A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
A mai napom öröme, hogy szakad az eső! És ennek miért örülök? Mert nem hétvégén esett, ahogy ígérték! :)

Igen, igen, igen! És ahogy az utolsó talisok elmentek (ill., Kata, és D.G.-ék még ott voltak...) elkezdett esni az eső... Nemmegmondtam, hogy felőlem vasárnap este eshetik?! És úgy is lett... :mrgreen::mrgreen:

pusimelu

Őstag
Köszönöm nektek azt 2 felejthetetlen napot.Még sok ilyet mindenkinek.Lett és volt is 3 új barátom.Ja a kisebbik lányom már ma menne vissza.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Eső??? Kit érdekel a vasárnap esti eső, amikor nekünk sütött a nap!!!

Csigu, jó volt Veled megvárni a vasárnap esti esőt, még az időjárás is átvette a hangulatot, amit éreztünk a többek elmenetele miatt. Na de fel a fejjel!!!

tímeácska

Őstag
Eső??? Kit érdekel a vasárnap esti eső, amikor nekünk sütött a nap!!!

Csigu, jó volt Veled megvárni a vasárnap esti esőt, még az időjárás is átvette a hangulatot, amit éreztünk a többek elmenetele miatt. Na de fel a fejjel!!!

Jah, még az ég is Velünk sírt...:rolleyes: Igaz csajok?!;) De Robiiiiék tehetnek róla, mert igazság szerint Ők kezdték meg a hazavonulást... (Robi! Csak vicceltem, nem ám Magadra veszed!;)) És nálam is akkor borult ki az a bizonyos kiborulós... :rolleyes:

tímeácska

Őstag
A mai napom hatalmas öröme: érzem, hogy nagyon sokan szeretnek, és mellettem állnak, szorítanak nekem... Egy valaki pedig óriási erőt adott ahhoz, hogy most ott legyek, ahol vagyok... Mert nem akartam jönni... De ráébresztett arra, hogy muszáj!!! ("Erős vagyok, és bátor... Ide nekem az oroszlánt is"!!!;-) Most Tőle idéztem!;-) Köszönöm!)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Jah, még az ég is Velünk sírt...:rolleyes: Igaz csajok?!;) De Robiiiiék tehetnek róla, mert igazság szerint Ők kezdték meg a hazavonulást... (Robi! Csak vicceltem, nem ám Magadra veszed!;)) És nálam is akkor borult ki az a bizonyos kiborulós... :rolleyes:

Hát én meg azt mondom, hogy Robiiiiiii, igenis vedd csak magadra, mert igenis Ti tehettek róla, és én igenis nem bírtam elviselni, hogy elmentek, inkább átcsicsikáltam az egészet. És különben is igenis, igenis, hát na!

Zsu77

Új tag
Ja,és a tegnapi napé az,hogy már megint találkoztunk Tekivel!Szuper volt!És megvehetem a lepukkant montiját.De majd felturbózzuk és jó lesz a nagyfiamnak.Így nem az enyémet fogja elvinni a sutyóba! :)

Oldal tetejére