Szia Umbra!
Én már évekkel ezelőtt olvastam és találtam is a neten vércukormérő karórát. Tudomásom szerint Mo.-on is több embernek volt akkoriban. Egy nagy hibája volt,, a sensorok ára (hetente kell cserélni (sensor-elem).Akkoriban nagy volt a kisértés, hogy én is hozassak, de akárhogy számoltam sajnos a sensorokat már nem tudtam volna hetente fizetni.
A nevére már nem emlékszem,de ma talán nyugisabb napom lesz és az angol oldalakon biztosan fenn van.
Üdvözlettel : Cupika
Én már évekkel ezelőtt olvastam és találtam is a neten vércukormérő karórát. Tudomásom szerint Mo.-on is több embernek volt akkoriban. Egy nagy hibája volt,, a sensorok ára (hetente kell cserélni (sensor-elem).Akkoriban nagy volt a kisértés, hogy én is hozassak, de akárhogy számoltam sajnos a sensorokat már nem tudtam volna hetente fizetni.
A nevére már nem emlékszem,de ma talán nyugisabb napom lesz és az angol oldalakon biztosan fenn van.
Üdvözlettel : Cupika
a másik jelölt a Go volt(most úgy érzem azt kellett volna választanom)!Izgatottan bontottam ki,beüzemelés céljából...De már be volt üzemelve(dátum,idő...stb beállítva).Ez igazából még tetszett is,viszont amit mértem az már kevésbé...Van egy Optimum Plusz gépem azt használom azzal mértem 7-et,majd csík be a kicsi szép édes masinába ízgatot várakozás és hatalmas csalódás(számítottam különbségre,de nem ekkorára)9,4!!!Meglepődtem majd beugrott,hogy nem kalibráltam,mosolyogtam magamon,hogy elszúrtam...Kezdtem előröl,kalibrálás,bökés,új csík izgatott várakozás...8,8.
Nem értettem,gondoltam idegességem felcipelte a cukim,újra mértem az Optimummal 6.8!Most szomorú és tanácstalan vagyok...

)