.Na ennyire azért nekem nem kellett birkóznom soha, ott tényleg van valami nimnula.Eddig nekem is sikerült, ugyan nem elsőre, de Gábor tegnap pl. azért nem mért egész nap (csak reggel meg este én!), mert neki nem ment, azaz nem akarta nagyon rángatni. Meg mire vér jött az ujjából, addig leállt a mérő, csík ki, csík be, akkor nem ment be, blablabla.... Gondoltam, ezen ne múljon.
Az Xceedhez a patikában kaptál receptre csíkot? Van már? Mert tudjuk jól, a patikák ilyen esetekben bizonyos fáziskésésben szenvednek.Engem változatlanul csak az Optium (nem tévesztendő össze az Optiummal!) Plus érdekel!![]()
.Szétszedtem... Akkor megy be legkisebb akadással, ha nem vízszintesen tolom be, hanem majdnem alulról felfelé, azaz ki kell venni a tokból. Nem tudjátok, hol kellene megnézetni? A Roche honlapon találtam telefonszámot, de azt sosem veszik fel....
.
,Most jövök az aphoteke-ből.Az Xceedhez a patikában kaptál receptre csíkot? Van már? Mert tudjuk jól, a patikák ilyen esetekben bizonyos fáziskésésben szenvednek.
nézze meg, mert szerintem még sok mindenről lemaradt. "... Megmondom őszintén, az Xceed adatletöltésében engem nagyon zavar a soros port. 2010ben ki használ még olyat? Mellé kell venni átalakítót és máris USB lesz, de ez akkoris egy zavaró apróság."
Hogy ezen miért nem lepődöm meg????Most jövök az aphoteke-ből.
A kiszolgáló Macuska, rám nézett és azt mondta, hogy ő még ilyenről nem hallott.![]()
Az én dokim minden újdonságomtól elkábul.Már csak azért is, hogy a dokimat ne csak az eredménnyel, a mérőkémmel is "elkábítsam".
Ahogy ismerem, az Xceed-em újdonság erejével fog rá hatni.![]()

A Macuska általában csak asszisztens és nincs benne annyira a dolgokban mint a főnőke, aki viszont gyógyszerész szokott lenni. Tehát nem vagyok túlságosan meglepődve. Az viszont fura hogy annyit se tett hogy a gépbe megnézi, ez viszont már kicsit gáz.Most jövök az aphoteke-ből.
A kiszolgáló Macuska, rám nézett és azt mondta, hogy ő még ilyenről nem hallott. Mondtam neki ne erőlködjön,nézze meg, mert szerintem még sok mindenről lemaradt.
Odahívta a főnökét, aki elmondta, hogy már adott is el Xceed mérőt és a hozzá való Optium Plus tesztcsíkot is.
Kérdésemre, hogy nekem mikorra tudna rendelni tesztcsíkot, a válasza hétfő 17 óra után.
Helyszín: Budapest XIII. ker.![]()
Jelentem: lesz! Úgy tudom hogy a következő szállítmányban már benne lesz a rendes USB kábel és nem kell a kőkorszaki sorossal szenvedni. Ezt komoly hátránynak tartottam eddig, mert azonkívül hogy ormótlan és kőkorszaki az RS232-es soros kapcsolat, még más hátrányai is vannak. Pl a legtöbb új laptopon, netbookon és egyéb kutyafülén nincs is soros bemenet.Kedves Péter,
A jövő hónapban aktuális szülinapomra a családomtól szeretnék kérni "meglepi ajándék"-ként 1 általad is "profinak" tartott adatátviteli kábelt.
Érdeklődni szeretnék, hogy az Xceed-hez, már érkezett-e originális és nem az átalakításra váró USB-s adatátviteli kábel?
Már csak azért is, hogy a dokimat ne csak az eredménnyel, a mérőkémmel is "elkábítsam".
Ahogy ismerem, az Xceed-em újdonság erejével fog rá hatni.![]()
Én is vevő vagyok rája, tudom, az egy hal amelyik a vízben repül.Jelentem: lesz! Úgy tudom hogy a következő szállítmányban már benne lesz a rendes USB kábel
Pontos időpontot nem tudok mondani, a szállítmányozókon, az anyacégen és a nyomdász cégen múlik, hogy mennyi idő.
Na ez a Xceed átviteli kábel válasz nekem a 2. jó hír hét végére. (1. 20Celsius)Én is vevő vagyok rája, tudom, az egy hal amelyik a vízben repül.![]()

Ilyen fejlesztésről még nem tudok, de majd jelzem az anyacégnekÖrömömben csináltatok 1 Xceed-es fejpántot
Ne máá, egyedül birkózzak?Rája kisasszony,
meghajolok, vissza is vonulok, veled nem versenyzek.![]()