szer vagy tobbszor, akkor havi 3 doboz jar neki kedvezmenyesen.
Megint masvalami:
A segitsegeteket kernem:
Budapesten lakom (Kazincbarickarol koltoztem ide, es meg barcikara jarok diabetologiara). Keresnek itt, megbizhato, tapasztalt orvost, akihez járhatnék. Gondolkodom insulin pumpan is, tehat az sem volna baj, ha e teruleten is lenne tapasztalata az illetonek.
Asszem befejezem ezt a regenyt
Üdv!