Vércukormérők

tímeácska

Őstag
Köszike Tekikém a frissítést! ;-)
Ha vársz pár napot, pontosan kettőt, akkor a Go-val szerzett tapasztalataimat is lefirkantom...
Jaj, Tekenyős! Hogy Mi itten (fórumozókok) milyen csúcs-hyper-szuper cukimérőkét tudnánk a sok cukimérő különböző funkcióiból összegyúrni... Hajj, ha lenne erre lehetőségünk... :rolleyes:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Köszike Tekikém a frissítést! ;-)
Ha vársz pár napot, pontosan kettőt, akkor a Go-val szerzett tapasztalataimat is lefirkantom...
Jaj, Tekenyős! Hogy Mi itten (fórumozókok) milyen csúcs-hyper-szuper cukimérőkét tudnánk a sok cukimérő különböző funkcióiból összegyúrni... Hajj, ha lenne erre lehetőségünk... :rolleyes:
Nem is kéne nekünk a csúcs gépeket összefabrikálni, hiszen meg vannak, csak valakiknek be kéne engednie az országba. Mert aki behozná, az lenne, itten van közöttünk.

zsuzsa

Új tag
Vércukormérő tokot nem lehet külön venni, mert a miénknek is vacakol a cipzárja, és olyan merev falu, tartóval ellátottat én is szívesen vennék, nekünk optimumunk van, de biztos nem haragudna a tok, ha az lenne a lakója.

tímeácska

Őstag
Vércukormérő tokot nem lehet külön venni, mert a miénknek is vacakol a cipzárja, és olyan merev falu, tartóval ellátottat én is szívesen vennék, nekünk optimumunk van, de biztos nem haragudna a tok, ha az lenne a lakója.

Sajna, a jó kis meref falu, tartóval ellátott tokosba nem féli el magát az Optimum... :S: Egyébként biztos nem haragudna a mérő...
Zsuzsa! Lehet, hogy meg tudnám oldani a tok-cseréteket... :cool:

mézesmaci

Új tag
Sziasztok!
Nekem van egy nagyon jó állapotban lévő Soft Test System tokom.
Sajnos én lefényképeztem de betenni nemtudom,de ha vkit érdekel a fiam a hétvégén felteszi a gépre és be teszem.
Szívesen felajánlom és elküldöm bárkinek akinek szügsége van rá.
Legyen szép a napotok.

vighkata

Ha minden igaz, a mi, kissé agyon-össze-és szétnyúzott A.-C. A. tokunkat kicserélik...:cool::D
Na ez a szegény AC tok, amiből már a 3-dikat nyúzom szét. Napi 8-10x-i mérés az 1 hónapban 240-300, 1 évben 2880-3600 alkalom. Ez ennyi ki,-becsukogatást jelent, ennyi strapával még stabilnak is mondható.

zsuzsa

Új tag
Azt a merev falu tartósat megnéztem volna, olyantat még nem láttunk, de ha nem lenne kényelmes otthona a mérőnknek az nem lenne jó, szívünkön viseljük a sorsát. Ez még az a mérő amit Timeácska te küldtél nekünk, és még abban a tokban, nagyon szupi nincs gond egyikkel sem, ebben is van egy kis hálós zárható rész, abban van a pótelem, cukiszirup. Amiről te írsz mézesmaci azt nem ismerem, de megnézném szívesen.
Olyan kis táskát is keresek amibe mindenét belerakom. Most van egy kis Tomasos, ez egy mesefigura kismozdonyos táska, az a gond vele, hogy egy rekesze van, abba minden utidolog belefér, nem is nagy óvonénik is viszik magukkal mindenhová, de ahogy kihúzod szétnyílik teljesen, kotorászni kell benne. Olyat keresek, ami több rekeszes, vagy belül kis fülek vannak, amihez rögzíteni tudok dolgokat, mint a tolltartó csak nagyban.

vighkata

Olyan kis táskát is keresek amibe mindenét belerakom.
Zsuzsa, lenne egy ötletem, lehet, hogy nagyon melléfogok vele, de egy próbát megér.
Menj el egy papírboltba, olyan igazi régi vágású papírboltba, és nézd meg a tolltartó kínálatot. Talán jobb és praktikusabb tokot találsz, mint maga a vc mérő tokja.

poe

Őstag
Olyan kis táskát is keresek amibe mindenét belerakom. Most van egy kis Tomasos, ez egy mesefigura kismozdonyos táska, az a gond vele, hogy egy rekesze van, abba minden utidolog belefér, nem is nagy óvonénik is viszik magukkal mindenhová, de ahogy kihúzod szétnyílik teljesen, kotorászni kell benne. Olyat keresek, ami több rekeszes, vagy belül kis fülek vannak, amihez rögzíteni tudok dolgokat, mint a tolltartó csak nagyban.

Szia Zsuzsa!
Esetleg nézd meg a Médiamarktban, vagy hasonló helyeken, a kisebb fényképezőgép táskákat. Van köztük többrekeszes. illetve általában ki vannak párnázva, ami jól jöhet. Pár ezer forintért már találhatsz megfelelőt.
pl:
http://www.fotomarket.hu/product.php?pid=13754&tab=6

tímeácska

Őstag
Zsuzsa! Nekem is van egy ötletem... ;-)
Ami szerintem szuper kis pakolászós táskácska, az a kozmetikai táska... Na, azokban vannak mindenféle zsebek, tépőzárasak, gumisak, cipzárasak... :) Persze, egy kisfiú nem feltétlen vágyik "kozmetikai" táskára, de vannak sötétkékek is, és jó kis kitűzőkkel, rávarrható folt-mintákkal (vagy mi a neve...:-D) frankón fel lehet tuningolni kis srácok részére is!
Tudom, ez itt nem a reklám helye... :rolleyes: De... Van egy üzemanyag forgalmazó cég, ami éppen nem olyan régen indított egy pontgyűjtő akciót, és ott is egy ilyen kozmetikai táskára be lehet váltani az összegyűjtött pontokat (+ némi Forint... :rolleyes:), de persze máshol is lehet venni ilyet. Ezt csak azért említettem, mert éppen ennek a szórólapján figyeltem fel erre a táskára... Szerzek is egyet! :-D

mézesmaci

Új tag
Sziasztok!
Nekem van egy nagyon jó állapotban lévő Soft Test System tokom.
Sajnos én lefényképeztem de betenni nemtudom,de ha vkit érdekel a fiam a hétvégén felteszi a gépre és be teszem.
Szívesen felajánlom és elküldöm bárkinek akinek szügsége van rá.
Legyen szép a napotok.

vighkata

nekem tokja nélkül lakik a mérő, az inzulinnal, naplóval, teccsíkkal, szúróval, tollal egy henger alakú kulacs hőtartó tokban. így a lehető legkisebb helyet foglalja és mivel párnázott, biztonságban van, plusz hóban-fagyban, hőségben is jobb így
http://www.lowealpine.hu/aruhaz/?gid=295&PHPSESSID=ba4c7ffe0f8a34e188f4aa412d5138b9
Manocs, ezek baromi jól néznek ki. De hogy rakod bele a cuccosokat? A képen is úgy látszik, mint valamiféle üveg, mármint palack. Vagy csak a hőtartó burkolatról van szó, azt használod? Nagyon ötletes megoldás.

vighkata

Gyerekek, itt van megint egy oltári nagy beetetés: http://www.topshop.hu/Beurer_vercuk...ő_3434861582&gclid=CJ_yzLTo3JoCFYmD3godmFNJdQ

És ezt a reklámot innen fentről a jobb felső sarokból nyitottam meg. Vajon meg van-e az engedélye a behozatalra, vagy a forgalomba hozatalra???? És mennyibe kerül a tesztcsík??? És ami legfontosabb, hogy hozzá lehet-e jutni a tesztcsíkhoz? Mert ide a rozsdás bökőt, hogy a patikárius széttárja a kezeit, ha ehhez a géphez valaki csíkot akar venni.
Vajon hányan szaladnak alá a desig-nak? Jó kis ajándék kerekedhet ebből is, 10 cukormérés erejéig használható is, aztán lehet vele verebet dobni. Persze ha tévedek bocsi mindenkitől, de szerintem nem. Sajna egy ismerősömnél volt már hasonló példa. Az ajándék volt.
Péter, vélemény?

blaci

Őstag
Gyerekek, itt van megint egy oltári nagy beetetés: http://www.topshop.hu/Beurer_vercuk...ő_3434861582&gclid=CJ_yzLTo3JoCFYmD3godmFNJdQ

És ezt a reklámot innen fentről a jobb felső sarokból nyitottam meg. Vajon meg van-e az engedélye a behozatalra, vagy a forgalomba hozatalra???? És mennyibe kerül a tesztcsík??? És ami legfontosabb, hogy hozzá lehet-e jutni a tesztcsíkhoz? Mert ide a rozsdás bökőt, hogy a patikárius széttárja a kezeit, ha ehhez a géphez valaki csíkot akar venni.
Vajon hányan szaladnak alá a desig-nak? Jó kis ajándék kerekedhet ebből is, 10 cukormérés erejéig használható is, aztán lehet vele verebet dobni. Persze ha tévedek bocsi mindenkitől, de szerintem nem. Sajna egy ismerősömnél volt már hasonló példa. Az ajándék volt.
Péter, vélemény?

Igaz, de legalább szép...! - :mrgreen:

A vc. mérő és a hozzávaló tartozékok

Oldal tetejére