tímeácska
Őstag
Laci, hagytad magad rájaszedni. Csigu csak sajnáltassa' magát, nincs is ujjacskája.... most komolyan.
:shock:;-)
:shock: Télleg?! :shock:
:-D Télleg! :-D
;-) :mrgreen:
Laci, hagytad magad rájaszedni. Csigu csak sajnáltassa' magát, nincs is ujjacskája.... most komolyan.
:shock:;-)
:shock: Télleg?! :shock:
:-D Télleg! :-D
;-) :mrgreen:
most komolyan most komolyan
![]()
Fú, nem tudom mások hogyan vannak vele, de engem meggyőztél... :-D:mrgreen:
Csiguka, a Go-nál azt hiányolom, hogy amikor vissza akarom nézni a mért cukikat, akkor nem írja ki, visszafelé léptetve a mérések számát. Bár túl nagy jelentősége nincs, de az AC A-nál megszoktam. Neked nem hiányzik? Vagy észre sem vetted? Vagy nem lépegetsz vissza?
Igen, igazad van, az a funkció, hogy lehet le,- föl lapozni sokkal hasznosabb pl az excelbe beíráshoz, mint hogy tudjam, hányadik mérést sasolom éppen.Észrevettem, de nekem nem hiányzik... Én annak örültem, hogy egyáltalán lehet ide-oda lapozgatni, igazság szerint ezek után nem nagyon érdekelt, hogy a 113., avagy a 147. cukit nézegetem. Tudom, ez a sorszámozás egy szempontból lehet "érdekes", avagy hasznos: tudjuk, hány memóriahely szabad, ill. foglalt (és ez az utolsó letöltés "sorszámára" is igaz lehet... Bár, egyszerűbben látni, hogy mikor is töltöttünk le, és azóta mennyiszer mértünk -nehogy pár nap emiatt kicsússzon a memória telítettsége miatt...-, ha megnézzük a Smpx-szel, hogy hányadikáig is vannak letöltve az adatok...).
Ez hasznos funkció lenne, a pumpa is szól, ha már csak 20 E van a tartályban.Én azt értékelném még egy cukimérőben, ha "figyelmeztetne" a következő adatletöltés közeledtére, mondjuk a memória meglete előtt 20 és 10 szabad helynél figyelmeztetne valahogyan. Ekkor már láthatnánk, hogy lassan (1-2 nap múlva) elérkezik a letöltés ideje... És így elkerülhető lenne az esetlegesen telített memóriahely miatti pár adat/nap véletlen nem elmentése (ha megtelik a memória, automatikusan törlődik a legutolsó bevitt adat...), vagy nem lesz 2 letöltésnél átfedés (pár nappal hamarabb töltjük le az adatokat, így a már letöltött, és a friss letöltésen is látszik az a pár adat/nap.).
Én 300-ról tudok. Melyikünk tudja rosszul? Itt van nálam a könyv, megsasolom.Igen, ez a 200 mérési hely ebből a szempontból egyáltalán nem volt ideális... De ez a 350 talán már "szebb" képet fog adni! ;-)
Én 300-ról tudok. Melyikünk tudja rosszul? Itt van nálam a könyv, megsasolom.
Meg csíkot is, ha mán gyártára a aggyuk a fejünket. Illetve mi csak tervezzünk, bajlódjon a gyártással a gyártó.
Szerintem ne csak cukimérőkét csinájjjjunk, hanem letöltőkét is... :mrgreen: