A mai napom apró öröme...

pusimelu

Őstag
Az a baj hogy Papucska nem volt még Pesten sem forgalomban hát még Szentendrén, úgy hogy Laci a sofőröm ..(jó nekem)Na ki jön vélem?mozizni..mackóban ..

tímeácska

Őstag
Cukival... Papucskával... Növénykével... Tekenyőssel... Csiguval... Mackóban... Nyúlcipőben... Őőőő... Szabadna feltennem egy kérdést?! Hova is megyünk?! Pumpa Klubos találkozóra, vagy a zideggyógyászatra?! ... Szerény véleményem szerint... Ebben a sorrendben... :lol::lol::lol:

tímeácska

Őstag
Lenne egy 5letem... Mi lenne, ha távolabbról érkezőket csapnád a hónod alá a sofőröddel (de jó Neked!:-D) együtt?! Mi addigra (főleg én :rolleyes:) már úgyis közlekedünk tömegileg (vagy tömegesen?!:rolleyes:) egy csomót... Meg Cuki felajánlotta, hogy nagyHévvel tud jönni/menni (nézőpont kérdése:rolleyes:)... Hm?! Vélemények?! (Na, nem az én elmeállapotomról...:twisted::lol:)

Zsu77

Új tag
Az ötlet igazságos, a felajánlott segítséget nagyon köszönöm én is! :) A buszunk Népligetre fog beérni,de még nem tudjuk hányra.Utánanézünk.Ott tudnánk találkozni szerintem.

tímeácska

Őstag
Na, szóval a messziről jövő állatkák/növénykék: Tekenyős, Növényke, és Csigu... Menetrend szerint (+ - 2 óra... :lol: -Csak tréfáltam!:oops:;-)) vagy 10:50-kor, vagy 11:55-kor érkezünk a Népligetbe... Mivel innentől nem vagyunk buszmenetrendhez/csatlakozáshoz kötve, letárgyaljuk, melyik busszal menjünk... Amint megvan, telefonon értesítelek!!! Így oké?! Vagy, esetleg Nektek mikor lenne jobb? (Nehogy csak Ti igazodjatok Hozzánk!!)

tímeácska

Őstag
Igazodás: a két általam leírt időpont közül, melyiken lenne célszerűbb megérkeznünk?! 10:50, avagy 11:55... Így már érteni Növénykének?! :mrgreen:

Zsu77

Új tag
Igazodás: a két általam leírt időpont közül, melyiken lenne célszerűbb megérkeznünk?! 10:50, avagy 11:55... Így már érteni Növénykének?! :mrgreen:

Hazudni szabad?...Igen,értem!:D:confused:No jó,most télleg,csak megijedtem,hogy hova akarsz te igazodni...Egyébiránt vedd tudomásul,hogy már pedig én már bele is éltem magam a nagy busz-eltérítésbe!!!Most vehetek vissza a lendületből...:rolleyes:

Zsu77

Új tag
A 10.50 nem igazán tartható.Ahhoz a 9.20-assal kell elmenjünk és emiatt-Teki érti-kissé loholnunk kell a víztoronytól a buszig.De szerintem kell,hogy legyen a két időpont közt még busz.

tímeácska

Őstag
Busz eltérítés?! Ááá, ugyan már! Az tök snassz! Azért, ha jobban megnézzük, hőlégballont elég ritkán térítenek el... Tényleg! Térítettek már el valaha hőlégballont?! Nem?! Eddig nem!:twisted: :lol: :rolleyes: :mrgreen:

tímeácska

Őstag
A 10.50 nem igazán tartható.Ahhoz a 9.20-assal kell elmenjünk és emiatt-Teki érti-kissé loholnunk kell a víztoronytól a buszig.De szerintem kell,hogy legyen a két időpont közt még busz.

Na, szóval:
9:40-kor indul D.újvárosból, és 10:50-kor érkezik Népligetbe.
vagy
10:30-kor indul D.újvárosból, és 11:55-kor érkezik Népligetbe.
Vili?!:mrgreen:

Egyébként nekem teljesen totálisan homlok egyenest mindegy, melyikkel megyünk... Én már 8:20-kor Nálatok leszek Növike, ill. Tekike! :twisted: :lol:

pusimelu

Őstag
Kezd bonyolódni a dolog!Még mindig nem tudom honnan kit vegyünk fel?csigu csoda sárgával megyünk.Nem légballon.4 kerék biztos.(az autónak)

pusimelu

Őstag
Teki reumás felvéve Csigu lassan mozog felvéve,Növénke szegény cseréppel felvéve.Cuki palacsinta sütő kolléga.Jössz tömeggel?Hol az a népliget és hol lesztek ti?Mikor?Fixáljuk le mert a sofőröm tudjátok...12.30 -kor a Békásmegyeri Mekinél.Oké?Vagy hova menjünk?

Oldal tetejére