Vércukormérők

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mennyire pontos a mért eredmény nállad?
Ahhoz, hogy erre válaszolni lehessen, naponta, de legalább hetente össze kellene mérni a vc mérőt a laborral.

Oldalakon keresztül leírtuk az összemérésekkel kapcsolatos tapasztaltunat, és azt tudom mondani, a 77 Elektronika gépei magas cukorszintnél lényegesen eltér a többi használatos géphez képest.

sünike

Új tag
Ahhoz, hogy erre válaszolni lehessen, naponta, de legalább hetente össze kellene mérni a vc mérőt a laborral.

Oldalakon keresztül leírtuk az összemérésekkel kapcsolatos tapasztaltunat, és azt tudom mondani, a 77 Elektronika gépei magas cukorszintnél lényegesen eltér a többi használatos géphez képest.

:dr_24:Köszönöm a választ!

Hahó mindenki!

Omega készüléket többet nem tudunk árulni, különböző okok miatt. Természetesen csíkok továbbra is vannak a már kint lévő Omega műszerekhez, továbbra is megrendelhetőek. Az Xceedre és a hozzátartozó csíkra fordítunk mostantól figyelmet.

Mostmár USB portos csatlakozó is van hozzá.

Csak egy kis infó, annak akit érint vagy esetleg érinteni fog a jövőben.

Szép napot mindenkinek :)

Engem az USB port érdekel, vevő vagyok rája. :dr_24:

Bocs.

pusimelu

Őstag
nem, ilyen akciónk sose volt, az xceed + 6 doboz csík korábban 19000 volt. De ez most megszűnt, most a listaárak érvényesek.

Hol láttad ezt a 14000es számot?

akkor félreolvastam az oldalatokat mert csak annyi volt hogy optimum gép +6 doboz tesztcsík de már nem is találom!az akkor az omega volt!
Gondolkodom a xceeden holnapig mert kéne még egy gép!meli

akkor félreolvastam az oldalatokat mert csak annyi volt hogy optimum gép +6 doboz tesztcsík de már nem is találom!az akkor az omega volt!
Gondolkodom a xceeden holnapig mert kéne még egy gép!meli
Ez az optimum név eleve félrevezető az E77 miatt, szóval próbáltam már sehol se használni a lapon :)

Igen, korábban az Omega volt, de mivel már nincs gép, így nincs mit ingyen adni :)

Ha csak gép kell akkor jelenleg az Xceednél az olcsóbbat nem találsz (bruttó 5e), ezt a kijelentést megkockáztatom :) Ha mégis találsz akkor szólj, mert kíváncsi vagyok rá.

bogesz

Új tag
érdekes!!!!!!!!
Accu chek 17,3
personal 13,5
senzor 7,2
most melyik a valós,és ha én éppen másikhoz alkalmazkodom,koorigálok akkor mi van?

poe

Őstag
Hát Bogesz....
Szerintem magas a vc-d, azt hogy a két kézi mérés közül melyik áll közelebb a valósághoz, nem tudom... Viszont írtam már, hogy mennyire fontos a kallibrálás, ha rosszkor kalibrálsz, akkor az fals eredményeket produkál egészen a következő kalibrációig... Mindenképp elemezzétek ki az orvosoddal az eredményeket, remélem ő az alapján okosabb lesz, mint mi.

bogesz

Új tag
Akkor miért tartják jónak a senzort,mikor hamis képet mutat? örültem,hogy véééégre 6-7 a cukrom,erre kiderül hogy adjak hozzá még vagy 10-et!akkor mi van éjjel a cukrommal kb.200 lehet??? én biztos nem rakatok fel többet ilyet,ebbe belelehet őrülni!!!! Komolyan mondom kezdek depis lenni,lassan vissza kell mennem dolgozni és nem történt 3 hónap alatt semmi,csak egyre szarabbul érzem magam és a cukrom is egyre rosszabb! Persze erről nem ti tehettek,ne haragudjatok ,de vkinek kikell bontakoznom! Az orvosnak mégsem mondhatom,hogy az egész egy kalap sz.sem ér!ez az én véleményem,nem kell álltalánosítani! Ja és hogy már szinte alig eszem salátán kívül vmit! Nagyon szép az élet!!!!!!!!!!!

poe

Őstag
Nem haragszunk, Eszter.
Sajnos azt kell mondjam, hogy a szenzor jó, a pumpa is jó, a vc mérő is jó, csak jól kell használni. Ezt idegből nem lehet csinálni.

bogesz

Új tag
Mitől ne legyek ideges? Most kalibrálok kb.6-odszorra,és még mindig nem fogadja el (kal.hiba),ez azt jelenti hogy még mindig nagy különbség van!
Mi lenne ha dolgoznék? és miért ne legyek ideges,mikor szinte már a semmi is több annál amit megeszek és a cukrom az egekbe!de köszönöm!

poe

Őstag
Azért ne legyél ideges, mert az nem segít, sőt csak ront a helyzeten. A CH adagok drasztikus csökkentése pedig nem megfelelő válasz a magas vc-re...

bogesz

Új tag
éppen ez az amiről beszélek, a ch -ot megeszem,amennyit kell,de nem merek megenni 1 narancsot,mert egyből fent van,pedig még a megfelelő bólust is adtam hozzá!ja,én nem választ adtam a magasra,hanem elgondolkodtat egy kicsit,hogy egy sali,párolt cs.mellel miért emel drasztikusan?

Oldal tetejére