Vércukormérők

cukorfalat

Új tag
Cukorfalat, a tűtáras ujjbegyszúró a Multiclix, ahogy Borka javasolta, érdemes a topikot átolvasni, sokkal pontosabb infot kapsz, mint ahogy az orvosod "körülírta".

Kedves Borka és vighkata!

Nagyon szépen köszönöm az információt! Megnézem az ujjszúró fórumot is.
Most hallottam egy Dcont vércukormérőt használó ismerősömtől, hogy neki nagyon sokszor magától bekapcsolt a gép, még a saját tokjában is, emiatt pedig sokszor kellett elemet cserélnie. Nekem ilyen nem fordult elő az Accu-Chek-el.

Mindenkinek kellemes napot kivánok!

blaci

Őstag
Laciiii! Május 1-jével elkezdődött a párbaj... :D:D;):cool::dr_31: Jó cukikat! Mindkettőnknek! ;):cool:

Jajj...!!!:o Jó, hogy mondod! Kösziiii!:dr_24: Hát, jól van, hasonló jókat néked is!!!:dr_31::)
Ugye azt is tudod, hogy megváltoztak a célértékek? Ha nem, akkor vessél egy pillantást az áprilisi blogomra...! Valahogy így::o Igyekeztem alkudni de nem igazán sikerült...:( Ez van(ik)!;):):rohog:

tímeácska

Őstag
Jajj...!!!:o Jó, hogy mondod! Kösziiii!:dr_24: Hát, jól van, hasonló jókat néked is!!!:dr_31::)
Ugye azt is tudod, hogy megváltoztak a célértékek? Ha nem, akkor vessél egy pillantást az áprilisi blogomra...! Valahogy így::o Igyekeztem alkudni de nem igazán sikerült...:( Ez van(ik)!;):):rohog:

Jujj, jó, hogy szólsz!:dr_24::dr_24::dr_24: 4,3-6,5... Na, így már sokkal jobban tetszik! ;) Én meg kis galád leszek :)dr_64:) és nem árulom el, hogy milyenek a cukraim mostanában... Hadd likadjanak azok az oldalak! :dr_26::dr_16: :D:cool:

blaci

Őstag
Jujj, jó, hogy szólsz!:dr_24::dr_24::dr_24: 4,3-6,5... Na, így már sokkal jobban tetszik! ;) Én meg kis galád leszek :)dr_64:) és nem árulom el, hogy milyenek a cukraim mostanában... Hadd likadjanak azok az oldalak! :dr_26::dr_16: :D:cool:

Igazán nincs mit köszönni, csak az esélyegyenlőség miatt szóltam...:)
A végén még majd az esélytelenek nyugalmával kellene, hogy részt vegyek...;)

Volna egy javaslatom! Nem kéne az "ötletgazdát" is benevezni???;) Mit szólsz?:)
Üdv.,
Laci ...aki igaz, hadd likadjanak azok az oldalak!;):D:D:D (...privátban várom a táblázatod...!);):dr_24::):rohog:

Oldal tetejére